Liz Frances "Chandler" A-Kwaliteit Teak Tuinbank - 1.2m

Code: FU4956A
Liz Frances "Chandler"  A-Kwaliteit Teak Tuinbank - 1.2m
< > < >
Liz Frances "Chandler"  A-Kwaliteit Teak Tuinbank - 1.2m
Liz Frances "Chandler" A-Kwaliteit Teak Tuinbank - 1.2m

Afmetingen

  • Hoogte 86cm x Breedte 1.2m x Diepte 60cm
  • Dit meubel zal plat verpakt bij u bezorgd worden, vereist minimale assemblage.
Liz Frances – Synoniem voor Comfort en Praktische ontwerpen

  • Gemaakt van A-kwaliteit teak - gewonnen uit het hart van een volwassen teak stam, en is rijk aan natuurlijke oliën, biedt bescherming tegen de elementen
  • Het Teak is ethisch verantwoord gewonnen volgens het WNF Wereldwijd Bos & Handels Netwerk (GFTN) initiatief
  • 3 Zitplaatsen , ideaal voor ontspannen in de tuin met vrienden
  • Armleuningen aan beide kanten voor extra comfort, en voor het creëeren van een plezierig uiterlijk

Vakkundig schrijnwerk door Liz Frances

  • Pen- en gatverbindingen - zeer sterke, nauwkeurige verbindingen verzekeren duurzaamheid van deze meubels
  • Messing beslag -duurzaam, sterk en weerbestendig, voegt charmerende kleuren toe
  • Houten deuvels - traditioneel vakmanschap , het resultaat is robuuste tuinmeubels
Teak is de logische keus voor hen die natuurlijke mooie en slijtvaste houten meubels willen. Het bezit inherente beschermende kwaliteiten, onder andere een dichte, olierijke nerf, die rotvrij is. Daardoor kan het gemakkelijk overleven in extreme weersomstandigheden. Andere hardhoutsoorten kunnen eenvoudig niet op tegen de door-en-door geteste sterkte en duurzaamheid van teak -accepteer geen plaatsvervangers. Eeuwenoude timmermanstechnieken, zoals pen-en gatverbindingen en houten deuvels, zijn gebruikt in het vervaardigen van deze meubels om een zeer duurzaam meubelstuk te creëeren. Deze meubels zijn ontworpen voor comfort en praktisch nut, geïnspireerd door de beste tradities in Brits vakmanschap.

A-Kwaliteit Teak

A-Kwaliteit teak is hardhout dat uit het binnenste hart van de stam is gewonnen, het deel dat het hoogste gehalte aan natuurlijke dichtheid teakolie heeft. Het is glad bij aanraking, met een grote dichtheid, en rijk aan beschermende eigenschappen. Het is van nature resistent tegen de elementen, wat ideaal is voor tuinmeubels, Het heeft ook een gladdere dichtere nerf en egale kleur. Hierdoor hebben de meubels een plezierig, harmonieus uiterlijk. Na jaren zal het een zilveren kleur krijgen, vaak bewonderd door teakliefhebbers, het zal echter zijn beschermende kwaliteiten niet kwijtraken. Daarom zal A-kwaliteit teak geen extra conserverende behandeling nodig hebben. Als u de rode tonen wilt behouden, behandel het hout dan met een natuurlijke teak olie. .

Verantwoord gewonnen - WNF Wereldwijde Bos & HandelsNetwerk

U kunt gerust zijn; deze meubels zijn verantwoord gewonnen. De in de constructie gebruikte teak is gewonnen onder het GFTN initiatief van het Wereld Natuurfonds, dat zich als doel stelt om alle illegale houtkap te stoppen en verbeteringen in te voeren in bosbeheer. Wij hebben alleen het beste hout gebruikt dat van goed beheerde plantages komt in Indonesië, één van de grootste producenten van teak. GFTN, dat een WNF-geleid partnerschap is, linkt honderden bedrijven, gemeenschappen, niet-gouvernementele organisaties, en ondernemers in meer dan 30 landen van over de hele wereld. Alleen volgroeide bomen worden gekapt, waardoor het hout een betere kwaliteit heeft, en de meubels ook. Wij zijn er trots op dat wij volledig voldoen aan de nieuwe 2013 EU Houtwetgeving en dat wij de herkomst van ons hout door het gehele productieproces helemaal tot aan de plantage kunnen traceren.

Plaats voor 3 Personen

Deze bank is breed genoeg om 2 of 3 personen een comfortabele zitplaats te bieden, zodat u kunt ontspannen in de tuin met uw vrienden. Het heeft ook armsteunen aan beide kanten, die extra comfort bieden en handig zijn voor mensen met een mobiliteitsprobleem.

Pen- en Gat Verbindingen

Deze traditionele, robuuste verbindingen worden al eeuwenlang door timmerlieden gebruikt. Helaas, door tijdrovendheid en hoge kosten,worden ze nu nog maar weinig gebruikt voor meubels. Pen- en gatverbindingen geven houten meubels veel stabiliteit, wat vooral handig is voor opvouwbare meubels, omdat het beschermd tegen slijtage.

Houten Deuvels

De deuvels gebruikt in deze tafel zijn een goed voorbeeld van het hoge niveau van vakmanschap dat overduidelijk aanwezig is in deze meubelset. Het zorgt ervoor dat dit meubelstuk gepast robuust is. Een mooie, gladde afwerking zorgt ervoor dat de uiteinden gelijk liggen met het oppervlak.

Messing Beslag

Het duurzame en weerbestendige messing beslag houden de verbindingen netjes bijelkaar. Messing scharnieren geven een efficiënte vouwbeweging. Het messing geeft de meubels ook een plezierige kleur, waardoor de diepe kleuren van het hout mooi uitkomen.

 
Klanten Feedback
Score: 5/5 Vertalen

"We are very pleased with our new garden bench. A couple of coats of Teak Oil has really brought out the colour of the timber. Construction went quite well but a couple of the joints needed clearing out of wood shavings so that the bolts seated correctly. But overall an excellent product."

beoordeeld zondag 4 oktober 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Though I took advantage of a discount, even at full price the bench seems very good value indeed - it is very well made, solid and appears high quality."

beoordeeld zondag 27 september 2015

Score: 5/5 Vertalen

"The benches arrived o time and I am delighted with their sturdy build and traditional appearance."

beoordeeld dinsdag 22 september 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld zaterdag 29 augustus 2015

Score: 5/5 Vertalen

"I was not disappointed. Just what I hoped for and VERY PLEASED !"

beoordeeld maandag 17 augustus 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Would have liked a clearer assembly diagram"

beoordeeld maandag 3 augustus 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Good quality for the money"

beoordeeld dinsdag 21 juli 2015

Score: 5/5 Vertalen

"My sister is thrilled with her bench!"

beoordeeld maandag 8 juni 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Good quality bench. Easy to assemble."

beoordeeld zondag 26 april 2015

Score: 5/5 Vertalen

"This was just what I was looking for as it was for a gift and the prices was very good."

beoordeeld vrijdag 23 januari 2015

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1