500cm Knikarm Zonwering, Cassette - Multi Gestreept

Code: AWNING652
500cm Knikarm Zonwering, Cassette - Multi Gestreept
< > < >
500cm Knikarm Zonwering, Cassette - Multi Gestreept

Eigenschappen

CE_logo

Hele Cassette
 • Breedte: 5.0m
 • Maximum Uitval: 3.0m
 • Kleur: Multi Streep
 • Stof: 300gsm Polyester


Waarom deze zonwering kiezen?

 • Topklasse, ultra-moderne zonwering, ideaal voor gewoon en commercieel gebruik.De sterkste van al onze zonweringen. De stalen kabels zorgen voor extra weerstand bij harde wind
 • De Cassette beschermd de stof tegen regen en vuil.
 • Waterdicht, UPF 50+ materiaal (houdt tot 98% UV straling tegen)

5

Onze zonweringen combineren een uitstekende kwaliteit met een goede prijs

Onze hele cassette zonweringen zijn gemaakt om veel te kunnen verduren, daardoor ideaal voor gewoon en commercieel gebruik. Afgewerkt met een zeer hoge specificatie, hebben zij een sterk lichtgewicht metalen frame met gepoedercoate aluminium armen, waarin stalen kabels verwerkt zijn om meer spanning aan te kunnen. De hele cassette zonweringen zijn de sterkste in het assortiment en hebben een geïntegreerde goot voor de afvoer van water.
U kunt de zonweringen zover opendraaien als u wilt, tot de maximale uitval. Dit gaat gemakkelijk met de winder aan de linkerzijde van de zonwering (zie foto's aan de rechterkant). De zonwering is verstelbaar zodat u de helling ervan kunt aanpassen van circa 15 tot 30 graden. De 'volant' (stukje aan de voorzijde) kan worden verwijderd. 
'Half Cassette' Deze zonweringen rollen op in een metalen behuizing. De 'volant' (stukje aan de voorzijde) blijft buiten de behuizing. 'Hele cassette' Deze zonweringen rollen volledig op in de metalen behuizing. Klik hier om het assortiment te bekijken.
Een elektrische versie van deze zonwering is ook verkrijgbaar, zie het menu aan de linkerkant.

 • Aluminium roller: Diameter 78mm
 • Aluminium voorrand: 120 x 64mm
 • Aluminium draagarmen: 59 x 31mm, 51 x 26mm


Kleurveranderende LED Verlichtings Kit - Voor Zonweringen met 3m Uitval Kleurveranderende LED Verlichtings Kit -...
U kunt 's avonds gezellig buiten blijven bij het licht van deze handige en decoratieve lampjes met verschillende verlichtingspatronen. Perfect voor als u bezoek heeft of op een heerlijk rustige zomeravond.
Meer informatie


Kleuren

De Hele Cassette zonweringen zijn verkrijgbaar in 4 kleuren.


Duurzame stof

Het doek is gemaakt van 300g/m² polyester, is schimmelbestendig, UV en PU gestabiliseerd en gemakkelijk schoon te maken.

UV Bescherming

Onze stoffen worden getest door het onafhankelijke testbureau Intertek, om de mate van UV bescherming te bepalen. Alle geteste stoffen (van de lichtste tot de donkerste kleur) hebben een UPF niveau van 50+, wat betekent dat 98% van de UV straling wordt tegengehouden.

Extra doek verkrijgbaar

Stofmonster

Vervangend zonweringsdoek is verkrijgbaar en kan in ongeveer een half uur vervangen worden: een goed idee als u halverwege de zomer een ander kleurtje wilt. Klik hier om te bekijken.Installatie en Onderhoud

Onze zonweringen zijn ontworpen om aan een muur te bevestigen en worden geleverd met 2 of 3 beugels (afhankelijk van de maat van de bestelde zonwering) en uitzetbare bevestigingsbouten.
De zonweringen zijn gemakkelijk te installeren en worden met complete installatie instructies geleverd. Met het juiste gereedschap zou het installeren niet meer dan 2 uur moeten duren. Wilt u de instructies vooraf lezen, klik dan hier.

Door onze innovatieve muurbeugel geschikt voor montage aan muren en door de beugels ondersteboven te monteren ook voor aan plafonds.

Verzeker u er bij voorbaat van dat de dakrand of overstek het gewicht van het zonnescherm kan dragen.Meer Afbeeldingen

Foto's van klanten van Hele Cassette


Technische Specificaties

CE_logo
 • Model: Hele Cassette
 • Breedte: 5.0m
 • Maximum Uitval: 3.0m
 • Kleur: Multi Streep
 • Stof: Waterdicht, UPF 50+, '.300gsm.' '.Polyester.' (houdt tot 98% van de UV straling tegen).
 • Zwengel: De zwengel hangt aan de linkerkant van de zonwering.
 
Klanten Feedback

Score: 4.5/5 (4 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"Am waiting to unpack everything (injured back!) prior to arrival of builder."

beoordeeld maandag 3 juli 2017

Score: 5/5 Vertalen

"très beau produit conforme à notre attente lors du visionnage des photos"

beoordeeld dinsdag 16 augustus 2016

Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld dinsdag 21 juli 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Die Markise selbst ist OK, hat leider keine Höheneinstellung-Funktion, man muss an den Wandhalter justieren und bei drei Stück, ist es nicht so einfach, dafür ist der Preis ja auch so niedrig. Bei der Montage hatte ich auch ein Problem, da es nur flüchtig erwähnt wird, dass die Position den Wandhalter nur ein Paar mm abweichen darf, steht aber nicht, WO und an WAS ich mich richten soll. Erst als wir die Markise erhoben haben zum Aufsetzen, da habe ich die Markierungspunkte entdeckt, auf der Rückseite der Markise. Bei 75 kg Gewicht und 5m Länge ist es kein Wunder sie erst nicht gefunden zu haben, und weil ich schon die Wandhalter angebracht habe und sie wieder umsetzen musste, habe ich den Firmenvertreter in Deutschland angeschrieben, wo ich die originale Schwerlastanker finden kann, doch bis heute habe ich keine Antwort erhalten. Ich habe mir einfach die Plastikdübels von Baumarkt besorgt. Trotz allen Umständen sind wir doch sehr glücklich mit dem Wahl."

beoordeeld zaterdag 12 april 2014

Deze zonwering met een ander type cassette: - Wat zijn de verschillen? question markEen greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1