75cm Vuurschaal met BBQ Kit en Houtberging - zwart, van La Fiesta

Code: OL0332BLKSTKIT
75cm Vuurschaal met BBQ Kit en Houtberging - zwart, van La Fiesta
< > < >
75cm Vuurschaal met BBQ Kit en Houtberging - zwart, van La Fiesta
Met deze vuurschaal kan uw feestje heerlijk urenlang na zonsondergang doorgaan. Wordt geleverd met houtberging in het voetstuk en alles wat u nodig heeft voor een BBQ: gril, vonkenscherm en deksel. Met al dit toebehoren kunt u uw vuurschaal op allerlei manieren gebruiken en vaker van uw tuin genieten. Schuif wat stoelen aan en maak heerlijke hapjes klaar tot in de kleine uurtjes. Er gaat niets boven heerlijk eten van de BBQ en de warme gloed van een open vuurtje. Een een vuurschaal kan makkelijk overal opgesteld worden waar u maar wilt.

Het tijdloze rustieke design past bij elke tuin. Uw gasten blijven lekker warm dank zij het karbonstaal, dat efficiënt warmte uitstraalt naar alle kanten. Wordt geleverd met 4 voeten zowel als een houtberging die u beide naar keuze kunt gebruiken en die de schaal op een ideale hoogte brengen om van de warmte te genieten.

Productinformatie
 • Veelzijdige vuurschaal met BBQ kit - u kunt uw vuurschaal op allerlei manieren gebruiken
 • Perfect voor tuinfeestjes - uw gasten blijven lekker warm en kunnen heerlijk van het eten genieten
 • Extra veiligheid - het vonkenscherm zorgt ervoor dat er geen vonken uit uw schaal kunnen springen
 • Praktisch - het tafel-deksel houdt uw vuurschaal droog bij regen, en verandert uw vuurschaal in een tafel voor hapjes en drankjes als u geen vuurtje nodig heeft.
 • Berging in de standaard - uw brandmateriaal blijft droog en uw omgeving ziet er altijd netjes opgeruimd uit

Wat zit er in de doos?

 • 1 75cm vuurschaal
 • 1 houtberging als standaard
 • 4 voeten
 • 1 Gril
 • 1 Tafel-deksel
 • 1 Vonkenscherm
Specificaties

Houtberging

De berging in de standaard is perfect om al uw brandmaterialen netjes, veilig en droog in op te slaan, klaar voor gebruik. De gril op de bodem van de berging houdt uw brandmaterialen boven de grond. Deze standaard houdt uw vuurschaal op een perfecte hoogte om warmte te geven aan de hele omgeving.

Gril

Met deze gril kunt u uw vuurschaal als BBQ gebruiken.

Belangrijk: De vuurblokken in de afbeelding zijn niet geschikt om eten te koken. Hiervoor bevelen wij dit product aan: BBQ houtskool, ideaal om te koken op uw vuurschaal.

Tafel-deksel

Met dit deksel kunt u uw vuurschaal in een tafel omtoveren, compleet met handvaten: een perfect deksel voor als de vuurschaal niet in gebruik is, of voor het geval dat u een tafel nodig heeft voor uw hapjes en drankjes.

Belangrijk: Laat de vuurschaal afkoelen voordat u het deksel plaatst.

Vonkenscherm

Ideaal om uw vuurschaal veilig te kunnen gebruiken.

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1