Primrose™ - Steen Effect Trog - Baltisch Grijs - 59cm

Code: PP7862
Primrose™ - Steen Effect Trog - Baltisch Grijs - 59cm
< > < >
Primrose™ - Steen Effect Trog - Baltisch Grijs - 59cm
Deze prachtige baltisch grijze plantenbak is perfect voor het weergeven van planten en bloemen in uw tuin. De stijlvolle afwerking ziet eruit als echte steen en biedt alle voordelen van een hars plantenbak. Ideaal voor zowel tuinen als patio's, deze lichtgewicht plantenbak brengt wat leven in uw buitenruimte.

Productbeschrijving
  • Veelzijdig - deze plantenbak is gemaakt van een mix van zowel steen als hars met een hoge dichtheid. De steen biedt een authentiek uiterlijk en duurzaamheid terwijl de hars ervoor zorgt dat deze plantenbak licht is in gewicht, praktisch en niet vervaagt, het beste van twee werelden dus
  • Deze plantenbak is vorstbestendig en UV-gestabiliseerd, waardoor hij perfect is voor gebruik binnen of buiten
Specificaties
  • Hoogte: 41cm
  • Lengte: 59cm
Deze plantenbak is verkrijgbaar in een andere kleuren:

Laat prachtige bloemen bloeien, kruiden rijpen en planten groeien in deze praktische plantenbak die gemakkelijk te verplaatsen is in uw tuin als u dat wilt. Deze kleine goot met stenen effect zal in harmonie zijn met de aard van uw buitenruimte, terwijl uw tuin een rustieke stijl krijgt die er prachtig uitziet in combinatie met moderne meubels op uw terras. Deze plantenbak maakt een dramatische verklaring in uw tuin en terras, ideaal voor het inkaderen van deuropeningen en maakt een prachtige ingang voor uw huis.

 
Klanten Feedback

Score: 5.0/5 (1 beoordeling)

Score: 5/5 Vertalen

"Arrived quickly. Thanks."

beoordeeld zondag 12 augustus 2018

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1