50cm, Fibrecotta Hoge Kubus Plantenbak met Cement Afwerking

Code: PP4042S
50cm, Fibrecotta Hoge Kubus Plantenbak met Cement Afwerking
< > < >
50cm, Fibrecotta Hoge Kubus Plantenbak met Cement Afwerking
Standaard terracotta plantenbakken kunnen vaak breken bij koud winterweer wanneer water in de steen kruipt en dan bevriest. Fibrecotta is een vorstbestendig materiaal gebruik makend van de voordelen van een standaard terracotta alsook van die van duurzaam glasvezel materiaal. U zal geld besparen door te investeren in een plantenbak die duurzaam is en nog jaren zal doorstaan in uw tuin. U zal niet langer zware plantenpotten in en uit het huis moeten dragen wanneer de zomer eindigt. Fibrecotta is ook perfect voor diegene die de neiging hebben om hun planten te veel water te geven en dit dankzij de poreuze kwaliteit van de steen wat overtollig water uit de aarde kan halen. Afgewerkt in een imposante hoge kubus vorm is deze plantenbak ideaal voor een reeks planten en bloemen.

Waarom het aantal niet verdubbelen en investeren in een plantenbakken set? U zal geld besparen alsook uzelf het beste materiaal geven om prachtige displays te creeren. Met twee plantenbakken kan u echte structuur in uw tuin brengen, misschien een poort of pad aanleggen om een stijlvolle symmetrische look te krijgen.

Productbeschrijving:
  • Vorstbestendig - kan buiten geplaatst worden doorheen de winter dankzij het vorstbestendig materiaal van de pot.
  • Duurzaam - de glasvezel in het materiaal geeft meer sterkte aan de plantenbak dan traditionele terracotta plantenbakken.
  • Afvoergat - ingebouwde afvoergaten zorgen ervoor dat uw planten niet beschadigd kunnen raken door te veel water.
Specificaties:
  • Hoogte: 50cm
  • Breedte: 21cm
  • Diepte: 21cm
  • Gewicht: 6kg

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1