Luxe Gemetselde Barbecueset met Verchroomd Grillrooster

Code: OL2902
Luxe Gemetselde Barbecueset met Verchroomd GrillroosterLuxe Gemetselde Barbecueset met Verchroomd GrillroosterLuxe Gemetselde Barbecueset met Verchroomd Grillrooster
< > < >
Luxe Gemetselde Barbecueset met Verchroomd GrillroosterLuxe Gemetselde Barbecueset met Verchroomd GrillroosterLuxe Gemetselde Barbecueset met Verchroomd Grillrooster
Luxe Gemetselde Barbecueset met Verchroomd Grillrooster

Bouw uw eigen vaststaande barbecue voor uw tuin door middel van deze handige kit. De hele familie kan jaren van deze barbecue genieten. Het verchroomd stalen grillrooster is zeer roestbestendig en kan gemakkelijk schoon gehouden worden zodat zijn aantrekkelijke glans behouden wordt. Een houtskoolrooster vergrendeld in de diepe asla, en het rooster zal de kolen vasthouden terwijl de as zich in de la verzameld. Verwijder en leeg gewoon de asla zodat u het gemakkelijk kunt schoonmaken.

Eigenschappen

 • Verchroomd grillrooster – 4mm dikke stalen staven met 5mm dikke verstevigers voor extra sterkte
 • Houtskoolrooster - zorgt dat uw kolen zo lang mogelijk blijven branden
 • Diepe asla – verzameld alle as voor gemakkelijk schoonhouden
 • Twee handvaten - voor het veilig verwijderen van het grillrooster
 • Bouw instructies meegeleverd

Constructie

Om de wanden van uw barbecue te bouwen heeft u 109 standaard bakstenen nodig en een kleine hoeveelheid mortel (beiden worden apart verkocht). U hoeft geen vuurbestendige stenen te gebruiken; standaard bakstenen zijn prima, aangezien het houtskoolrooster niet te dichtbij de bakstenen ligt. Het gebruik van een waterpas en een troffel is aan te raden om u te helpen de wanden haaks en netjes af te werken. Kies een solide, waterpas ondergrond/fundering om de wanden op te bouwen. Als u zorgvuldig de meegeleverde instructies volgt kan het in principe niet verkeerd gaan. Het grillrooster, houtskoolrooster en asla zullen netjes in de wandopbouw passen en u een aantrekkelijke barbecue bieden die jarenlang meegaat.

Eigenschappen

Grillrooster: Breedte: 67cm x Diepte: 39cm

Houtskoolrooster: Breedte: 59cm x Diepte: 36cm

Asla: Breedte: 67cm x Diepte: 39cm

Totale constructie (ongeveer): Hoogte: 1m x Breedte: 95cm x Diepte: 56cm

Let op : bakstenen en mortel worden niet bij deze set meegeleverd. Afbeeldingen zijn uitsluitend voor illustratieve doeleinden gebruikt.

 
Klanten Feedback

Score: 5.0/5 (2 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"Good service"

beoordeeld woensdag 6 juli 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Robust"

beoordeeld zondag 4 augustus 2013

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1