Foras "Albany" Waterornament - Klein

Code: WF7564
Foras "Albany" Waterornament - Klein
Foras "Albany" Waterornament - Klein

Foras vertegenwoordigt de absolute elite van natuurlijk gebeeldhouwde stenen waterpartijen, ze maken gebruik van de natuurlijke schoonheid en de duurzaamheid van hun materialen om adembenemende producten te maken die een mensenleven meegaan. Elk waterornament is mooi, duurzaam en uniek. Een Foras fontein is een investering voor het leven.

Eigenschappen

  • Geslepen natuurlijk zandsteen is duurzaam en vorstbestendig en zal een mensenleven meegaan
  • Gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor ieder ornament uniek is
  • Het gepolijste oppervlak van de steen versterkt het natuurlijke nerf patroon
  • De overloop poel bovenop voegt een prachtig, glinsterend effect toe
  • Veelzijdig en stijlvol - ziet er prachtig en opvallend uit waar u ook kiest om het te plaatsen
  • Geleverd als complete set met reservoir, pomp, steunplaat, 25kg decoratieve kiezels, slang en sproeiers - gewoon aansluiten op een stroombron en genieten

De mooie, vloeiende lijnen van dit ornament, gecombineerd met het glanzend oppervlak en het natuurlijke nerfpatroon, maken dit tot een uniek kunstwerk. Het is uit zandsteen gebeeldhouwd, dat erg duurzaam is en goed bestand tegen de elementen. Deze waterpartij zal zijn aantrekkelijke uiterlijk seizoen na seizoen en voor vele opeenvolgende jaren behouden.
De overloop poel, bovenop zorgt voor een flikkerend en etherisch effect dat perfect aansluit bij de mooie en unieke patronen van het zandsteen. Ondanks zijn eenvoud is het toch opvallend, en zal het een adembenemende aanvulling zijn voor elke moderne of traditionele tuin.
Het wordt compleet geleverd met alles wat u nodig heeft, zodat u vrijwel direct kunt genieten van uw waterpartij - alles wat u hoeft te doen is simpelweg vullen met water en aansluiten op een stroombron.

Afmetingen

Hoogte 50cm x Diameter 30cm

Let op: Dit waterornament is een natuurproduct, en daarom is elk exemplaar geheel uniek.

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1