Intelligente Dubbelfunctie Anti Blaf Halsband (Elektrisch/Ultrasoon)

Code: SP0349
Intelligente Dubbelfunctie Anti Blaf Halsband (Elektrisch/Ultrasoon)
Intelligente Dubbelfunctie Anti Blaf Halsband (Elektrisch/Ultrasoon)

Een fantastisch slim apparaat dat een grote steun zal zijn in de strijd tegen een luidruchtige hond. De halsband reageert op het geluid van de blaffende hond, met een milde statische elektrische schok, dezelfde soort schok die u soms krijgt als u uit de auto stapt. Of beschouw het als de schrikreaktie die u krijgt als een iemand onverwacht en boe roepend vanachter een deur tevoorschijn springt.
Het slimme, dat deze halsband onderscheidt van de meeste andere op de markt, is de manier waarop de microchip in het apparaat is geprogrammeerd: Hoe vaker de hond blaft, hoe hoger het niveau van de 'schok' (nog altijd mild!) - wat leidt tot een nauwere en meer gedefinieerde associatie tussen het geblaf en het leren. Behalve deze elektrische stimulatie wordt erook gebruik gemaakt van ultrasoon geluid.

Eigenschappen:

  • Intelligent stimulatieniveau systeem - hoe meer de hond blaft, des te sterker wordt de stimulatie
  • Tweeeweg schok- en geluidsstimulatie - ontmoedigt het blaffen van de hond met statische elektrixche schokken en ultrasoon geluid
  • Ingebouwde microfoon voor geluidsdetectie - detecteert wanneer uw hond blaft, en activeert vervolgens de dubbele stimulatie
  • Wordt geleverd met 3 AAA batterijen - direct te gebruiken, vanaf het moment van aankomst
  • Effectief voor honden van 10 kg tot 60 kg
  • Basis schok niveau kan met een schroevendraaier worden ingesteld - voor het geval de halsband in eerste instantie geen effect heeft op uw hond

De ingebouwde microfoon detecteert het geluid van uw blaffende hond en activeert de stimulatie. Bij een eerste keer blaffen, wordt gedurende een seconde een ultrasone stimulatie uitgezonden, bij een tweede keer blaffen wordt deze tijd verlengt tot twee seconden. Als de hond dan een derde keer blaft dan wordt er gedurende drie seconden een ultrasoon geluid uitgezonden samen met een 2 tot 3 seconden lange statische elektrische schok. Als de hond binnen de eerste minuut na de eerste keer blaffen nog eens blaft dan wordt er 2 tot 3 seconden lang zowel een ultrasoon geluid als een statische schok stimulatie gegeven. Als de hond is gestopt met blaffen, dan schakelt het zichzelf weer terug naar de basis instellingen. Het basis schok niveau is met behulp van een schroevendraaier in te stellen.

 
Klanten Feedback
Score: 2/5 Vertalen

"I tried this collar on my puppy & it did not stop her barking. I thought it may have been the fact that I was unable to stop the collar from sliding. I could not adjust the collar enough to make it fit properly."

beoordeeld zaterdag 27 oktober 2018

Score: 5/5 Vertalen

"This collar is excellent. We've had three years of a barking dog, especially in the car. We've tried everything but nothing worked. Now as soon as the collar is put on he goes quiet. Thank you so much."

beoordeeld maandag 5 februari 2018

Score: 5/5 Vertalen

"One bark. Then silence !"

beoordeeld zondag 15 januari 2017

Score: 2/5 Vertalen

"have only tried one so far unable to get it to work any more tips"

beoordeeld donderdag 15 december 2016

Score: 4/5 Vertalen

"Algo flojo para los pequeños gemidos de madrugada pues la estimulación no llega a cortarlos pero para ladridos y gimoteos fuertes es genial"

beoordeeld zondag 14 augustus 2016

Score: 2/5 Vertalen

"As i wrote to my email it has no the expected results. Now i'm trying to follow the advice of customer service"

beoordeeld donderdag 11 augustus 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent product-worked immediately and I have less barking-success"

beoordeeld woensdag 10 augustus 2016

Score: 5/5 Vertalen

"ce produit a le mérite d'être efficace pour un prix très résonable"

beoordeeld dinsdag 12 juli 2016

Score: 1/5 Vertalen

"product does not work it dose not have no shock it must be broken sending it back"

beoordeeld donderdag 7 juli 2016

Score: 1/5 Vertalen

"Collar did not work as dog continued to bark whilst wearing it."

beoordeeld maandag 27 juni 2016

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1