Primrose™ - Zinken Gegalvaniseerde Verhoogde Trog Plantenbak - Koper - L60cm

Code: PP2827S
Primrose™ - Zinken Gegalvaniseerde Verhoogde Trog Plantenbak - Koper - L60cm
< > < >
Primrose™ - Zinken Gegalvaniseerde Verhoogde Trog Plantenbak - Koper - L60cm

Deze eigentijdse zinken trog plantenbak zal prachtig staan met de planten in uw tuin, en zal een aanvulling zijn op hun natuurlijke schoonheid met het stijlvolle ontwerp. De verhoogde voet geeft deze plantenbak een premium uitstraling terwijl de gegalvaniseerde afwerking een hoge weerstand tegen de elementen biedt, wat betekent dat deze plantenbak zowel stijl als betrouwbaarheid biedt.

Productbeschrijving
  • Duurzame constructie - gegalvaniseerde zinkcoating geeft deze plantenbak extra weerstand tegen de elementen, waardoor deze bak ideaal is voor buitengebruik aangezien dede vorst en roest bestendig is
  • Eigentijds ontwerp - een lichtgewicht, praktische en stijlvolle plantenbak die een trendy stijl in uw tuin zal brengen, het unieke verhoogde platform geeft deze plantenbak enige hoogte om uw planten beter weer te geven
Specificaties
  • Hoogte: 30cm
  • Breedte: 30cm
  • Lengte: 60cm

Premium Verhoogde Basis

De unieke verhoogde voet geeft deze plantenbak een platform om op te zitten, en toont uw planten en bloemen in prachtige eigentijdse stijl. Let op deze afbeelding is alleen voor illustratieve doeleinden, van de verhoogde basis, en de geleverde plantenbak heeft een koperen afwerking van hoge kwaliteit.

Let op: deze afbeelding is alleen voor illustratieve doeleinden, om de verhoogde basis te laten zien, de geleverde plantenbak heeft een koperen afwerking van hoge kwaliteit.

Embossed Primrose Logo

Deze prachtige plantenbak heeft aan een kant een Embossed Primrose Logo, de perfecte afwerking en een uniek ontwerpkenmerk, terwijl het een authentieke stempel van Primrose-kwaliteit is.

Hoe verzorgt u de zinken plantenbak

Uw Zinken plantenbak wordt verpakt in een plastieken zak. Als u een plantenbak zonder inzetstuk hebt gekozen, raden we u aan om een zak te gebruiken om uw Zinken plantenbak mee te bekleden om hem op zijn best te houden.

Om uw zinken plantenbak te onderhouden en er mooi uit te laten zien, raden we u aan hem af en toe schoon te maken met een metalen, veilige doek of borstel om kalkaanslag te voorkomen na zware regenval.

 
Klanten Feedback

Score: 4.0/5 (1 beoordeling)

Score: 4/5 Vertalen

"Looks good, we will see how it weathers."

beoordeeld dinsdag 12 februari 2019

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1