Langwerpige Tafelplantenbak

Code: PP0637
Langwerpige Tafelplantenbak
Langwerpige Tafelplantenbak

Deze charmante tafel brengt letterlijk verhoogde bedden op een ander niveau. Ideaal als u moeite hebt met bukken, want hij komt tot ongeveer heuphoogte, maar ook om in tuinen met een beperkte ruimte kruiden en groenten te kweken . Hij is compact, van hout en kan overal geplaatst worden in uw tuin, terras of serre. Met mooie afgronde hoeken en de staande halfhoutverbindingen valt deze plantenbak echt op. Een ander uitstekend kenmerk is het handige onderste legbord voor bijvoorbeeld een gieter en/of tuingereedschap.

Kenmerken

  • Compact ontwerp; maakt het ideaal voor patio's, volkstuinen en kleine tuinen waar er sprake is van een beperkte ruimte
  • 4 Ruime compartimenten waarin u groenten, kruiden of planten kunt planten
  • Een handige plank voor bijvoorbeeld compost, planten, potten, enz.
  • Poten tot heuphoogte om de rug minder te belasten
  • Gemaakt van hoge kwaliteit FSC (Forest Stewardship Council) gecertificeerd hout
  • Onder druk behandeld voor een langere levensduur en duurzaamheid

Gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en komend tot op ongeveer heuphoogte en met 4 ruime compartimenten, waarin u een verschillende planten zoals kruiden, groenten, bloemen of struiken kunt laten groeien, plus een grote ruime plank waar u gemakkelijk uw tuingereedschap, zoals gieters en gereedschappen op kwijt kunt. Wordt geleverd met 4 stevige houten poten waardoor de plantenbak verhoogd is, zodat u er makkelijker bij kan en dus ook het risico op spanningen in de rug vermindert.

Deze plantenbak is gemaakt van geschaafd massief hout. Gegarandeert duurzaam en slijtvast, onder druk behandeld om een lange levensduur te garanderen. Geleverd inclusief een ongelooflijk genereuze anti-rot fabrieksgarantie van wel 15 jaar. Het hout dat wordt gebruikt bij de vervaardiging is goedgekeurd door de Forest Stewardship Council, wat aangeeft dat het afkomstig is uit een bos dat verantwoord, in overeenstemming met strenge milieuvoorschriften, beheerd wordt.

Afmetingen:

Hoogte: 80cm
Breedte: 80cm
Diepte: 60cm
Gewicht: 18kg

 
Klanten Feedback

Score: 4.5/5 (2 beoordelingen)

Score: 4/5 Vertalen

"The planter was as good as described and easy to assemble"

beoordeeld woensdag 19 juni 2013

Score: 5/5 Vertalen

"Is very good"

beoordeeld donderdag 14 maart 2013

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1