"Nirvana" - Tapse Bubbelkolom met van Kleur Veranderende Led Verlichting, voor Binnen; H 130cm

Code: WF9294EU
"Nirvana" - Tapse Bubbelkolom met van Kleur Veranderende Led Verlichting, voor Binnen; H 130cm
< > < >
"Nirvana" - Tapse Bubbelkolom met van Kleur Veranderende Led Verlichting, voor Binnen; H 130cm

Met een hoogte van meer dan 130cm, het indrukwekkende luchtbel effect en een verlichting die verschillende kleuren kan aannemen zal dit waterelement een opvallende verschijning zijn en het middelpunt vormen in om het even welke ruimte. De van kleur veranderende taps toelopende kolom tenslotte geeft het geheel een uniek karakter. Zowel het stevige frame als de kolom zijn gemaakt van sterk acryl en de transparante kolom geeft u een onbelemmerd zicht op de opstijgende luchtbellen. Dit waterelement zal in ieder geval een gespreksonderwerp voor uw gasten zijn. De muren zullen de kleur van de gekleurde verlichting reflecteren en door de luchtbellen wordt daar nog een gevoel van beweging aan toegevoegd. De slanke moderne vorm en hoogte zal elke dag zorgen voor een geweldige ambiance in uw huis of kantoor, maar het kan ook prima dienst doen als feestverlichting.

Productinformatie:
  • "Bubble jets" - voor een prikkelende visuele ervaring
  • Inclusief kiezelstenen - voor een mooi aards contrast
  • Op zichzelf staand - u hoeft geen bijkomend reservoir aan te schaffen, gewoon van bovenaf vullen met water!
  • Afstandsbediening - voor het aansturen van de vele kleurcombinaties en de snelheid van de jets
  • Stevig acryl - stabiel en duurzaam

Specificaties:
  • Hoogte: 130cm
  • Basis: Hoogte 25cm x Breedte 30cm x Diepte 30cm
  • Stroomkabel: 10m
  • Gewicht: 7kg

 
Eigentijdse verlichting voor uw woning
 
Elegant design

Dit ruimte bepalende waterelement zal met zijn indrukwekkende hoogte genoeg gespreksstof voor uw gasten op leveren, terwijl ondertussen de verschillende kleurschakeringen en het effect van de opstijgende luchtbellen zowel in de ruimte zelf als op de muren geprojecteerd wordt. Sterk acryl aangevuld met de aarde tinten van de kiezels maakt het qua design tot een moderne klassieker.

 
 

 

 
 

Praktisch

Voorzien van een ingebouwd reservoir - gewoon van bovenaf met water vullen. Geleverd met een afstandsbediening en het 10 meter lange snoer geeft u voldoende flexibiliteit in het kiezen van de gewenste locatie.

 

 

 

 

Afstandsbediening

Een spannende combinatie van kleuren, verlichting en snelheid van de luchtbellen inschakelen met alleen een druk op een knop. Gebruik de afstandsbediening liggend in vanuit uw luie stoel in uw woonkamer of tijdens een feestje. Met deze handige afstandsbediening kunt u snel de sfeer van de ruimte aan uw wensen aanpassen.

 
 

 

 
 

Een Combinatie van Effecten

U heeft de volledige controle over een bijzondere kleurenpalet en de beweging veroorzaakt door de stroom van luchtbellen. Met deze twee ingrediënten kunt u de meest betoverende effecten creëren.

 

 

 
Klanten Feedback

Score: 3.3/5 (3 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"Tres jolie avec ses bulles et differentes couleurs"

beoordeeld woensdag 28 februari 2018

Score: 1/5 Vertalen

"Das Produkt wurde ohne Beschreibung geliefert und mit einem Stecker, der in Europa überhaupt nicht verwendet werden kann. Miserabel."

beoordeeld vrijdag 30 januari 2015

Score: 4/5 Vertalen

"un peu bruyante"

beoordeeld donderdag 18 december 2014

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1