Liz Frances 'Pembroke' Opvouwbare Teakhouten Stoel - 2 stuks

Code: FU4963
Liz Frances 'Pembroke' Opvouwbare Teakhouten Stoel - 2 stuks
< > < >
Liz Frances 'Pembroke' Opvouwbare Teakhouten Stoel - 2 stuks
Liz Frances 'Pembroke' Opvouwbare Teakhouten Stoel - 2 stuks


Liz Frances – Staat voor Comfortabele en Praktische ontwerpen

  • Gemaakt van C-kwaliteit teak - hoge kwaliteit hardhout uit duurzaam beheerde bossen
  • Opvouwbare Stoelen - makkelijk mee te nemen of, wanneer u ze niet gebruikt, makkelijk op te bergen
  • Losse stoelkussens verkrijgbaar Vink onderaan de pagina uw keuze aan om deze aan uw winkelwagen toe te voegen

Vakkundig schrijnwerk door Liz Frances

  • Stabiel en veilig door de gebruikte pen- en gatverbindingen
  • Messing beslag - duurzaam, sterk en weerbestendig, vormt een mooie aanvulling op de warme kleuren van het teak
  • Houten deuvels - traditioneel vakmanschap, resulterend in robuuste en betrouwbare meubels
Afmetingen:

  • Hoogte 89cm x Breedte 58cm x Diepte 45cm

Teak is de voor de hand liggende keuze voor mooie natuurlijke en slijtvaste houten meubels. De dichte, olierijke nerf beschermt het hout onder andere tegen houtrot en zorgt dat het bestand is tegen barre weersomstandigheden.Andere hardhoutsoorten kunnen zich eenvoudigweg niet meten met de stevigheid en duurzaamheid van teak, dus waarom genoegen nemen met minder. Voor het vervaardigen van deze zeer duurzame meubels is gebruikt gemaakt van eeuwenoude meubelmakerstechnieken, zoals pen-en gatverbindingen en houten deuvels.Deze stoelen zijn, vanuit de beste tradities en Brits vakmanschap ontworpen voor comfort en praktisch nut.


C-kwaliteit Teak

Deze stoelen zijn gemaakt van betaalbaar, stevig en aantrekkelijk C-kwaliteit teak en zijn een mooie aanvulling voor uw tuin of terras.C-kwaliteit is afkomstig uit het buitenste deel van de stam, waarin de nerf en kleur minder gelijkmatig verdeeld zijn dan in het A-kwaliteit kernhout. Wij hebben onze C-kwaliteit meubels met natuurlijke oliën behandeld om ze het aantrekkelijke uiterlijk van A-kwaliteit teak te geven. Deze mooie stoelen komen zowel in moderne als traditionele tuinen tot hun recht.


Bekijk andere Sets per Kwaliteit

Verantwoorde afkomst - WNF Wereldwijde Bos & Handels Netwerk

U kunt gerust zijn; deze meubels zijn op een verantwoorde wijze gemaakt. Het in de constructie gebruikte teak is geproduceerd onder het WWF GFTN initiatief van het Wereld Natuurfonds, dat zich als doel stelt om alle illegale houtkap te stoppen en verbeteringen door te voeren in het bosbeheer. Wij hebben alleen het beste hout gebruikt dat van goed beheerde plantages in Indonesië komt, één van de grootste teak producerende landen. GFTN, dat een WNF-geleid partnerschap is, linkt honderden bedrijven, gemeenschappen, niet-gouvernementele organisaties, en ondernemers in meer dan 30 landen van over de hele wereld aan elkaar. Alleen volgroeide bomen worden gekapt, waardoor niet alleen het hout, maar ook de meubels een betere kwaliteit hebben. Wij zijn er trots op dat wij volledig voldoen aan de nieuwe 2013 EU Houtwetgeving en dat wij de herkomst van ons hout door het gehele productieproces tot aan de plantage kunnen traceren.

2 'Pembroke' Stoelen

Deze stoelen zijn gemaakt volgens de hoogste normen, wat betekent dat ze comfortabel en betrouwbaar zijn. Ze zijn opvouwbaar voor gemakkelijke opslag. Dus wanneer ze niet in gebruik zijn, kunnen ze gemakkelijk worden opgeborgen, of verplaatst naar een andere locatie.

Pen- en gatverbindingen

Dit meubel is gemaakt door gebruik te maken van door-en-door geteste productietechnieken. De pen- en gatverbindingen bijvoorbeeld, zorgen er niet alleen voor dat de structuur stevig en stabiel is, maar zorgt ook dat het meubel bestand is tegen belasting en regelmatig gebruik.

Houten Deuvels

De deuvels in deze meubels vertegenwoordigen maar één aspect van het hoge niveau van vakmanschap van dit product. Deze deuvels ondersteunen de pen- en gatverbindingen en zorgen voor extra stabiliteit. Door een mooie gladde afwerking zijn ze onopvallend maar toch effectief.


Bekijk Liz Frances Meubelsets met deze Stoelen


Bekijk andere Liz Frances Stoelen


Bekijk Liz Frances Meubelsets met andere Stoelen

 
Klanten Feedback

Score: 2.0/5 (1 beoordeling)

Score: 2/5 Vertalen

"Quite basic chairs and a bit grubby. Can be cleaned and used however so not all bad. No shaping on the back or seat. Could do with a mechanism to keep them closed."

beoordeeld donderdag 14 augustus 2014

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1