Lota - Muurfontein Waterval

Code: WF3941EU
Lota - Muurfontein Waterval
Lota - Muurwaterval

Een simpel maar elegant ontwerp, gemaakt van plaatstaal. Deze muurwaterval zal overal mooi staan, zoals in de tuin of serre.

Als u de Lota op zonne-energie wilt laten werken, raden wij u onze 360 l/u zonne-energie pomp aan. Klik hier om deze te bekijken

Extra Opties
  • Fontein Waterpomp op Zonne-Energie met Oplaadbare Accu en LED verlichting van Solaray™ - 250 l/u
    Voeg Toe +
De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling

Spcificaties:

Hoogte: 82cm x Breedte: 41cm x Diepte: 15cm
Lengte stroomkabel: 10m
Gewicht: 3,5kg

Get Adobe Flash Player

 
Klanten Feedback
Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld dinsdag 28 maart 2017

Score: 2/5

"-Stekker ontbreekt -meegeleverd is een verloopstekker Engels-Nederlands, maar aangezien er geen stekker aan zit is dit zinloos. -Fontein maakt weinig klatergeluid, heb dat zelf verholpen met bijbuigen en kiezeltjes -pompje maakt teveel herrie, ondanks de rubberen voetjes, veel gedoe om te zorgen dat het meevalt -gebruiksaanwijzing waardeloos (nietszeggend tekeningetje), had daardoor slangetje te kort afgeknipt en moest nieuwe kopen in aquariumzaak. het pompje moet met de rubber zuignapjes op de achterplaat van het bakje worden gedrukt. Het pompje pompt ook te snel (ook in de laagste stand) waardoor het water teveel stroomt en te weinig druppelt. En mijn vloer en muur worden nat van de spetters, dus niet geschikt voor binnenshuis eigenlijk. Na heel veel gedoe erin gelslaagd tot een redelijke werking/geluid te komen. Geen aanrader voor mensen die niet heel handig zijn (ik ben dat gelukkig wel, maar het kost handenvol kostbare tijd die ik niet heb). -Kortom: een erg mooi ontwerp wel, maar veel details van uitvoering en levering laten te wensen over, je moet teveel zelf improviseren om tot een goede werking te komen, veel gedoe!"

beoordeeld woensdag 19 oktober 2016

Score: 4/5 Vertalen

"Aunque no está bien rematada , queda bonita en funcionamiento "

beoordeeld vrijdag 14 oktober 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent produit"

beoordeeld dinsdag 20 september 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld dinsdag 5 juli 2016

Score: 4/5 Vertalen

"Ein wunderschöner Wandbrunnen,der nicht nur in der Wohnung für Stimmung sorgt-er war den ganzen Sommer über draussen auf dem Balkon und hat auch dort mot dem leisen Geplätscher für eine angenehme Stimmung gesorgt. Einziger Nachteil war,dass er defekt angekommen ist; zwei Blätter waren abgeknickt. Diese haben wir aber mit 2K-Leim wieder fixiert."

beoordeeld woensdag 25 november 2015

Score: 2/5

"Pompuiteinde zit te dicht bij het aansluitpunt van de fontein. Zelfs met het plasticdarmpje afgesneden kan de pomp niet horizontal worden geplaatst op de bodem. Eén blad was half losgescheurd aan de bodem maar dit heb g"

beoordeeld woensdag 19 augustus 2015

Antwort von Primrose: "Wij verzoeken u om voor al uw vragen en klachten contact op te nemen met onze klantendienst via email (info@primrose-nederland.nl) of via telefoon (+31 (0)10 7131815). Primrose Nederland, Klantenservice"
Score: 5/5 Vertalen

"Excellent état et excellent fonctionnement"

beoordeeld maandag 10 augustus 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Buen producto, tal como se describía"

beoordeeld donderdag 14 mei 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Fantastico dal vivo ancora più bella che in video e foto "

beoordeeld maandag 30 maart 2015

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1