Liz Frances 'Aspen' A-kwaliteit Teak Ligstoel Lounger - 1.6m

Code: FU4958A
Liz Frances 'Aspen' A-kwaliteit Teak Ligstoel Lounger - 1.6m
< > < >
Liz Frances 'Aspen' A-kwaliteit Teak Ligstoel Lounger - 1.6m
Liz Frances 'Aspen' A-kwaliteit Teak Ligstoel Lounger - 1.6m


Afmetingen:
  • Hoogte 1m x Lengte 1.6m x Breedte 60cm
  • Let op: Dit meubel wordt plat verpakt bezorgd en vereist minimale assemblage.

Alleen het beste A-kwaliteit Teak
  • A-kwaliteit teak - duurzaam hardhout uit de kern van de stam, hogere concentratie teakolie
  • Hout van verantwoorde afkomst - maakt deel uit van het WNF Wereldwijde Bos & Handels Netwerk (Global Forest Trade Network GFTN)
Liz Frances – Staat voor Comfortabele en Praktische ontwerpen
  • Verstelbare voetensteun - stel de voetensteun in op achterover liggen of zitten
  • Verstelbare rugleuning - kies een positie die u prettig vindt
  • Armleuningen en licht gebogen zitting voor extra comfort en gemak
Vakkundig schrijnwerk door Liz Frances
  • Stabiel en veilig door de gebruikte pen- en gatverbindingen
  • Messing beslag - duurzaam, sterk en weerbestendig, vormt een mooie aanvulling op de warme kleuren van het teak
  • Houten deuvels - traditioneel vakmanschap, resulterend in robuuste en betrouwbare meubels

Teak is de voor de hand liggende keuze voor mooie natuurlijke en slijtvaste houten meubels. De dichte olierijke nerf beschermt het hout onder andere tegen houtrot en zorgt dat het bestand is tegen barre weersomstandigheden.Andere hardhoutsoorten kunnen zich eenvoudigweg niet meten met de stevigheid en duurzaamheid van teak, dus waarom genoegen nemen met minder. Voor het vervaardigen van deze zeer duurzame meubels is gebruikt gemaakt van eeuwenoude meubelmaker-technieken, zoals pen-en gatverbindingen en houten deuvels.Dit meubel is, vanuit de beste tradities en Brits vakmanschap ontworpen voor comfort en praktisch nut.


Gemaakt van A-kwaliteit teak, uit de kern van de stam van volgroeide teak bomen, voor een betere kwaliteit en egale kleuring. De dichtheid van de nerven en de warme, aantrekkelijke kleur maken A-kwaliteit teak direct herkenbaar.
De bij het maken van dit meubel gebruikte pen- en gatverbindingen zorgen voor een sterke, betrouwbare en duurzame constructie. Dit meubel zal de tand des tijds doorstaan.
Door het voor meubel gebruikte messing beslag zijn de delen passend en veilig verbonden. Dit beslag is duurzaam en weerbestendig.
Lacewing Greenhouse details
Houten deuvels maken het meubilair extra stevig en maakt opvouwbare stoelen gebruiksvriendelijker.
Verstelbare rug- en voetensteun, voor het instellen van de voor u meest comfortabale houding.
Armleuningen voor extra comfort en gemak.
 

A-kwaliteit Teak

Deze stoel is gemaakt van A-kwaliteit teak, dat rijk is aan natuurlijke oliën. Deze oliën dragen zorg voor een natuurlijke weerbestendigheid en duurzaamheid van het hout. A-kwaliteit teak is afkomstig uit de kern van de stam, hierin staan de nerven in het hout dichter en strakker op elkaar. Dit resulteert niet alleen in een mooi uiterlijk en gelijkmatige kleuren, maar ook dat het hout langer en beter bestand is tegen de elementen. Het hout zal in de loop der tijd een, door teak liefhebbers bewonderde, natuurlijke zilvergrijze patina ontwikkelen. Dit natuurlijke proces heeft geen invloed op de weerbestendige eigenschappen van het teak. Om de originele rode kleur te behouden moet het hout met een natuurlijke teak olie worden behandelt.

