Banquet™ Houtskool Barbecue, Vat Model

Code: OL2404
Banquet™  Houtskool Barbecue, Vat Model
< > < >
Banquet™  Houtskool Barbecue, Vat Model

Banquet™ Houtskool Barbecue, Vat Model

 

Afmetingen:
  • Hoogte: 89cm
  • Breedte: 80cm
  • Diepte: 73cm
  • Grillrooster:
  • Breedte: 70.5cm
  • Diepte: 34.8cm

 

Eigenschappen:
  • Hittebestendige verf – het metaal van de barbecue bak is afgewerkt met hittebestendige verf voor een langere levensduur
  • Verchroomd stalen grillrooster – het slijtvaste grillrooster is gemakkelijk schoon te maken zelfs na blootstelling aan vlammen en rook
  • Apart stalen warmhoudrooster
  • Houtskoolrooster – het houtskool blijft branden terwijl de as onder het rooster verzameld wordt
  • Deksel - ter bescherming van gerechten tegen de wind. Houdt het deksel gesloten voor een hogere temperatuur en meer rookontwikkeling
  • Gepoedercoate poten – stevige, duurzame poten zodat de barbecue op een gemakkelijke werkhoogte staat. De hoogte voorkomt brand- of schroeiplekken door oververhitting of andere schade aan de ondergrond
  • Handgreep – met de kunststof handgreep kunt u veilig het deksel open en dicht doen zonder daarbij uw handen te branden
  • Ventilatieroosters – beïnvloedt niet alleen de luchtstroom in de barbecue, maar ook de temperatuur en de bereidingstijd
  • Robuuste wanddikte van 0.7mm - zorgt voor een lange levensduur van de barbecue

 

 

 

Verchroomd Grillrooster en Houtskoolrooster

Het verchroomde stalen grillrooster is goed bestand tegen de hoge temperaturen van brandend houtskool en is, na afloop van het barbecueën, gemakkelijk te reinigen. In het deksel zit een apart warmhoudrooster om de bereide gerechten warm te houden. Onderin de barbecue zit een houtskoolrooster, waardoor de as en afval van verbrand houtskool naar beneden valt, zodat het houtskool niet verstikt raakt onder het as.

 
  Ventilatieroosters

Met gesloten deksel zal binnenin niet alleen de temperatuur oplopen, maar zal zich ook meer rook ontwikkelen. Het gerecht zal hierdoor sneller garen en een heerlijke rooksmaak krijgen. mDoor de verstelbare ventilatieroosters aan de zijkanten van de barbecue, kunt u de luchtstroom beïnvloeden en dus ook de temperauur en rookontwikkeling regelen. Met gesloten deksel houdt u tevens de wind tegen waardoor het houtskool niet zal doven door een harde windvlaag, of uw eten onder het as komt te zitten.

 

Warmhoudrooster

Het afzonderlijke warmhoudrooster zal uw bereide gerechten warm houden. Niemand wil een koude hamburger tijdens een barbecue, maar zo kunt u dus voor een constante stroom van warme gerechten voor uw gasten zorgen.

 

 

  Sterke Metalen Constructie

De barbecue bak is gemaakt van 0.7mm dik metaal en afgewerkt met een hittebestendige verf en dus bestand tegen de hitte van het vuur. Kortom deze barbecue is gemaakt met een lange levensduur voor ogen.

Gepoedercoate Poten

De sterke, gepoedercoate poten zorgen dat de barbecue op een ideale werkhoogte staat. Door de hoogte wordt tevens brand- of schroeiplekken in de ondergrond of schade aan uw terras voorkomen.

 

 

  Veilige Handgreep

Open of sluit het deksel met de koel blijvende de kunststof handgreep, dus zonder uw handen te verbranden, of eerst ovenhandschoenen te moeten aantrekken. Kunststof geleid warmte nu eenmaal een stuk slechter dan metaal.

Los Verkrijgbare Accessoires

Wij verkopen een groot aantal accessoires om u te helpen bij het barbecuen en om uw barbecue te onderhouden, zoals een Barbecue Aansteek Koker,die helemaal goed van pas komt om uw barbecue op een winderige dag aan te steken. Het zal uw kolen snel en zonder gedoe laten gloeien en zodra ze volledig branden doet u ze over in de barbecue.

 

 

Extra Opties
  • Aegis Deluxe Barbecue Beschermhoes, H100cm x L145cm x B100cm
    Voeg Toe +
De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling
 
Klanten Feedback
Score: 1/5 Vertalen

"le tonneau a été malmener durant le transport, il a des marques de choc sur les deux partie du réservoir..."

beoordeeld zaterdag 17 oktober 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Genial"

beoordeeld maandag 24 augustus 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld maandag 3 augustus 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Worked a treat as we used it on Saturday but wasn't the easiest to assemble single-handed. Otherwise very efficient bbq with great capacity."

beoordeeld maandag 3 augustus 2015

Score: 4/5 Vertalen

"un bon produit agreable a utiliser mais reçu avec des chocs sur le couvercle ... c'est le seul point négatif"

beoordeeld woensdag 15 juli 2015

Score: 2/5 Vertalen

"notice en allemand uniquement et aucune illustration se dilate quand est chaud et tors le couvercle une pièce mal usinée (pour laisser fermé le couvercle) système pour laisser la viande au chaud en hauteur fonctionne mal"

beoordeeld maandag 6 juli 2015

Score: 4/5 Vertalen

"BBQ looks good However I'm still awaiting on the Utensils being delivered to use along with it"

beoordeeld vrijdag 19 juni 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Super rapport qualité / prix, pas compliqué à monter, heureusement car la notice est dans plein de langes SAUF français et anglais!"

beoordeeld donderdag 18 juni 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Ne comprends pas les langues inscrit sur le dépliant la prochaine fois je commanderai dans un autre pays pour avoir la notice en francais"

beoordeeld woensdag 3 juni 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld woensdag 27 mei 2015

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1