Nebula - Mini Bubbelwand met Kleurveranderende Verlichting, Tafelmodel

Code: WF8543EU
Nebula - Mini Bubbelwand met Kleurveranderende Verlichting, Tafelmodel
< > < >
Nebula - Mini Bubbelwand met Kleurveranderende Verlichting, Tafelmodel

Specificaties:
  • Hoogte: 27cm x Breedte: 20cm x Diepte: 11cm

Productinformatie:
  • Kleurveranderende LED verlichting - 6 kleuren - rood, blauw, rose, groen, geel en oranje
  • Zelfvoorzienend - vul het voor de eerste ingebruikname met water en het bubbelen kan beginnen, Millieu-vriendelijk en probleemloos
  • Wordt direct op het lichtnet aangesloten - zet het op uw bureau, in uw woonkamer overal waar een stopcontact in de buurt is
  • Afstandsbediening - een druk op de afstandsbediening en de kleur verandert
  • Compact formaat - past makkelijk op een bureau, of op een bijzettafel

Bellen hebben iets rustgevends. Als kind hielden we al van bellen blazen en konden we ze urenlang achtervolgen en ook als volwassene houden we er van, zittend in een jacuzzi of tijdens een ontspannende vakantie genietend van een verfrissend drankje met bubbels. Dus breng met dit moderne en innovatieve waterelement bubbels in uw dagelijkse leven.

Compact Formaat

Breng bubbels in uw leven! Door het compacte formaat is er altijd wel een plaatsje te vinden waar u het neer kunt zetten.

Bubbels in het Donker

Het ziet er ook prachtig uit in het donker! Creëer verschillende sferen, van een Caraïbische tropische zonsondergang tot een ontspannend diepzee gevoel. Doe het licht uit en laat de bubbels u mee voeren naar ... 


Een Palet van Kleuren

Kies voor iedere sfeer een andere kleur. Naast kleuren als fuchsia, rood, blauw, groen, geel of oranje kunt u veel meer meerdere verschillende kleuren instellen. Of u nu warm zomergeel of koel arctische blauw wilt, de Spectrum heeft een breed scala aan kleuren ter beschikking.

Afstandsbediening

Verander de kleur met de handige afstandsbediening. Met slechts een druk op de knop verandert de LED-verlichting van kleur, zodat u snel en gemakkelijk een andere sfeer kunt creëren. 

RVS Boven en Onderkant

De boven- en onderkant is van 304 graads geborsteld roestvrij staal, dat is een sterk en stevig staal. Geborsteld staal geeft het materiaal niet alleen een stijlvolle afwerking, maar voorkomt ook hinderlijke reflecties.

Zelfvoorzienend Waterelement

Deit milieuvriendelijke waterelement heeft een ingebouwd waterreservoir. Efficiënt en eenvoudig in gebruik te nemen.

Ook interessant

 
Klanten Feedback

Score: 2.8/5 (9 beoordelingen)

Score: 1/5 Vertalen

"Motor ist unerträglich laut."

beoordeeld woensdag 30 december 2015

Score: 1/5

"Zeer goedkoop, luidruchtig en lelijk afgewerkt. Slechte prijs/kwaliteitsverhouding"

beoordeeld vrijdag 12 juni 2015

Score: 2/5 Vertalen

"-Geräusch der Pumpe zu laut -Preisleistungsverhältnis nicht ok ( zu teuer)"

beoordeeld zaterdag 28 februari 2015

Score: 2/5

"mooi model en alles werkt perfect alleen maakt de pomp nogal veel lawaai vind ik persoonlijk wat jammer is want het is de bedoeling dat dit geluidsloos is, en rustgevend en dat vind ik totaal niet waardoor ik het jammer genoeg minder tot amper kan gebruiken."

beoordeeld zaterdag 7 februari 2015

Antwort von Primrose: "Ik zie dat onze klantendienst u inmiddels verder heeft geholpen. Wij streven er altijd naar om onze klanten naar volledige tevredenheid te helpen. Primrose Nederland, Klantenservice"
Score: 4/5 Vertalen

"). beruhigen kann der Tischbrunnen nicht: die Farben wechseln zu schnell( egal bei welcher Einstellung und das verursachte Geräusch ist zu laut. Sonst aber nett zu beobachten"

beoordeeld maandag 19 januari 2015

Score: 1/5 Vertalen

"Les dimensions "hors tout" ne sont pas celles décrites sur le site (cela se jouait à 5mm mais m'empêchait de le placer où je le voulais). Produit très bruyant et défectueux sur une ligne de bulles."

beoordeeld dinsdag 14 oktober 2014

Antwort von Primrose: "Bonjour, Merci pour votre commentaire. Merci de contacter notre service client à info@primrose.fr ou par téléphone si vous rencontrez des problèmes avec votre produit. Une équipe de conseillers est votre disposition pour tout besoin. Bien à vous Service Client Primrose.fr"
Score: 4/5 Vertalen

"tres bruyant"

beoordeeld dinsdag 16 september 2014

Score: 5/5

"nog leuker dan ik dacht, kleuren veranderen als je wil en het effect is heel richtgevend. precies het snoozle-effect wat ik graag wilde"

beoordeeld donderdag 19 juni 2014

Score: 5/5 Vertalen

"dans l'ensemble tres satisfait"

beoordeeld maandag 9 juni 2014

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1