Primrose™ - Zwart Cortina Steen Kegel Plantenbak - 53cm

Code: PP7865
Primrose™ - Zwart Cortina Steen Kegel Plantenbak - 53cm
< > < >
Primrose™ - Zwart Cortina Steen Kegel Plantenbak - 53cm
Combineer moderne eigentijdse stijl met de natuurlijke schoonheid van planten en bloemen met deze zwarte cortina stenen plantenbak. Ideaal voor zowel tuinen als patio's, deze lichtgewicht plantenbak brengt wat leven in uw buitenruimte.

Productbeschrijving
  • Veelzijdig - deze plantenbak is gemaakt van een mix van zowel steen als hars met een hoge dichtheid. De steen biedt een authentiek uiterlijk en duurzaamheid terwijl de hars zorgt ervoor dat deze plantenbak lichtgewicht, praktisch en vervaagt niet, het beste van twee werelden biedt
  • Optioneel afvoergat met meegeleverde stop - wordt geleverd met een stop voor diegenen die hun eigen afvoergat willen boren en het vasthouden van water willen regelen
  • Deze plantenbak is vorstbestendig en UV-gestabiliseerd, waardoor hij perfect is voor gebruik binnen of buiten
Specificaties
  • Hoogte: 53cm
  • Diameter: 43cm

Laat prachtige bloemen bloeien, kruiden rijpen en planten groeien in deze praktische plantenbak die gemakkelijk te verplaatsen is in uw tuin als u dat wilt. Wordt geleverd met een stop voor diegenen die hun eigen afvoergat willen boren en het vasthouden van water willen regelen, zodat u gewoon kunt genieten van de resultaten van prachtige bloemen en kruiden.

Deze Cortina Black Stone-plantenbak zal in harmonie zijn met de aard van uw buitenruimte, terwijl hij een unieke stijl in uw tuin brengt die er prachtig uit zal zien in combinatie met moderne meubels op uw terras. De hoge kegelvorm van deze plantenbak maakt een dramatische verklaring in uw tuin en terras, ideaal voor het inkaderen van deuren, waardoor een prachtige ingang voor uw huis.

Bescherm uw plantenbak en terras

Door uw plantenbak van de grond te tillen, kunt u ervoor zorgen dat de plantenbak niet in de vocht staat na zware regenval. Hoewel de meeste plantenbakken niet door regen worden beschadigd, is stilstaand water niet goed voor het dekken en na verloop van tijd kunt u een opeenhoping van vuil rond de basis van de plantenbak en op uw terras opmerken.

 
Klanten Feedback

Score: 5.0/5 (1 beoordeling)

Score: 5/5 Vertalen

"Excellant size just what i needed"

beoordeeld woensdag 5 september 2018

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1