Pestbye® Geavanceerde Kattenverjager - Set van 2 stuks

Code: PB0011X2
Pestbye® Geavanceerde Kattenverjager - Set van 2 stuks
< > < >
Pestbye® Geavanceerde Kattenverjager - Set van 2 stuks

Wij zijn zo overtuigd van de goede werking van dit apparaat dat wij gerust durven zeggen; niet goed, geld terug.


Kattenverjager op batterijen of lichtnet. Dit is het meest geavanceerde model met een gegarandeerde werking, zo niet dan krijgt u uw geld terug. (Zie onze effectiviteitsgarantie hieronder).

Onze Effectiviteits Garantie
Als u niet tevreden bent met de werking van dit product, dan kunt u het binnen 45 dagen terugsturen, mits u het apparaat voor tenminste een maand aaneengesloten heeft gebruikt. Wij betalen dan het aankoopbedrag aan u terug.

Zendt een luide toon uit op een frequentie die katten wel kunnen horen maar die te hoog is voor het menselijk gehoor. Dit is irritant en beangstigend voor katten. Dit geluid heeft geen effect op vogels.

 

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Detecteert en verjaagt
  • Veilig
  • Gemakkelijk te installeren, hang het aan een muur of paal

Extra Opties De geselecteerde opties worden toegevoegd aan uw bestelling


Testknop
Dit apparaat is voorzien van een testknop, zodat u kunt controleren of het werkt. Druk gewoon op de knop en het apparaat zal continu klinkende toon laten horen totdat u opnieuw op de knop drukt.

PIR Bewegingssensor
Voorzien van een slimme PIR (Passieve Infra Rood) bewegingssensor die het apparaat pas inschakelt als een warm object het detectie gebied binnenkomt. Dit heeft behalve het sparen van de batterij nog een belangrijk voordeel: wetenschappers hebben ontdekt dat katten ongevoelig kunnen worden voor het geluid als zij zich realiseren dat willekeurige geluiden niet direct geassocieerd zijn met hun aanwezigheid in het detectie gebied. Met de bewegingssensor leert de kat het geluid te associëren met zijn eigen bewegingen en is er veel minder kans dat de kat zijn angst voor het geluid zal kwijtraken.

 

 

 

Vier katten van diverse buren gebruikte onze tuin als openbaar toilet, dus vrijwel dagelijks uitwerpselen. Nu 3 weken in bezit en vanaf de plaatsing is de tuin schoon. Super! Meer...

Welk gebied wordt door het apparaat afgedekt?
Met een detectiehoek van 120° en een afstand van 16m, wordt een onbelemmerd gebied van 188m² afgedekt.


Hoe snel werkt het?
Als de katten er een gewoonte van maken om uw tuin als toilet te gebruiken, kan het 14-28 dagen duren om volledig effectief te zijn. 'Gelegenheidsgasten' zullen gewoonlijk binnen 7 dagen wegblijven. Natuurlijk, zoals met alle methoden die diergedrag beïnvloeden, kunnen wij niet in elke situatie effectiviteit garanderen, alhoewel uitgaande van onze eigen ervaring en de reacties die wij van klanten krijgen aannemelijk makt dat dit apparaat in bijna alle situaties effectief is.
Heeft u een hond? Let dan op, want het kan effect op uw hond hebben als die binnen het bereik van de verjager komt. Het ultrasone geluid wordt door muren en schuttingen tegengehouden, dus het zal een hond binnenshuis, of bij de buren niet deren. Wilt u meer advies over hoe u het beste uit onze producten kunt halen, twijfel dan niet en bel met een van onze experts

 


Hebben vogels last van het geluid?
Helemaal niet – u zult juist vogels weer kunnen verwelkomen in uw tuin.

 


Batterijen:
Werkt op 2 x 9V-batterijen of optionele adapter (niet meegeleverd). Hoe lang de batterij meegaat ligt aan hoe vaak het apparaat wordt geactiveerd, maar uitgaand van ongeveer 10 x inschakelen per dag gaan ze zo'n 3-4 maanden mee. Dit apparaat gebruikt minder batterijen dan andere verjagers maar gaat net zo lang mee. Batterijen worden niet standaard meegeleverd, maar u kunt ze bij meebestellen (zie opties)

 


Produktinformatie:
Dekkingsgebied is ongeveer 188m² meter in een waaiervormige boog (taartpunt) van 120°, met een lengte van 16m.

Specificaties:
Hoogte: 17cm
Breedte: 9cm
Gewicht: 300g

 

PB0011 coverage

 

Alhoewel dit artikel in het algemeen niet hoorbaar is door mensen of andere dieren kunnen er alsnog uitzonderingen bestaan.

 
Klanten Feedback
Score: 4/5 Vertalen

"Effective unless cat is dead!!"

beoordeeld zondag 14 april 2019

Score: 5/5 Vertalen

"the cats are weary of it hope it will work"

beoordeeld maandag 4 februari 2019

Score: 4/5 Vertalen

"We had at least 3 cats constantly visiting our garden, fouling and stalking the birds. These units were easy to set up, and with a bit of trial and error placing them can cover most of our garden. They seem to be working really well so far. We have only seen 1 cat since, which made a rapid exit over the wall. The birds are coming back. Overall very happy."

beoordeeld maandag 28 januari 2019

Score: 5/5 Vertalen

"No cats mess left since we've been using this product"

beoordeeld vrijdag 11 januari 2019

Score: 4/5

"mooi product werkt voor nu prima"

beoordeeld donderdag 10 januari 2019

Score: 4/5 Vertalen

"Hope to make it 5. Will know when the ground has dried somewhat and we begin weeding and digging. So far having a very good effect."

beoordeeld maandag 10 december 2018

Score: 5/5 Vertalen

"It works! Very satisfied with product"

beoordeeld dinsdag 6 november 2018

Score: 3/5 Vertalen

"installation facile . Pour ce qui est de l'efficacité du produit il est beaucoup trop tôt pour un avis"

beoordeeld donderdag 18 oktober 2018

Score: 5/5

"Na een gemakkelijke installatie blijken beide apparaten prima te functioneren. Geen katten meer gezien dan op afstand."

beoordeeld woensdag 17 oktober 2018

Score: 3/5

"Kan nog niet beoordelen of het goed werkt heeft tijd nodig"

beoordeeld maandag 24 september 2018

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1