Hoes voor de Santorini Flame-verwarming

Code: OL2207
Hoes voor de Santorini Flame-verwarming
Hoes voor de Santorini Flame-verwarming

Deze hoes is absoluut ideaal om uw Santorini Flame-verwarming extra bescherming te bieden. Gemaakt van waterdicht materiaal zal deze hoes voorkomen dat de kachel nat wordt. De hoes is voorzien van een front met rits waardoor deze gemakkelijk kan worden bevestigd of weggehaald als dat nodig is. Dit product is een geweldig accessoire dat de levensduur van de verwarming zeer ten goede komt.

Kenmerken

  • Speciaal ontworpen voor de Santorini Flame-verwarming
  • Gemaakt van waterdicht materiaal zodat de verwarming tegen de regen wordt beschermd
  • Front met rits zodat de hoes gemakkelijk kan worden geplaatst en verwijderd

Deze hoes is speciaal ontworpen voor de Santorini Flame-verwarming en is vervaardigd uit weerbestendig materiaal om de verwarming het hele jaar door droog te houden. De hoes voorkomt dat het brandmechanisme nat wordt en voorkomt tevens dat kwetsbare onderdelen beschadigd raken door stof, vuil en corrosie. De hoes wordt compleet met een rits geleverd waardoor hij gemakkelijk kan worden bevestigd en verwijderd en de verwarming beschermt tegen zware wind.

 
Klanten Feedback

Score: 1.0/5 (1 beoordeling)

Score: 1/5 Vertalen

"Only had it 2 days when it was blown off by the wind and haven't seen it since. Note to the manufacturer perhaps some means of tying it to the equipment might be helpful in the future."

beoordeeld vrijdag 19 april 2013

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1