Hoge Rechthoekige Metalen Tuinspiegel - H2.01m x B65cm x D1cm

Code: DF8218
Hoge Rechthoekige Metalen Tuinspiegel - H2.01m x B65cm x D1cm
< > < >
Hoge Rechthoekige Metalen Tuinspiegel - H2.01m x B65cm x D1cm
Hoge Rechthoekige Metalen Tuinspiegel - H2.01m x B65cm x D1cm

Afmetingen:

  • Hoogte 2.01m x Breedte 65cm x Diepte 1cm
  • Gewicht 5.8kg

Eigenschappen
  • Sterk en robuust - metalen frame
  • Gepoedercoat frame - resistent tegen roest en corrosie
  • Onbreekbare en weersbestendige acrylspiegel
  • Rechthoekige vorm - decoratief en mooi
  • Zachte brons gekleurd - staat mooi in alle tuinen
  • Creërt een illusie van ruimte

Deze mooie tuinspiegel is met zijn diep bronzen kleur, perfect om uw tuin groter te doen lijken en voor het toevoegen van diepte aan kleinere ruimtes. Tuinspiegels worden steeds populairder vanwege hun vermogen om een illusie van ruimte te creëren. Het stevige metalen frame zorgt ervoor dat dit produkt sterk en duurzaam is en door de poedercoating is het bestand tegen roest en corrosie, waardoor het geschikt is om in alle weersomstandigheden en het hele jaar door buiten te laten hangen. De onbreekbare acryl spiegel is weersbestendig en zal in tegenstelling tot glas niet barsten of breken. Het rechthoekige ontwerp is mooi en delicaat en zorgt voor elegantie en stijl in uw tuin. Deze spiegel heeft een diepe bronskleur, wat betekent dat het, gemonteerd op een muur of schutting, er perfect uit zal zien. Dit is zo'n tuinartikel waar u niet buiten kan.

Gepoedercoat Staal

Gepoedercoat staal is sterk en duurzaam omdat de poedercoating fungeert als een barrière die voorkomt dat water in aanraking komt met het staal. Het heeft dus de sterkte van staal met waterbestendige eigenschappen. Deze manier om metaal tegen corrosie en roest te beschermen is veel duurzamer dan lakken, omdat bij poedercoating er eerst één aaneengesloten laag poeder wordt aangebracht, dus zonder openingen, waarna het poeder in een oven aan het metaal wordt vastgebakken. Poedercoating wordt al jaren gebruikt voor fietsen en auto-onderdelen, wat bewijst dat het langdurig in staat is om staal roestvrij te houden. Het is dikker dan verf maar omdat het gemakkelijker is toe te passen, wordt poedercoating steeds vaker gebruikt om staal te beschermen tegen corrosie.

Acryl Spiegel

Terwijl glazen spiegels veelal traditioneel binnenshuis aangetroffen worden, is het niet altijd de beste oplossing voor buiten gebruik, zoals in een tuin. Acrylspiegels hebben een goede reflectie en versplinteren niet als ze door de wind omver worden geblazen of door spelende kinderen omver worden gestoten. Bovendien is acryl van nature waterdicht, in tegenstelling tot spiegels van glas, waar op de achterkant van de spiegel doffe vocht- en oxidatie plekken kunnen ontstaan die de reflecterende werking verminderen. Acrylspiegels zijn in een tuin, dan ook een veel veiliger alternatief voor glas.

Decoratieve Tuinspiegel

Deze prachtige tuinspiegel zal zeker het hoogtepunt in uw buitenruimte zijn. Door de zorgvuldig ontworpen vorm heeft deze spiegel zowel de mogelijkheid om op te gaan in een landschap of om een aandachtstrekker te zijn, dit afhankelijk van hoe en waar u ervoor kiest om de spiegel te plaatsen. Gebruik deze spiegel om de mooiste plekken in uw tuin door de spiegel te laten reflecteren en te accentueren.

Ook interessant
 
Klanten Feedback
Score: 4/5 Vertalen

"We have placed this against a fence and under a pergola with foiliage around. As an acrylic mirror it is not wholly true but it makes an interesting feature reflecting light and plants from various angles, could almost be an entrance into somewhere else."

beoordeeld vrijdag 28 september 2018

Score: 1/5

"Spiegel frame werd krom geleverd. Heb voor 70 euro extra een Trespa plaat erachter moeten maken. Dikker past niet. En daarmee bleef het lachspiegel effect. Aan de muur op 4 punten bevestigt hielp (maar nog niet helemaal goed). Maar met zoveel moeite en zoveel extra kosten is het een te duur product. Ik wilde perse een onbreekbare spiegel omdat mijn zoon woont met verstandelijk beperkten met moeilijk gedrag. Achteraf had ik misschien toch beter kunnen kiezen voor roestvrij staal? Ik adviseer Primrose het product te verbeteren of niet meer te verkopen."

beoordeeld dinsdag 24 mei 2016

Score: 2/5

"Het spiegelbeeld dat deze acrylspiegelplaat 'terug kaatst' is zeer sterk vervormd. Je kunt het geen spiegel noemen. Maar ik ga hem op een vormvaste plaat lijmen en dan denk ik dat het een mooie aanwinst voor de tuin is. Maar dat hadden jullie al moeten doen natuurlijk. Of doen jullie dat alsnog?"

beoordeeld donderdag 28 april 2016

Score: 4/5 Vertalen

"Conforme"

beoordeeld donderdag 31 maart 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Bon article fait bien sur mon balcon"

beoordeeld maandag 21 maart 2016

Score: 3/5 Vertalen

"de momento no lo he instalado."

beoordeeld zondag 5 juli 2015

Score: 2/5

"spiegel werkt als een lachspiegel, frame is iets gebogen."

beoordeeld zaterdag 13 juni 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Very pleased with mirror. Just what we needed for the garden"

beoordeeld donderdag 19 maart 2015

Score: 2/5

"spiegel is niet van echt glas, en is op afstand meer een lachspiegel"

beoordeeld zaterdag 5 juli 2014

Antwort von Primrose: "Om een perfect spiegelbeeld te verkrijgen, moeten acrylspiegels op een perfect platte ondergrond geplakt worden. Primrose Nederland, Wina Klantenservice"
Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld vrijdag 27 juni 2014

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1