Blazewear Verwarmde Sjaal Wit

Code: CF0081W
Blazewear Verwarmde Sjaal Wit
Blazewear Verwarmde Sjaal - Wit
De unisex fleece sjaals zijn nu verkrijgbaar in het zwart of wit. Ze zijn sterk, duurzaam, warm en erg comfortabel.
Onbetaalbaar voor mensen die last hebben van de kou, of zelfs gewoon als u op de bus moet wachten tijdens de koude wintermaanden.

*Eén maat, past nekmaat omtrek 45cm.

Extra Opties De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling

De sjaal wordt gevoedt door 3 standaard of oplaadbare AA batterijen of 1 Lithium Polymeer batterij. (verkrijgbaar als Extra Optie).
Let op: Uit ons onderzoek blijkt dat alhoewel de Duracell batterij precies even lang meegaat (2 uur), werd de Verwarmde Handschoen Binnenvoering met gebruik van de Panasonic Pro Power batterijen aanzienlijk warmer.

Hoe werkt het?
Deze sjaal bestaat uit een geavanceerd verwarmingssysteem op batterijen, die warmte circuleert rondom de nek met een batterijzakje aan de voorkant.
Standaard voorzien van een AA batterijenhouder, die 2 temperatuur instellingen heeft en een aan/uitschakelaar. De Lithium Ion batterijen (verkrijgbaar als Extra Optie) hebben 2 temperatuurinstellingen. Bij het inschakelen zal deze batterij uw sjaal in een mum van tijd opwarmen en meer dan 3 uur warm blijven door goede kwaliteit oplaadbare batterijen. U kunt deze tijd aanzienlijk verlengen door telkens korte tijd aan te zetten.

Welke maat?
De nieuwe uitvoering is verkrijgbaar in 1 maat; past nekmaat met omtrek van 45 centimeter en heeft klitteband aan de voorkant om de sjaal op maat te verstellen.

Kleur: Verkrijgbaar in Zwart en Wit.

Voor de zwarte sjaal Klik hier

 
Klanten Feedback

Score: 5.0/5 (1 beoordeling)

Score: 5/5 Vertalen

"Vey innovative and well made items at excellent prices. Thanks"

beoordeeld maandag 10 december 2012

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1