Papillon™ - Boomschorsmatten - 300cm x 200cm

Code: GS0085L
Papillon™ - Boomschorsmatten - 300cm x 200cm
< > < >
Papillon™ - Boomschorsmatten - 300cm x 200cm
Deze verantwoord geproduceerde en milieuvriendelijke boomschorsmatten is een perfecte praktische toevoeging aan uw tuin. Het is populair als een manier om bestaande omheiningen te verbeteren en bloembedden. Het is sterk genoeg om de hoogte van bestaande hekken te vergroten.

Deze boomschorsmatten kunnen worden bevestigd aan bestaande tuinafscheidingen, stenen muren, hekwerk van schakelkettingen en vele andere gebieden in de tuin waarvoor afscherming of schaduw vereist is. Het kan ook worden gebruikt over arbours en pergola's, waardoor een zacht gearceerd gebied eronder ontstaat.

Door de veelzijdigheid van dit product kunt u het voor verschillende toepassingen in de tuin gebruiken. Deze omvatten het bieden van schaduw en privacy, het verbergen van minder aantrekkelijke delen van de tuin, zoals composthopen, of om gewoon een beetje decoratie aan uw huis toe te voegen. Deze afscherming is gemaakt van volledig natuurlijke schors, waardoor het product sterke en duurzame eigenschappen heeft waardoor het bestand is tegen verschillende omgevingscondities, waaronder sterke wind en zware regen.

Of u de afscherming gaat bevestigen aan een bestaande omheining, muur of prieel, u moet ervoor zorgen dat deze goed is bevestigd. Om dit te bereiken, raden we aan onze verzinkte draad- en ratelzeven te gebruiken.

Papillion-boomschorsmatten wordt gemaakt van Cunninghamia, een geslacht van een of twee soorten groenblijvende naaldbomen in de cipresfamilie Cupressaceae, gewoonlijk Chinese spar genoemd. Ze zijn inheems in China, Taiwan, Noord-Vietnam en Laos.

Productbeschrijving

  • Veelzijdig ontwerp zorgt voor een aantrekkelijk scherm of hek voor de tuin, ziet er geweldig uit vanaf de voorkant en achterkant, zoals aangetoond in de onderstaande afbeeldingen
  • Ideaal voor het verbergen van bestaande schermen of muren
  • De Cunninghamia-schors die in de bouw wordt gebruikt, is milieuvriendelijk en duurzaam
  • Op een hoogte van 1,8 m kunnen deze rollen allerlei lelijke gebieden verbergen zoals composthopen
  • Wij zijn een geregistreerde handelaar in boomschors en werken samen met de UK Forestry Commission

Afmetingen

Hoogte: 200cm x Lengte: 300cm

BELANGRIJK: Dit is een natuurlijk product en er zijn variaties van rol tot rol. We kunnen niet garanderen dat elke rol identiek is, omdat kleur, breedte en lengte kunnen variëren.

Extra Opties De geselecteerde opties worden toegevoegd aan uw bestelling

We horen graag van onze klanten over onze producten, dus dank aan de heer Lambourne voor deze geweldige review en foto van onze Papillon ™ boomschorsmatten.

Ook interessant

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1