Primrose® - Binnenplaats Witte Decoratieve Plantenbak - 43cm

Code: PP7852W
Primrose® - Binnenplaats Witte Decoratieve Plantenbak - 43cm
< > < >
Primrose® - Binnenplaats Witte Decoratieve Plantenbak - 43cm
Combineer een strakke stijl met natuurlijke schoonheid van planten en bloemen met deze decoratieve witte binnenplaats plantenbak. Ideaal voor zowel tuinen als patio's, deze lichtgewicht plantenbak brengt leven in uw buitenruimte.

Productbeschrijving
  • Veelzijdig - deze plantenbak is gemaakt van een mix van zowel steen als hars met een hoge dichtheid. De steen biedt een authentiek uiterlijk en duurzaamheid terwijl de hars zorgt ervoor dat deze plantenbak licht is in gewicht, praktisch en niet vervaagt, het beste van twee werelden dus
  • Optioneel afvoergat met meegeleverde stop - controleer het vasthouden van water om te voorkomen dat de planter vochtig wordt, uw planten gezond houden
  • Deze plantenbak isvorstbestendig en UV-gestabiliseerd, waardoor hij perfect is voor gebruik binnen of buiten
Specificaties
  • Hoogte: 38,4cm
  • Breedte: 43,7cm
  • Diepte: 43,7cm

Laat prachtige bloemen bloeien, kruiden rijpen en planten groeien in deze praktische plantenbak die gemakkelijk te verplaatsen is in uw tuin als u dat wilt. Het handige afvoergat zorgt ervoor dat u eenvoudig de ideale vloeistofniveaus kunt handhaven en het risico op te veel water wordt geminimaliseerd , zodat u gewoon kunt genieten van de resultaten van prachtige bloemen en kruiden.

Deze Binnenruimte Witte decoratieve plantenbak zal in harmonie zijn met de aard van uw buitenruimte terwijl hij een rustieke stijl in uw tuin brengt die er prachtig uitziet in combinatie met moderne meubels op uw terras. De hoge kegelvorm van deze plantenbak maakt een dramatische verklaring in uw tuin en terras, , maak zo een prachtige ingang voor uw huis.

 
Klanten Feedback

Score: 5.0/5 (4 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"good quality just the job"

beoordeeld dinsdag 29 mei 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Lovely pots got them in many sizes"

beoordeeld woensdag 23 mei 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Really good love pots off them"

beoordeeld zondag 13 mei 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Looked even better than expected"

beoordeeld woensdag 9 mei 2018

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1