Papillon™ - Standaard Heidemat - 300cm x 100cm

Code: GS0022HS1
Papillon™ - Standaard Heidemat - 300cm x 100cm
< > < >
Papillon™ - Standaard Heidemat - 300cm x 100cm
Deze robuuste en milieuvriendelijke heidemat is een fraaie en praktische aanvulling voor uw tuin. Tuinmatten worden momenteel veel gebruikt om een nieuwe look te geven aan bijvoorbeeld een niet meer zo mooi oud hek. Gebruik het om bestaande omheiningen te verbeteren of te verbergen, maar ook om prieeltjes of pergola's mee te bedekken om er zo een schaduwplek onder te creëren.

Ook erg handig voor het creëren van privacy buiten, rond bijv. hot tubs en spa's. Kortom een veelzijdig product voor diverse toepassingen in de tuin. Niet alleen voor het verstrekken van schaduw en privacy, maar ook voor het verbergen van minder aantrekkelijke stukken in de tuin, zoals bijv. composthopen, of als decoratie rondom uw huis. Deze matten zijn gemaakt van heide en bestand tegen verschillende weersinvloeden, zoals harde wind en stortregens.

Productbeschrijving
  • Veelzijdig, voor een mooi uitziende afscherming of omheining in uw tuin
  • Ideaal voor verbergen van bestaande lelijke omheiningen of muren
  • Volledig gemaakt van natuurlijke heide - eco-vriendelijk en duurzaam
Afmetingen
  • Hoogte: 100cm
  • Lengte: 300cm

BELANGRIJK: Omdat dit een natuurproduct is, is elke rol uniek. Wij kunnen dus niet garanderen dat elke rol dezelfde kleur, breedte en hoogte heeft. De dikte varieert tussen de 5mm en 15mm, met een gemiddelde van 7mm.

Deze matten kunnen worden bevestigd aan bestaande tuinomheiningen, stenen muren, hekwerk van hekwerken, arbours en vele andere gebieden in de tuin die afscherming of schaduw vereisen. Het kan eenvoudig worden bevestigd aan houten tuinhekken door het gebruik van gegalvaniseerde tuin nieten die de boven- en onderkant van de afscherming beveiligen. Deze afscherming is ideaal voor het verbergen van bestaande muren en schermen, het kan ook worden gebruikt over arbours en pergola's, waardoor een zacht schaduwrijk gebied eronder ontstaat.

Of u de afscherming gaat bevestigen aan een bestaande omheining, muur of prieel, u moet ervoor zorgen dat deze goed is bevestigd. Om dit te bereiken, raden we aan onze verzinkte draad- en ratelzeven te gebruiken.

Extra Opties De geselecteerde opties worden toegevoegd aan uw bestelling

Dit artikel wordt op rol geleverd met een lengte van 400cm en is verkrijgbaar in nog 4 andere hoogtes - H100cm, H120cm, H150cm, H180cm. Leverbaar in diktes: standaard (ongeveer 1cm) en dubbel / dik (tot op 2cm)

Ook interessant

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1