"Oden" Verlichte Kunsthars Waterval, Keien en Kruiken - van Ambienté

Code: WF4137EU
"Oden" Verlichte Kunsthars Waterval, Keien en Kruiken - van Ambienté
< > < >
"Oden" Verlichte Kunsthars Waterval, Keien en Kruiken - van Ambienté

Een mooie realistisch ogende, op zichzelf staande waterval in de vorm van rotsblokken met waterpoelen. Door de natuurlijke kleuren past deze waterval in elke tuin en de geïntegreerde verlichting zorgt vooral 's avonds voor een prachtig schouwspel in uw tuin.

Productinformatie:

  • Heldere LED verlichting - een prachtige aanblik, vooral als het donker is
  • Waterval in 3 lagen - sfeervol en decoratief
  • Hoge kwaliteits kunsthars - lichtgewicht, met een realistische, natuurlijke kleur en vorm
  • UV- en vorstbestendig - behoudt goed zijn kleur en kan goed tegen vorst
  • Op zichzelf staand - heeft een ingebouwd reservoir met pomp en kan dan ook bijna overal in uw tuin of op uw terras geplaatst worden
Specificaties:

  • Hoogte 56cm
  • Breedte 26cm
  • Diepte 32cm

LED Verlichting

De heldere LED verlichting in de onderste kruik geeft een warme gloed aan de hele waterpartij en zorgt, in combinatie met het stromende water zowel in daglicht als in het donker voor een prachtig schouwspel. Vooral 's avonds wordt deze waterpartij een echte blikvanger.

Vervaardigd uit Kunsthars met een Realistische Afwerking

De keien en kruiken van deze in kunsthars uitgevoerde waterval zien er erg realistisch en natuurlijk uit. Het materiaal is UV- en vorstbestendig, waardoor de waterpartij zijn kleur goed behoudt en niet beschadigd wordt door vorst. Omdat kunsthars van nature lichtgewicht is kan deze waterval dan ook makkelijk naar wens verplaatst worden.

Gesloten Watercyclus

Deze waterpartij heeft een gesloten watercyclus met een ingebouwd reservoir met pomp. U hoeft geen reservoir te kopen of in te graven en de waterpartij kan moeiteloos geplaatst worden waar u maar wilt in uw tuin of zelfs op een terras. Het water wordt binnenin de waterpartij vanuit de onderste waterpoel weer naar boven gepompt. U moet alleen water toevoegen, de stekker in het stopcontact steken en af en toe water bijvullen.

 
Klanten Feedback

Score: 4.0/5 (1 beoordeling)

Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld maandag 25 juli 2016

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1