Johannesburg Falls Roestvrijstalen Buisfontein met Verlichting

Code: WF7534AEU
Johannesburg Falls Roestvrijstalen Buisfontein met Verlichting
< > < >
Johannesburg Falls Roestvrijstalen Buisfontein met Verlichting

Johannesburg Falls Roestvrijstalen Buisfontein met Verlichting

 

Specificaties
  • Hoogte gehele fontein: 70cm
  • Hoogte buizen:
      S: 30cm
      M: 40cm
      L: 50cm
  • 8m kabel
  • Houd er rekening mee dat de kiezelstenen niet zijn inbegrepen.
Eigenschappen
  • Reservoir inbegrepen in aantrekkelijke grijze schaal
  • Gemakkelijk bereikbare stroomregelaar ligt aan de basis van de buizen – wijzig met gemak de stroominstellingen van uw reservoir
  • LED verlichting - geniet na het invallen van de duisternis nog van uw fontein
  • Extra LED verlichting – wit bovenop de buizen en kleurveranderend aan de basis - met 7 kleurinstellingen
  • Gemakkelijke schakelaar -  verander van kleurverlichting met slechts een druk op de knop
  • Gemaakt van Graad 304 roestvrij staal – roestvrij en weersbestendig
  • Geschikt voor binnens- en buitenshuis

 

 

 

 

Deze opvallende waterpartij heeft een eigentijds design dat er binnen net zo indrukwekkend uitziet als buiten.

 

De eigentijdse esthetiek wordt geaccentueerd door de superfelle LED's bovenop de buizen en op de basis. De LED's bovenop de buizen zijn wit van kleur, en die aan de basis zijn kleur veranderend en hebben 7 kleurinstellingen. U kunt alle lichten tegelijkertijd of apart van elkaar aanzetten. De handige schakelaar maakt het mogelijk om de verlichting individueel te bedienen, maar ook om tussen verschillende kleuren te wisselen.
 

 

Deze roestvrijstalen fontein bevat een gemakkelijk toegankelijke stroomregelaar aan de basis van de buizen. U hoeft om de stroominstellingen aan te passen dus niet de fontein uit elkaar te halen en zelfs uw handen worden niet nat. Draai gewoon aan de knop en pas snel en gemakkelijk de waterstroom naar uw eigen voorkeur aan.
 

 

 

De kleurveranderende verlichting aan de basis kan worden ingesteld op één van de 7 kleurencombinaties (rood, groen, blauw, rood/groen, blauw/groen, rood/blauw, rood/groen/blauw ), of op de kleurveranderende regenboogstand met hoge of lage snelheid. Welke instelling u ook kiest, de fontein zal er prachtig uitzien.

De fontein wordt compleet geleverd met een reservoir dat is opgenomen in een aantrekkelijke greystone-effect kom. Er zit ook  een 8 meter lange kabel bij, zodat u de fontein kunt plaatsen waar u dit maar wilt - binnen of buiten .

 
Klanten Feedback

Score: 2.7/5 (3 beoordelingen)

Score: 4/5

"Min puntje: twee engelse stekkers, een voor het licht en een voor de pomp en er is maar een stuks verloop naar nederlands stopcontact bijgeleverd. Verder een mooi waterornament."

beoordeeld zondag 14 september 2014

Score: 2/5 Vertalen

"Schöner Brunnen,aber Befestigungbohrungen lagen über 1cm daneben und mußten nachgearbeitet werden.Auch die drei Säulen standen sehr schief. Die Aufbauanleitung könnte etwas ausführlicher sein."

beoordeeld vrijdag 8 november 2013

Score: 2/5 Vertalen

"Die Stecker sind für England und sie weisen nicht darauf hin!!! Wir haben zwei Adapter kaufen müssen und die gibt es auch nicht an jeder Ecke. Die Schläuche sind zu kurz, um sie an die Pumpe anzuschließen. Mein Mann hat Winkel einsetzen und Schlauchteile ansetzen müssen, dann lief der Brunnen ! Die Edelsteinsäulen sind hochwertig und die Schale(trotz kleiner Macken) ist sehr schön . Ohne handwerkliches Geschick und den Willen, den Brunnen in Betrieb zu setzen ,wäre das gute Stück schnell wieder zurück gekommen .Die Beleuchtung ist schön."

beoordeeld dinsdag 16 april 2013

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1