Modern Waterelement met 3 Buizen van Cortenstaal, Verlichting en Reservoir - Laag H85cm

Code: WF9344EU
Modern Waterelement met 3 Buizen van Cortenstaal, Verlichting en Reservoir - Laag H85cm
< > < >
Modern Waterelement met 3 Buizen van Cortenstaal, Verlichting en Reservoir - Laag H85cm

Deze prachtige waterpartij dankt zijn spectaculaire unieke uitstraling aan het gebruikte cortenstaal. Het zelf-roestende cortenstaal vormt op het oppervlak een roestlaag die aan het staal weer- en corrosiebestendige eigenschappen geeft, maar ook een opvallende rustieke esthetiek. Verweerd staal is, vanwege zijn unieke eigentijdse stijl, in sneltreinvaart een niet meer weg te denken materiaal in de moderne architectuur aan het worden.

Het duurt, afhankelijk van de weersomstandigheden, ongeveer drie dagen voordat het cortenstaal begint met het ontwikkelen van de beschermende laag. Als u dit proces wilt versnellen dan kunt u het inwrijven met zout en/of azijn.

Ook in het donker valt er door de van kleur veranderende geïntegreerde led-verlichting, die zowel het vallende water als de fontein zelf verlicht, van te genieten.

Productinformatie:
  • Gemaakt van cortenstaal, een van nature zelf-roestend materiaal dat geen schilder- of ander onderhoud nodig heeft, de roestlaag tast de structurele sterkte van het staal niet aan
  • 'Ultra Bright' leds - van kleur veranderend tussen rood, blauw, groen en paars voor een visueel ultieme belichting in het donker
  • Sterk reservoir van milieuvriendelijk 100% gerecycled plastic
  • Stroomkabel van 10m voor maximale plaatsingsvrijheid
Specificaties:
  • Totale Hoogte: 85cm
  • Hoogte reservoir: 18cm
  • Diameter reservoir: 55cm
  • Gewicht: 8kg

Let op: Bij aflevering lijkt het op rvs, maar de roestvorming begint pas nadat het een paar dagen in gebruik is geweest.

Na ongeveer 3 dagen zal de zilveren staal kleur beginnen te veranderen in de aardse tint van geoxideerd metaal en zullen de eerste "oranje bloemen" ontspruiten. Om voor een egale consistente verwering en een optimale antieke uitstraling te zorgen zijn er speciale lastechnieken gebruikt. De geïntegreerde led-verlichting zorgt in het donker voor een verbluffend visueel effect. Wordt geleverd met wat alles nodig is om het onmiddellijk te installeren en te laten werken, er hoeft geen ​​aparte reservoir aangeschaft te worden; vul gewoon het reservoir met water, sluit het aan op een stopcontact en klaar! Perfect voor gebruik buitenshuis, deze waterpartij vormt gegarandeerd in elke tuin, of op elk terras een prachtig middelpunt.

Extra Opties De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling

 
Klanten Feedback

Score: 4.0/5 (2 beoordelingen)

Score: 4/5 Vertalen

"scheint in Ordnung zu sein"

beoordeeld zondag 20 mei 2018

Score: 4/5 Vertalen

"dommage un tube pas tout à fait droit"

beoordeeld zondag 18 september 2016

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1