Ambienté™ "Floriana" - Vogelbad (H66cm)

Code: WF9224
Ambienté™ "Floriana" - Vogelbad (H66cm)
< > < >
Ambienté™ "Floriana" - Vogelbad (H66cm)
Ambienté™ "Floriana" - Vogelbad (H66cm)

Dit charmante vogelbad roept herinneringen op aan de antieke victoriaanse vogelbaden en zal zeker goed staan in uw tuin. Het nagebootste uiterlijk van verouderde en bewerkte steen komt groots en indrukwekkend over en brengt een beetje victoriaanse grandeur in uw tuin .

Productinformatie:
  • Mooi ontwerp in kunsthars - indrukwekkend victoriaans geïnspireerde ontwerp
  • Lichtgewicht - makkelijk te (ver)plaatsen
  • Gemaakt van kunsthars - UV- en vorstbestendig
  • Op zichzelf staand - geen bijkomend reservoir nodig, geen graafwerk

Specificaties:
  • Hoog 66cm x Diameter 44cm
  • Gewicht: 6kg
  • Lengte stroomkabel: 10m

Extra Opties De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling
Aantrekkelijk Traditioneel Ontwerp

Een combinatie van de traditionele vogelbaden in victoriaanse stijl en moderne waterlementen, een genot om te zien en te horen. De gebruikte topkwaliteit kunsthars heeft het uiterlijk van gebeeldhouwde steen. Dit vogelbad zal zeker een charmante aanvulling voor uw tuin zijn. Moedig de natuur aan om in uw tuin in dit vogelbad te komen spelen.

A

Lichtgewicht

Met een gewicht van slechts zes kilogram is dit vogelbad overal makkelijk neer te zetten en te verplaatsen. Volledig op zichzelf staand wat betekent dat u niet nog een bijkomend reservoir aan hoeft te schaffen en er hoeft ook geen graafwerk uitgevoerd te worden. U kunt het vogelbad dan ook op elke verharde of onverharde ondergrond neerzetten.

Gemaakt van Kunsthars

De gebruikte topkwaliteit kunsthars is dusdanig gegoten, gevormd en gekleurd dat het qua uiterlijk op natuurlijke steen lijkt. Kunsthars is UV- en vorstbestendig, dit helpt zeker op plaatsen waar het in de felle zon staat om verkleuring tegen te gaan, maar ook om de koude maanden te overleven.

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1