Papillon™ - Natuurlijke Tuinmat van Dikke Bamboe - 300cm x 150cm

Code: GS0022BCM
Papillon™ - Natuurlijke Tuinmat van Dikke Bamboe - 300cm x 150cm
< > < >
Papillon™ - Natuurlijke Tuinmat van Dikke Bamboe - 300cm x 150cm
Deze robuuste en milieuvriendelijke Tuinmat van Dikke Bamboe is een perfecte praktische toevoeging aan uw tuin. Het is populair als een manier om bestaande omheiningen en bloembedden te verbeteren. De bamboe is sterk genoeg om de hoogte van bestaande hekken te vergroten en kan apart worden gebruikt of aan een bestaand hek worden bevestigd.

Productbeschrijving

 • Veelzijdig ontwerp - zorgt voor een aantrekkelijk scherm of hek voor de tuin
 • Schermen verbeteren - ideaal voor het verbergen van bestaande schermen of muren
 • Volledig natuurlijk - gemaakt van volledig natuurlijk bamboe, wat betekent dat het milieuvriendelijk is
 • Deze Tuinmat van Dikke Bamboe kunnen worden bevestigd aan tuinomheiningen, stenen muren, hekwerk van kettingschakels, arbours en overal in uw tuin waar afscherming of schaduw is vereist. Ze kunnen eenvoudig worden bevestigd aan houten tuinhekken met gegalvaniseerde tuin nieten aan de boven- en onderkant van de afscherming. Deze afscherming is niet alleen ideaal voor het vermommen van muren en hekwerken, maar kan ook worden gebruikt over arbours en pergola's, waardoor een zacht schaduwrijk gebied eronder ontstaat. De bamboestokken worden bijeengehouden met gegalvaniseerd draad.

  Door de veelzijdigheid van dit product kunt u het voor verschillende toepassingen in de tuin gebruiken. Deze omvatten het bieden van schaduw en privacy, het verbergen van minder aantrekkelijke delen van de tuin, zoals composthopen, of om gewoon een beetje decoratie aan uw huis toe te voegen. Deze afscherming is gemaakt van volledige natuurlijke bamboe, wat het product sterke en duurzame eigenschappen geeft waardoor het bestand is tegen verschillende omgevingscondities, waaronder sterke wind en zware regen.

  Of u de afscherming gaat bevestigen aan een bestaande omheining, muur of prieel, u moet ervoor zorgen dat deze goed is bevestigd. Om dit te bereiken, raden we aan onze verzinkte draad- en ratelzeven te gebruiken.

  Afmetingen
  Hoogte: 150cm x Lengte: 300cm

  Dit product wordt geleverd als een rol van 3 meter met een keuze uit vijf hoogtes, zie de links onderaan de pagina.

  Elke rol is gemaakt van individuele verticale bamboestengels. De gemiddelde breedte van elke stok is 9mm, variërend van ongeveer 5mm tot 15mm. De stokken zijn aan elkaar gebonden met horizontaal gegalvaniseerde draad.

  BELANGRIJK: Dit is een natuurlijk product en er zijn variaties van rol tot rol en van stengel tot stengel. We kunnen niet garanderen dat elke rol of stengel identiek is, omdat kleur, breedte en lengte kunnen variëren. De breedte / dikte van elke stok in dezelfde rol varieert bijvoorbeeld tussen 5mm en 15mm. De gemiddelde breedte is ongeveer 9mm.

  Extra Opties De geselecteerde opties worden toegevoegd aan uw bestelling

  Ook interessant
   
  Klanten Feedback

  Score: 4.3/5 (3 beoordelingen)

  Score: 5/5 Vertalen

  "Ottimo prodotto"

  beoordeeld maandag 8 juni 2015

  Score: 5/5 Vertalen

  "Perefetto, come da vostra descrizione."

  beoordeeld donderdag 27 maart 2014

  Score: 3/5 Vertalen

  "dalle immagini sul vs sito ci aspettavamo materiale pi’ chiaro e le canne pi’ vicine l'una all'altra, conforme alla foto."

  beoordeeld maandag 8 oktober 2012

  Een greep uit ons aanbod

   
  1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1