Alium™ - Gietijzeren 2-in-1 Voeder- en Drinkschaal op Hoge Voet

Code: DF0703
Alium™ - Gietijzeren 2-in-1 Voeder- en Drinkschaal op Hoge Voet

Wees een vriend voor de vogels in uw tuin met deze 2-in-1 voeder- en drinkschaal. Gemaakt van stevig en degelijk gietijzer en zowel aantrekkelijk als praktisch. Vul gewoon een kant met strooivoer en het andere met vers water en zie uw gevleugelde vrienden genieten.

Productinformatie:

  • 2-In-1 - voorzie de vogels in uw tuin tegelijk van eten en drinken
  • Gietijzeren constructie - degelijk en ziet er geweldig uit
  • Fraai ontwerp - twee decoratieve vogels en aantrekkelijke gebogen lijnen (Ying-Yang)
Specificaties:

  • Hoogte 53,5cm
  • Breedte 27cm
  • Diepte 23cm
  • Gewicht 3,5kg

Extra Opties De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling

Vogels in uw tuin zijn altijd een genot om naar te kijken en met deze 2-in-1 voeder- en drinkschaal kunt u de vogels in uw tuin nog eens extra verwennen. Voldoende water is het hele jaar door ook voor vogels van levensbelang. Omdat in de winter de natuurlijke watervooraad kan bevriezen en in de zomer op kan drogen, zullen door in elk seizoen vers zoet water aan te bieden, veel vogels uw tuin met een bezoek komen vereren. Het gietijzer zal na verloop van tijd gaan verouderen en er zullen oppervlakkige roestplekken onstaan. Deze plekken komen eigenlijk alleen maar ten goede aan een verdere versterking van de al aanwezige natuurlijke schoonheid. Deze roestvorming heeft geen invloed op de kwaliteit en de levensduur van het gietijzer.

2-in-1 Voeder- en Drinkschaal

Deze aantrekkelijk en eigentijdse schaal is in tweeën verdeeeld. Zo kunt u bijvoorbeeld aan de yin kant voedsel aanbieden en de yang kant vullen met vers water of beide kanten vullen met verschillende soorten voer om zo nog meer soorten vogels aan te trekken. Zo voorziet u de vogels in een klap van eten en drinken en hiermee maakt u van uw tuin voor vogels een meer dan welkome pitstop.

Gietijzeren constructie

Gietijzer is een mooi materiaal en zal in de loop der jaren alleen maar mooier worden. Na verloop van tijd zal het oppervlak langzaam gaan verkleuren en zullen er roestplekken op het oppervlak gaan verschijnen. Waardoor het nog meer karakter zal krijgen en een tijdloos middelpunt in uw tuin zal vormen, waar jarenlang door mens en vogel van genoten zal worden.

Modern Ontwerp

Het ontwerp is gebaseerd op moderne minimalistische yin-yang vormgeving, met gebruik making van traditioneel materiaal. De strakke en eenvoudige lijnen van de staander en schaal benadrukken nog eens extra de twee decoratieve vogels op de rand. Gietijzer is dan weer een traditioneel materiaal dat nog steeds gebruikt wordt voor het maken van prachtige tuinornamenten en zo sluipt er toch nog een beetje Victoriaans tijdperk in.

 
Klanten Feedback

Score: 4.1/5 (7 beoordelingen)

Score: 2/5 Vertalen

"much smaller than it looked on your website.I think you should show dimensions as well as the image. dissapointed!"

beoordeeld dinsdag 27 januari 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent produit et très bon rapport qualité prix"

beoordeeld maandag 26 januari 2015

Score: 4/5 Vertalen

"A little on the small side but it has attracted birds. We drilled a hole at the bottom of one of the sections so that the food could dry out after rain."

beoordeeld donderdag 15 januari 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld vrijdag 2 januari 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Bought as a Christmas present, looks sturdy enough and up to the job. Only downside was a little disappointed at the size of item, but this was my fault should have taken more notice of dimensions on description."

beoordeeld vrijdag 12 december 2014

Score: 5/5

"Heel apart in een soort Yin-Yang model, wel wat klein maar bijzonder genoeg"

beoordeeld donderdag 11 december 2014

Score: 4/5 Vertalen

"Bit smaller than it would appear on web sight despite sizes been given"

beoordeeld donderdag 11 december 2014

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1