4 in 1 Ongedierteverjager

Code: SP0070EU
4 in 1 Ongedierteverjager

4-in-1 Ongedierteverjager

Effectief in het wegjagen van ratten, muizen, spinnen, mieren en ander kruipend ongedierte in huis.

Deze krachtige ongedierteverjager heeft vier functies:

1) Het uitzenden van elektromagnetische golven
2) Het uitzenden van ultrasone geluidsgolven werkt alleen in de ruimte waar het apparaat is ingeplugd
3) Kamer ionisator - luchtreiniger
4) Nachtlampje – voor als het donker is, geeft blauw licht

"Ik vond dat ik u moest laten weten dat sinds wij 2 van deze slimme apparaten hebben geïnstalleerd, wij geen problemen meer hebben met spinnen in huis.
Het probleem is compleet verdwenen (waarschijnlijk naar de buren). Bezorging was heel snel en toen mijn vrouw belde met een vraag, was de jongeman zeer behulpzaam en beleefd. " - Martin Filer

Waar installeer ik het apparaat? U kunt het apparaat overal, waar u maar wilt inpluggen.

Hoe werkt het?
Het apparaat werkt op 3 manieren: Elektromagnetisch, met Ultrasoon geluid en Ionisch
Elektromagnetisch: Ratten en muizen die in uw huis verblijven zitten meestal in muren, plafonds en onder vloeren waardoor het erg moeilijk is ze te verdrijven met conventionele methoden. De Ratten- en Muizenverjager – Hele Huis streeft ernaar dit probleem te overkomen door een wisselende elektrische trilling door de bekabeling van uw hele huis te sturen. Waar er elektriciteit door een kabel stroomt, wordt er een elektromagnetisch veld gecreëerd: het blijkt dat elektromagnetische velden een omgeving creëren waarin het onwaarschijnlijk is dat knaagdieren hun nesten bouwen.
Ultrasoon: Het apparaat stoot een hoge frequentie geluidsgolven uit die zeer onaangenaam zijn voor muizen, ratten en de meeste kruipende insecten. Het verstoort hun normale gedragspatronen en maakt het moeilijk om in dezelfde ruimte als het apparaat te verblijven. De frequentie is te hoog voor het menselijk gehoor en vogels. De geluidsgolven kunnen niet door muren of kasten, daarom wordt er ook gebruik gemaakt van elektromagnetische golven.
Ionisch: De 4-in-1 ongedierteverjager is ook een lucht ionisator, produceert ionen waardoor de lucht schoner wordt en kan helpen om gevaarlijke bacteriën uit de lucht te verwijderen.

 

Is het echt veilig? Onze Ratten- en Muizenverjagers zullen geen nadelig effect hebben op elektronica zoals computers en inbraakalarmsystemen.


Hoe zit het met mijn huisdieren? Onze Ratten- en Muizenverjagers hebben geen effect op katten, honden, vogels, reptielen, amfibieën of kinderen. Het apparaat zou knaagdieren zoals gerbils, hamsters en chinchilla's nadelig kunnen beïnvloeden.
Mocht u zo'n huisdier hebben, dan adviseren wij om het dier tijdelijk te herhuisvesten terwijl het apparaat aan staat - danwel buiten/in een schuur (tenminste 2m verwijderd van elke bedrading/stopcontact aangesloten op het elektriciteitsnet, of bij een vriend of buur.


Natuurlijk, zoals voor alle methoden die dierengedrag beïnvloeden, kunnen wij de effectiviteit van het apparaat niet in alle situaties garanderen, alhoewel uit onze eigen ervaring en de feedback van onze klanten blijkt dat deze verjager in de meeste situaties effectief is. Heeft u meer informatie nodig over hoe u het meest uit uw product kunt halen, aarzel dan niet om ons te bellen: 010 - 7994336


Kijk, ik heb echt veel last van die muizen - hoe zorg ik dat ik er zo snel mogelijk vanaf kom? Als geld geen probleem is is het ongetwijfeld zo dat hoe meer geld u uitgeeft om het probleem op te lossen, hoe beter. Combineer 2 of meer apparaten met vallen en/of enkele kamer ultrasone verjagers.

 
Klanten Feedback
Score: 4/5

"De overlast van mieren is minder maar nog niet weg."

beoordeeld zaterdag 13 juni 2015

Score: 4/5

"heb het apparaat meegenomen naar de filipijnen,daar ingeplugd en geen last gehad van kakkerlakken,ratten.Het functioneerde naar mijn mening goed"

beoordeeld zaterdag 28 februari 2015

Score: 2/5

"Recent pas ontvangen en geplaatst, nog geen resultaat gezien. hoplijk komt dat nog"

beoordeeld dinsdag 21 oktober 2014

Score: 4/5

"heb de indruk dat het werkt; blijft nog even afwachten!"

beoordeeld maandag 6 oktober 2014

Score: 4/5

"De ongewenste bewoner die tussen het verlaagde plafond zit lijkt het minder prettig te vinden bij ons. Hij komt minder vaak en korter. Produkt nu 2 weken in gebruik."

beoordeeld donderdag 23 januari 2014

Score: 1/5

"niet eens kunnen testen wacht er al 2 weken op "

beoordeeld maandag 13 januari 2014

Score: 2/5

"helpt gewoon niet heb terug de ouderwetse valletjes erbij gezet"

beoordeeld donderdag 17 oktober 2013

Score: 4/5

"kan er nog niet veel over zeggen, heb het apparaat nog niet zo lang in gebruik"

beoordeeld woensdag 16 oktober 2013

Score: 5/5

"Het artikel was erg snel binnen. Het werkt fantasties, sinds ik het aangesloten heb geen rat of muis meer gezien of gehoord."

beoordeeld dinsdag 24 september 2013

Score: 1/5

"gekocht tegen spinnen..volgens mij denken ze dat het een spinnendisco licht is, zitten er nog!"

beoordeeld zondag 8 september 2013

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1