Alium™ - Gietijzeren Vogel Voedertafel, voor aan de muur

Code: DF0706
Alium™ - Gietijzeren Vogel Voedertafel, voor aan de muur

Handige Vogel Voedertafel voor de kleine tuin. Kan gemakkelijk aan een muur of hek opgehangen worden.

Productinformatie:

  • Om op te hangen - houdt ruimte op de grond vrij
  • Gietijzer - duurzaam en aantrekkelijk
  • Antiek tintje - herinnert aan vervlogen tijden
Specificaties:

  • Hoogte 24cm
  • Breedte 24cm
  • Diepte 12,5cm
  • Gewicht 1,75kg

Vogels in de tuin zorgen altijd voor veel kijkplezier. Met deze voedertafel kunt u van dichtbij genieten van de vogels in uw omgeving. Een tuin komt pas echt tot leven met een voedertafel en een waterbad voor vogels, die het hele jaar door op bezoek zullen komen. Het gietijzer verweert na verloop van tijd, waarbij roestplekken verschijnen die perfect bij dit rustieke ontwerp passen. De roest is overigens oppervlakkig en heeft verder geen nadelige invloed op het gietijzer.

Bespaar Bodemruimte

Een kleine tuin kan heel aantrekkelijk zijn voor vogels en andere dieren. Een voedertafel voor aan de muur of aan een hek is uitermate geschikt als er weinig plaats is. Uw gevederde vrienden zullen uw tuin regelmatig komen bezoeken, vooral in de winter, als voedsel schaars wordt. Bovendien voegt deze gietijzeren voedertafel een antiek tintje toe aan uw tuin.

De Charme van Gietijzer

Gietijzer is niet alleen duurzaam maar ook aantrekkelijk. Het gietijzer verweert na verloop van tijd, waarbij roestplekken verschijnen die perfect bij dit rustieke ontwerp passen. De verkleuring geeft juist extra charme aan de voedertafel, waar de vogels en u vele jaren van zullen genieten.

Antieke Uitstraling

De voedertafel is gemaakt van een hoge kwaliteit gietijzer en herinnert aan vervlogen tijden. Het materiaal verkleurt in de loop der jaren en krijgt daardoor zijn karakteristieke uiterlijk. Let ook eens op het schattige vogeltje op de rand.

 
Klanten Feedback

Score: 5.0/5 (1 beoordeling)

Score: 5/5 Vertalen

"Really pretty bird feeder, very solid being cast iron, and nice to have it on a wall."

beoordeeld dinsdag 3 februari 2015

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1