”Orion” Bubbelwand met Kleur Veranderende Verlichting - H183cm

Code: WF8499EU
”Orion” Bubbelwand met Kleur Veranderende Verlichting - H183cm
< > < >
”Orion” Bubbelwand met Kleur Veranderende Verlichting - H183cm
”Orion” Bubbelwand met Kleur Veranderende Verlichting - H183cm

Afmetingen

  • Hoogte 1.83m x Breedte 51cm x Diepte 28cm
  • Geleverd met 6.5W pomp

Eigenschappen
  • Holle cylinders in de wand creëeren fascinerende bubbel patronen
  • RVS voet - roest niet
  • Kleur veranderende verlichting creëerd een ontspannen sfeer
  • Behuizing van doorzichtig acryl - sterk en stevig
  • Inclusief pomp - ideale snelheid voor optimale waterstroom
  • Volledig zelfvoorzienend - voor gebruik binnen zonder spatgevaar

Deze prachtige bubbelwand heeft veel verschillende kleuren verlichting voor het creëeren van allerlei verschillende effecten passend bij elke sfeer. Van ontspannend blauw tot vibrerend rood en paars, brengt deze watermuur zeker opwinding en licht in uw huis. Er is niets beters dan een bubbelwand.


Creatieve Bubbelpatronen

Het meest opvallende van een bubbelwand is - natuurlijk – de luchtbellen! Deze muur heeft 10 holle cylinders tussen de acrylpanelen, die een prachtige werveling van water en kleur creëeren, op een manier die andere bubbelwanden niet kunnen evenaren. Geniet van de mooie luchtbellen die uw wand maakt, en laat de waterbogen uw vermoeide geest ontspannen en verlichten.

Roestvrij Stalen Voet

RVS roest niet, waardoor het een uitstekende keus is als bouwmateriaal voor waterornamenten. Omdat het constant in contact is met water, is het belangrijk dat het glimmende oppervlak er mooi uit blijft zien, ongeacht hoe lang u de bubbelwand aanhoudt.

Acrylstructuur

De acrylstructuur van de bubbelwand is sterk en stevig; vrijwel onbreekbaar. In tegenstelling tot glas, hoeft u niet in te zitten over het breken van de platen, en water op uw vloer. Acryl is sterk en veilig als materiaal voor waterornamenten, aangezien de temperatuur van het water het acryl niet beïnvloed zoals het met glas zou doen.

Zelfvoorzienend

Dit waterornament wordt compleet geleverd met alles wat u nodig heeft om het aan te zetten. Met eigen stroomkabel, zelfvoorzienend reservoir, en laag voltage pomp, is dit ornament compleet, zonder dat u moeite hoeft te doen. De stroomaansluiting op deze bubbelwand heeft 1.5m kabel, zodat u het gemakkelijk overal waar u het hebben wilt kunt plaatsen. Het ingebouwde reservoir betekend dat u het gemakkelijk binnen kunt gebruiken; plaats eenvoudig het wandpaneel op de voet, plaats het waar u maar wilt, en geniet van uw aankoop. Voeg water toe, en klaar is Kees!

Kleur Veranderende Verlichting

Deze prachtige bubbelwand wordt geleverd met afstandbediening om de kleuren van de verlichting te veranderen in de watermuur. Met keus uit 15 verschillende kleuren, en lichteffecten, kunt u uw bubbelwand passend bij elke situatie of sfeer instellen. Door de fascinerende kleuren en effecten is deze bubbelwand de perfecte blikvanger in uw huis.


 
Klanten Feedback

Score: 3.6/5 (5 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"expédition très rapide, matériel en très bonne état. super"

beoordeeld dinsdag 4 oktober 2016

Score: 4/5

"eenvoudig met 1 persoon op te zetten, terwijl in de handleiding stond 2 personen noodzakelijk"

beoordeeld dinsdag 25 augustus 2015

Score: 1/5 Vertalen

"Plaque acrylique livrée cassée au niveau d'un pied de fixation et fissure sur un des panneaux. Pas de déballage possible en présence du transporteur trop pressé."

beoordeeld maandag 22 september 2014

Antwort von Primrose: "Bonjour, Merci pour votre commentaire. Un membre de notre service client va prendre contact avec vous par téléphone pour tenter de vous aider . Cordialement Service Client Primrose.fr"
Score: 4/5 Vertalen

"Schöner Produkt, funktioniert leider nur die Hälfte (2 von 4 Sprudeldüsen)."

beoordeeld zondag 21 september 2014

Score: 4/5 Vertalen

"la pompe est trop bruyante"

beoordeeld vrijdag 19 september 2014

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1