Kleine Bronskleurige Spiegel van Reflect™ - 90cm x 44cm

Code: DF0760S
Kleine Bronskleurige Spiegel van Reflect™ - 90cm x 44cm
< > < >
Kleine Bronskleurige Spiegel van Reflect™ - 90cm x 44cm
Deze acrylspiegel is perfect om wat licht en ruimte in uw tuin te creëren. Deze spiegel, die speciaal voor buitengebruik is ontworpen, is sterker en lichter dan glas, dus veel veiliger in een drukke tuin. Spiegels zijn een geweldige aanwinst voor kleine tuinen, omdat zij licht in donkere hoeken brengen en een gevoel van ruimte geven.

Eigenschappen
 • Brengt licht en ruimte in uw tuin - spiegels zijn geweldig om licht en een gevoel van ruimte in kleinere tuinen te brengen door licht in donkere hoeken te reflecteren en uw ruimte te weerspiegelen en zo te vergroten
 • Snel en makkelijk op te hangen - deze spiegel kan makkelijk met spiegellijm of met schroeven opgehangen worden
 • Gemaakt van duurzaam acryl - acrylspiegels zijn niet alleen schokbestendig en weerbestendig, maar zijn ook 80% lichter en 10x sterker dan glazen spiegels
 • Weinig onderhoud - Gemakkelijk te reinigen met een zachte doek en water met een mild schoonmaakmiddel
 • Veelzijdig - kan bijgesneden worden met een laminaat snijmes
Specificaties
 • Hoogte 90cm x Breedte 44cm
 • Dikte 3mm
Let op: de spiegel is van buigzaam acryl en de reflectie is soms niet perfect.

Zie hieronder voor andere kleuropties van deze spiegel:

Download de Gebruiksaanwijzing

Deze acrylspiegel is zowel tien keer sterker als 80% lichter dan glas, wat betekent dat u het veilig kunt ophangen zonder u zorgen te maken over breekbaarheid. Acryl kan gemakkelijk schoon gemaakt worden met een doek en water met een zacht schoonmaakmiddel en is volledig weerbestendig en breekbestendig. Deze praktische en eigentijdse spiegel is ideaal om licht in donkere hoeken te brengen en uw tuin een grotere ruimtelijke indruk te geven.

Acrylspiegels zijn buigzaam en de geproduceerde reflectie hangt af van het oppervlak waarop de spiegel bevestigd is. Het is daarom aan te bevelen dat de spiegellijm gelijkmatig verspreid en de spiegel stevig tegen de achtergrond gedrukt wordt.

Extra Opties
 • Spiegel Lijm
  Voeg Toe +
  Spiegel Lijm
  €14,99
  Op voorraad
De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling 
Klanten Feedback

Score: 5.0/5 (2 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"These items are awesome! I had a dark corner in my garden where the fence boundaries meet, and this has just opened it up. In fact I should have purchased them a little longer. We used screws to fix them to the wall, but be careful not to make them too tight as it will crack the panel (we have hidden that bit behind a shrub)."

beoordeeld woensdag 20 juni 2018

Score: 5/5 Vertalen

"they have brightened up a dark section in my garden when attached to my fence. They are behind a large Buddha statue & water feature & reflect them very well"

beoordeeld zaterdag 19 augustus 2017

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1