PestBye® - Set van 2 Kattenverjagers op Batterijen V2 met HyperResonance Frequency™

Code: PB0045X2
PestBye® - Set van 2 Kattenverjagers op Batterijen V2 met HyperResonance Frequency™
< > < >
PestBye® - Set van 2 Kattenverjagers op Batterijen V2 met HyperResonance Frequency™
Deze kattenverjager, nu met HyperResonance Frequency™ systeem, is de eenvoudigste manier om katten en andere ongewenste dieren uit uw voor- en achtertuin te verjagen. Het nieuwe systeem zendt een aantal verschillende, scherpe ultrasone signalen uit waar de ongewenste dieren flink van schrikken, in tegenstelling tot de meeste andere dieren verschrikkers, die een opklimmend signaal gebruiken. Het apparaat wordt geactiveerd door een ingebouwde infrarode (PIR) bewegings-sensor die reageert op lichaamswarmte en niet geactiveerd wordt door bijvoorbeeld bewegende planten. Het apparaat kan makkelijk overal met de meegeleverde pen geplaatst worden, meteen ook op de juiste hoogte om door de dieren geactiveerd te worden.

Deze kattenverjager is met behulp van onze ruime ervaring en verder onderzoek op dit gebied zodanig ontwikkeld dat handmatige instellingen niet meer nodig zijn. Het apparaat geeft scherpe ultrasone signalen kort achter elkaar op verschillende frequenties en hoeft niet meer handmatig ingesteld te worden. Deze kattenverjager geeft u de beste, meest gebruiksvriendelijke methode die momenteel verkrijgbaar is.

Productinformatie:
 • Regenvast - Met IP44 goedkeuring, geschikt om buiten gebruikt te worden
 • Makkelijk te gebruiken - u stopt de batterijen in het apparaat en steekt de stok in de grond, klaar! Geen verdere instellingen nodig
 • HyperResonance Frequency™ - het meest effectieve systeem om ongewenste dieren te verjagen
 • Groot dekkingsgebied - sensor werkt tot een afstand van 10 meter
 • Infrarode (PIR) bewegings-sensor - ingebouwd in het apparaat. Het apparaat staat met de stok precies op de juiste hoogte
 • Met sensor en ultrasoon geluid - een complete en uiterst effectieve combinatie - geen verdere voorzorgen nodig
 • Veilige methode om ongewenste dieren te verjagen - twijfelloos veel beter dan dierenvallen of gif
 • Makkelijk te plaatsen - steek de stok in de grond of in een plantenpot
Klik hier voor gebruiksaanwijzing

Specificaties:
 • Hoogte: 12cm
 • Breedte: 9cm
 • Diepte: 5,2cm
 • Gewicht: 230g
Werkt met 3 AA batterijen (niet inbegrepen)

   

Hoe werkt het?
Als de infrarode (PIR) sensor lichaamswarmte waarneemt, geeft het apparaat een luide ultrasone toon die hoorbaar is voor katten. Het geluid is irritant en werkt als verschrikker voor katten. Het heeft geen effect op vogels, maar mogelijkerwijs wel op honden en vossen.

Makkelijk te gebruiken
In tegenstelling tot de meeste soortgelijke producten, hoeft u met dit apparaat alleen de batterijen erin te stoppen en de stok in de grond te steken. Dit apparaat biedt kwaliteit voor een goede prijs en is zowel zeer doeltreffend als makkelijk te gebruiken. I hoeft niet aan omslachtige instelling knoppen te draaien - u steekt het apparaat gewoon in de grond en hij doet z'n werk!

Waarom een beweginssensor?
Deze kattenverjager heeft een geavanceerde infrarode (PIR) bewegingssensor, waarmee het apparaat geactiveerd wordt als er een warmtebron voorbij komt en niet door bijvoorbeeld bewegende planten. Hierdoor gaan de batterijen langer mee, maar dat is niet het enige voordeel. Uit onderzoek is gebleken, dat katten aan een afschrik-geluid kunnen wennen, als ze merken dat het geluid niet in verband staat met hun aanwezigheid in het behandelde gebied. Met de bewegingssensor leggen de katten een verband tussen het geluid en hun aanwezigheid. Hierdoor is het schrikeffect zeer effectief.

HRF - HyperResonance Frequency™

Katten hebben een scherper gehoor dan honden. De hoogste voor katten hoorbare frequentie is 60-65kHz, waardoor ze gevoelig zijn voor het geluid van klein ongedierte zoals muizen - en voor deze kattenverjager! Het in dit apparaat gebruikte ultrasone geluid heeft een frequentie-bereik dat effectief is voor katten met alle voorkomende verschillende niveaus van gehoorgevoeligheid.

