Luxe Kit voor Gemetselde Barbecue met Verchroomd Grillrooster

Code: OL2902
Luxe Kit voor Gemetselde Barbecue met Verchroomd GrillroosterLuxe Kit voor Gemetselde Barbecue met Verchroomd GrillroosterLuxe Kit voor Gemetselde Barbecue met Verchroomd Grillrooster
< > < >
Luxe Kit voor Gemetselde Barbecue met Verchroomd GrillroosterLuxe Kit voor Gemetselde Barbecue met Verchroomd GrillroosterLuxe Kit voor Gemetselde Barbecue met Verchroomd Grillrooster
Luxe Kit voor Gemetselde Barbecue met Verchroomd Grillrooster

Dit stevige en handige kit in 2 delen is speciaal bestemd voor een door u zelf gebouwde bakstenen BBQ. Het verchroomde grillrooster is roestbestendig en kan gemakkelijk schoon gehouden worden, zodat de glans behouden wordt. Het houtskoolrooster in de diepe as-la houdt de kolen vast en laat de as door. De as valt in de la en kan hierin makkelijk verwijderd worden: schoonmaken is praktisch en snel.

Productbeschrijving

  • Verchroomd grillrooster – roestbestendig, gemakkelijk schoon te houden, extra dikke stalen staven voor extra sterkte
  • Houtskoolrooster - zorgt dat uw kolen zo lang mogelijk blijven branden
  • Diepe asla – verzamelt alle as voor gemakkelijk schoonhouden
  • Twee handvaten - voor het veilig verwijderen van het grillrooster
  • Bouwinstructies meegeleverd

Constructie

De bouwmaterialen voor de bakstenen BBQ zijn niet bij dit product inbegrepen. Hier zijn echter wel een paar bouwtips voor u: om de wanden van uw barbecue te bouwen heeft u 109 standaard bakstenen nodig en een kleine hoeveelheid mortel (beiden worden apart verkocht). U hoeft geen vuurbestendige stenen te gebruiken; standaard bakstenen zijn prima, aangezien het houtskoolrooster niet te dichtbij de bakstenen ligt. Het gebruik van een waterpas en een troffel is aan te raden om u te helpen de wanden haaks en netjes af te werken. Kies een solide, waterpas ondergrond/fundering om de wanden op te bouwen. Als u zorgvuldig de meegeleverde instructies volgt kan het in principe niet verkeerd gaan. Het grillrooster, houtskoolrooster en as-la zullen netjes in de wandopbouw passen en u een aantrekkelijke barbecue bieden die jarenlang meegaat.

Specificaties

Grillrooster: Breedte: 67cm x Diepte: 39cm

Houtskoolrooster: Breedte: 59cm x Diepte: 36cm

As-la: Breedte: 67cm x Diepte: 39cm

Totale constructie (ongeveer): Hoogte: 1m x Breedte: 95cm x Diepte: 56cm

Let op : bakstenen en mortel worden niet bij deze set meegeleverd. Afbeeldingen zijn uitsluitend voor illustratieve doeleinden gebruikt.

 
Klanten Feedback

Score: 5.0/5 (2 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"Good service"

beoordeeld woensdag 6 juli 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Robust"

beoordeeld zondag 4 augustus 2013

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1