Primrose™ - Rustiek Houten Effect Uitlopende Vierkante Plantenbak - 54cm

Code: PP7873
Primrose™ - Rustiek Houten Effect Uitlopende Vierkante Plantenbak - 54cm
< > < >
Primrose™ - Rustiek Houten Effect Uitlopende Vierkante Plantenbak - 54cm
Combineer een antieke stijl met de natuurlijke schoonheid van planten en bloemen met deze uitlopende rustieke hout-effect plantenbak. Ideaal voor zowel tuinen als patio's, deze lichtgewicht plantenbak brengt wat leven in uw buitenruimte.

Productbeschrijving
  • Veelzijdig - deze plantenbak is gemaakt van een mengeling van zowel steen als hars met een hoge dichtheid. De steen biedt een authentiek uiterlijk en duurzaamheid terwijl de hars ervoor zorgt dat deze plantenbak licht is in gewicht, praktisch en niet vervaagt, het beste van twee werelden dus
  • Optioneel afvoergat met meegeleverde stop - controleer het vasthouden van water om te voorkomen dat de plantenbak vochtig wordt, uw planten gezond houden
  • Deze plantenbak is vorstbestendig en UV-gestabiliseerd, waardoor hij perfect is voor gebruik binnen of buiten
Specificaties
  • Hogote: 54cm
  • Lengte: 39½cm

Laat prachtige bloemen bloeien, kruiden rijpen en planten groeien in deze praktische plantenbak die gemakkelijk te verplaatsen is in uw tuin als u dat wilt. Het handige afvoergat zorgt ervoor dat u eenvoudig de ideale vloeistofniveaus kunt handhaven en het risico op mogelijke te veel water wordt geminimaliseerd, zodat u gewoon kunt genieten van de resultaten van prachtige bloemen en kruiden.

Deze uitlopende rustieke houteffect-plantenbak past bij de aard van uw buitenruimte en brengt een rustieke stijl in uw tuin die er prachtig uitziet in combinatie met moderne meubels op uw terras . De lange uitlopende vorm van deze plantenbak zal een dramatische verklaring in uw tuin en terras maken, ideaal voor het inkaderen van deuren, maak zo een prachtige ingang voor uw huis.

 
Klanten Feedback

Score: 5.0/5 (2 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"These Look great in our garden ."

beoordeeld woensdag 19 september 2018

Score: 5/5 Vertalen

"price was maybe a bit high but quality is there"

beoordeeld donderdag 26 april 2018

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1