Liz Frances "Pembroke" 8 - Zitter, A-Kwaliteit Teak Eettafelset - met Ovale Uitschuifbare Tafel

Code: FU5198
Liz Frances "Pembroke" 8 - Zitter, A-Kwaliteit Teak Eettafelset - met Ovale Uitschuifbare Tafel
< > < >
Liz Frances "Pembroke" 8 - Zitter, A-Kwaliteit Teak Eettafelset - met Ovale Uitschuifbare Tafel
Liz Frances "Pembroke" 8-Zitter, A-Kwaliteit Teak Eettafelset - met Ovale Uitschuifbare Tafel


Alleen het beste A-kwaliteit Teak
 • A-kwaliteit teak - duurzaam hardhout gewonnen uit het hart van de boom, hogere dichtheid van natuurlijke teakolie
 • Verantwoord gewonnen hout – deel van het WNF Wereldwijd Bos & Handels Netwerk (GFTN)

Liz Frances – Synoniem met Comfort en Praktische ontwerpen

 • Verlengbare tafel –ideaal voor grote partijen, bespaart ruimte wanneer niet in gebruik
 • 8 Opvouwbare stoelen - tot 8 zitplaatsen, bespaard ruimte in uw berging
 • Gat voor parasol – installeer gemakkelijk een parasol om schaduw te werpen
 • Kussens verkrijgbaar vink het hokje aan onderaan de pagina om aan uw mandje toe te voegen
Vakkundig schrijnwerk door Liz Frances
 • Pen- en gatverbindingen - zeer sterke, nauwkeurige verbindingen verzekeren duurzaamheid van deze meubels
 • Houten deuvels - traditioneel vakmanschap , het resultaat is robuuste tuinmeubels
 • Messing beslag -duurzaam, sterk en weerbestendig, voegt charmerende kleuren toe
 • Teak verweerd heel mooi in kleur naar een klassiek, natuurlijk zilverblauw
Afmetingen
 • Stoel: Hoogte 89cm x Breedte 45cm x Diepte 58cm
 • Tafel: Lengte 1.80m - 1.20m x Breedte 1.20m x Hoogte 75cm

Set bestaat uit

 • 8x Opvouwbare stoelen
 • 1x Uitschuifbare tafel

Teak is de logische keus voor hen die natuurlijke mooie en slijtvaste houten meubels willen. Het bezit inherente beschermende kwaliteiten, onder andere een dichte, olierijke nerf, die rotvrij is. Daardoor kan het gemakkelijk overleven in extreme weersomstandigheden. Andere hardhoutsoorten kunnen eenvoudig niet op tegen de door-en-door geteste sterkte en duurzaamheid van teak -accepteer geen plaatsvervangers. Eeuwenoude timmermanstechnieken, zoals pen-en gatverbindingen en houten deuvels, zijn gebruikt in het vervaardigen van deze meubels om een zeer duurzaam meubelstuk te creëeren. Deze meubels zijn ontworpen voor comfort en praktisch nut, geïnspireerd door de beste tradities in Brits vakmanschap.

A-Kwaliteit Teak

A-Kwaliteit teak is hardhout dat uit het binnenste hart van de stam is gewonnen, het deel dat het hoogste gehalte aan natuurlijke dichtheid teakolie heeft. Het is glad bij aanraking, met een grote dichtheid, en rijk aan beschermende eigenschappen. Het is van nature resistent tegen de elementen, wat ideaal is voor tuinmeubels, Het heeft ook een gladdere dichtere nerf en egale kleur. Hierdoor hebben de meubels een plezierig, harmonieus uiterlijk. Na jaren zal het een zilveren kleur krijgen, vaak bewonderd door teakliefhebbers, het zal echter zijn beschermende kwaliteiten niet kwijtraken. Daarom zal A-kwaliteit teak geen extra conserverende behandeling nodig hebben. Als u de rode tonen wilt behouden, behandel het hout dan met een natuurlijke teak olie.

Verantwoord gewonnen - WNF Wereldwijde Bos & Handels Netwerk

U kunt gerust zijn; deze meubels zijn verantwoord gewonnen. De in de constructie gebruikte teak is gewonnen onder het GFTN initiatief van het Wereld Natuurfonds, dat zich als doel stelt om alle illegale houtkap te stoppen en verbeteringen in te voeren in bosbeheer. Wij hebben alleen het beste hout gebruikt dat van goed beheerde plantages komt in Indonesië, één van de grootste producenten van teak. GFTN, dat een WNF-geleid partnerschap is, linkt honderden bedrijven, gemeenschappen, niet-gouvernementele organisaties, en ondernemers in meer dan 30 landen van over de hele wereld. Alleen volgroeide bomen worden gekapt, waardoor het hout een betere kwaliteit heeft, en de meubels ook. Wij zijn er trots op dat wij volledig voldoen aan de nieuwe 2013 EU Houtwetgeving en dat wij de herkomst van ons hout door het gehele productieproces helemaal tot aan de plantage kunnen traceren.


Uitschuifbare Tafel

Als u graag tuinfeesten of barbecues organiseerd dan zal deze grote tafel uw sociale leven revolutioneren. Alhoewel wij acht stoelen bij deze set leveren, is de uitschuifbare tafel zeer veelzijdig. Onverlengt kunt u tot 8 stoelen bij de tafel aanschuiven, en volledig uitgeschoven 10 tot 12. Schuif eenvoudig de tafelbladen uitelkaar en leg de verborgen binnenste bladen op hun plaats. U kunt ook gemakkelijk een parasol installeren door gebruik te maken van het parasolgat dat u in het midden van de tafel vindt.

8 Opvouwbare Stoelen

De stoelen zijn ook van teak gemaakt zodat zij bij de tafel passen, zowel in stijl als duurzaamheid.Elke stoel biedt armleuningen voor extra comfort, zodat ook als u een mobiliteitsprobleem heeft u gemakkelijk op- en van uw stoel af kunt komen. Als u ruimte wilt besparen als u ze gebruikt, vouw ze dan eenvoudigweg op..

Pen- en Gat Verbindingen

Deze traditionele, robuuste verbindingen worden al eeuwenlang door timmerlieden gebruikt. Helaas, door tijdrovendheid en hoge kosten,worden ze nu nog maar weinig gebruikt voor meubels. Pen- en gatverbindingen geven houten meubels veel stabiliteit, wat vooral handig is voor opvouwbare meubels, omdat het beschermd tegen slijtage.

Houten Deuvels

De deuvels gebruikt in deze tafel zijn een goed voorbeeld van het hoge niveau van vakmanschap dat overduidelijk aanwezig is in deze meubelset. Het zorgt ervoor dat dit meubelstuk gepast robuust is. Een mooie, gladde afwerking zorgt ervoor dat de uiteinden gelijk liggen met het oppervlak.

Messing Beslag

Het duurzame en weerbestendige messing beslag houden de verbindingen netjes bijelkaar. Messing scharnieren geven een efficiënte vouwbeweging. Het messing geeft de meubels ook een plezierige kleur, waardoor de diepe kleuren van het hout mooi uitkomen.

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1