Verantwoorde afkomst - WNF Wereldwijde Bos & Handels Netwerk

U kunt gerust zijn; dit meubel is op een verantwoorde wijze gemaakt. Het in de constructie gebruikte teak is geproduceerd onder het WWF GFTN initiatief van het Wereld Natuurfonds, dat zich als doel stelt om alle illegale houtkap te stoppen en verbeteringen door te voeren in het bosbeheer. Wij hebben alleen het beste hout gebruikt dat van goed beheerde plantages in Indonesië komt, één van de grootste teak producerende landen. GFTN, dat een WNF-geleid partnerschap is, linkt honderden bedrijven, gemeenschappen, niet-gouvernementele organisaties, en ondernemers in meer dan 30 landen van over de hele wereld aan elkaar. Alleen volgroeide bomen worden gekapt, waardoor niet alleen het hout, maar ook de meubels een betere kwaliteit hebben. Wij zijn er trots op dat wij volledig voldoen aan de nieuwe 2013 EU Houtwetgeving en dat wij de herkomst van ons hout door het gehele productieproces tot aan de plantage kunnen traceren. 


Inklapbare voetensteun & Instelbare Rugleuning

U kunt deze dekstoel eenvoudig aanpassen aan uw behoefte. De voetsteun zal uw benen ondersteuning geven, zodat u, eventueel met een goede roman in de zon kunt gaan liggen. Als u meer rechtop en met beide voeten op de grond wilt zitten, dan laat u de voetensteun zakken en schuift u de houten poten naar achteren. Met de instelbare rugleuning kunt u net die ene comfortabele sweet spot vinden.

Pen en gatverbindingen

Deze traditionele en robuuste verbindingen worden al eeuwenlang door timmerlieden gebruikt. Omdat het maken van dit soort verbindingen arbeidsintensief is en dus ook duur, worden ze tegenwoordig nog maar zelden in meubels gebruikt. Pen en gatverbindingen geven een grote stabiliteit en biedt bescherming tegen slijtage aan houten meubilair, wat vooral nuttig is bij opvouwbare meubels

Houten Deuvels

De deuvels in deze meubels vertegenwoordigen maar één aspect van het hoge niveau van vakmanschap van dit product. Deze deuvels verstevigen de pen- en gatverbindingen en zorgen voor extra stabiliteit. Door een mooie gladde afwerking zijn ze onopvallend maar toch effectief..

Messing Beslag

Het duurzame en weerbestendige messing beslag verzekert veilige verbindingen. De rustieke uitstraling van het beslag is een mooie aanvulling op de warme en rijke kleuren van het teak. 

Armleuningen

De licht gebogen armleuningen ondersteunen uw armen en bovenlichaam voor extra comfort . Maar ze komen ook van pas om mensen met mobiliteitsproblemen in en uit de stoel te helpen. 

 
Klanten Feedback
Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld dinsdag 1 december 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Product as described. High quality teak steamer which looked as good as the pictures on the website and will hopefully bring us many happy days in the sun over the coming months"

beoordeeld maandag 22 juni 2015

Score: 1/5 Vertalen

"no bolts so cannot sit on them!!"

beoordeeld dinsdag 9 juni 2015

Score: 1/5 Vertalen

"arrived smashed in a damaged box. I paid extra for a replacement which arrived damaged. I am still waiting for a refund. I shall never use Primrose again"

beoordeeld donderdag 7 mei 2015

Score: 5/5 Vertalen

"WELL MADE & A GREAT PRICE"

beoordeeld woensdag 29 april 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld dinsdag 7 april 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Good quality, solid chairs ."

beoordeeld maandag 7 april 2014

Score: 5/5 Vertalen

"Very pleased with quality of the product, however one slightly dented at the top of the chair due to damaged container. After all, they are heavy construction but the cardboard packaging is lightweight. The pointed feet of each chair had pierced the boxes, presumably just when transported over long distances. The cardboard needs to be heavy gauge and more protective. Thank you for your efficient service. *personal data removed by Feefo*"

beoordeeld zaterdag 5 oktober 2013

Score: 4/5 Vertalen

"Lovely quality chairs. Disappointed that I had to tighten all the screws as some of them were close to falling out"

beoordeeld zondag 28 juli 2013

Score: 4/5 Vertalen

"Very nice quality chair, and very comfortable. Just 2 small gripes though , needed oiling and 1 'wooden screw cap missing ,but soon sorted."

beoordeeld donderdag 25 juli 2013

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1