HRF™ is een methode waarbij het uitgezonden geluid snel van de ene frequentie naar de andere springt, waardoor het gehoorvermogen van de katten zo doeltreffend mogelijk wordt bereikt en er dus een maximaal schrikeffect wordt bereikt.

Andere momenteel verkrijgbare verjagers gebruiken een opklimmend signaal, dat minder sterk afschrikt dan HRF™ en waarmee de batterijen ook minder lang meegaan.

Andere momenteel verkrijgbare apparaten gebruiken een geleidelijk opklimmend en aflopend signaal, waardoor het afschrikkend effect veel minder is dan met HRF™ omdat het dier de tijd krijgt om aan de hogere frequenties te wennen tijdens de opklimmende fase.

Hoe groot is het werkingsgebied?
Het apparaat heeft een werkingshoek van 128° en werkt tot op een afstand van 10m.

Binnen hoeveel tijd kan ik een resultaat verwachten?
Als katten al langere tijd uw tuin bezoeken, op zoek te gaan naar voedsel en/of om er hun behoefte te doen, dan kan het 14 tot 28 dagen duren voordat ze uw tuin gaan mijden. Katten die slechts af en toe in uw tuin komen zullen gewoonlijk binnen de 7 dagen wegblijven. Zoals met alle producten waarmee we het gedrag van dieren proberen te veranderen, kunnen wij niet garanderen dat het apparaat altijd 100% effectief zal zijn, maar uit de feedback van onze klanten en uit onze eigen ervaring blijkt dat het apparaat meestal uitstekend zijn werk doet. Sommige honden reageren op dit apparaat als zij binnen het bereik van het apparaat komen. Het geluid van de verjager gaat niet door schuttingen en muren heen, zodat een hond, die binnenshuis zit of bij de buren, er geen hinder van zal ondervinden. Mocht u nog vragen hebben, staat onze klantendienst voor u klaar.

Worden vogels ook verjaagd?
Absoluut niet! U zult de vogels juist naar uw tuin zien terugkeren.


Batterijen:
Werkt op 3x AA batterijen. De levensduur van de batterijen hangt af van het aantal activeringen. Bij 10 activeringen per dag gaan de batterijen 3-4 maanden mee. Het apparaat is zuiniger in het gebruik, gaat het net zo lang mee als andere soortgelijke apparaten.Batterijen zijn niet inbegrepen, maar zijn wel bij ons verkrijgbaar (zie bovenstaande opties).

Onze effectiviteits-garantie:
Mocht u niet tevreden zijn over dit product, kunt u het binnen 60 dagen retourneren, op voorwaarde dat u het eerst minstens een maand in uw tuin heeft gebruikt. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantendienst.

Alhoewel dit artikel in het algemeen niet hoorbaar is door mensen of andere dieren kunnen er alsnog uitzonderingen bestaan.

 
Klanten Feedback
Score: 1/5 Vertalen

"Sent an email complaining about the product but no reply ,but they keep sending adverts for their products."

beoordeeld maandag 15 april 2019

Score: 5/5 Vertalen

"Really does work no more cats on grass but checking grass every day"

beoordeeld maandag 15 april 2019

Score: 5/5 Vertalen

"These cat repellers WORK. We have a problem with territorial spraying from neighborhood cats on our front porch. I placed 2 repellers near our front entrance and the cats avoid them completely. I know this because we have security cameras and I have viewed the cats walk toward our front, stop in their tracks, and make a diversion."

beoordeeld vrijdag 1 maart 2019

Score: 5/5 Vertalen

"These cat repellers are very easy to use as all you have to do is insert batteries and switch them on. I now have four of them and all but a few stubborn cats have stopped visiting my garden."

beoordeeld maandag 25 februari 2019

Score: 5/5 Vertalen

"Fantastic was really fed up cleaning after cats. I have a dog and clean up after her, but object to cleaning up after other peoples cats. Great product."

beoordeeld maandag 25 februari 2019

Score: 4/5 Vertalen

"At the moment they seem to be keeping the neighbouring cats away from the bird feeders"

beoordeeld maandag 25 februari 2019

Score: 5/5 Vertalen

"The cat loo (my lawn) is no more!!!"

beoordeeld maandag 25 februari 2019

Score: 4/5 Vertalen

"Seem to be doing a decent job still get a cat in the garden now and again but not as much as before"

beoordeeld maandag 25 februari 2019

Score: 5/5 Vertalen

"Works well, very quick delivery"

beoordeeld woensdag 20 februari 2019

Score: 4/5

"goed product en perfekte verzending"

beoordeeld maandag 18 februari 2019

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1