Klanten Feedback

Score

4.4/5
30 beoordelingen
Score: 5/5 Vertalen

"Facile à installer et à régler... à voir dans le temps ? Mais le rapport qualité / prix semble très bien ; )"

beoordeeld maandag 14 augustus 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld donderdag 11 augustus 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Produit semble de qualité, à confirmer en utilisation. notice de montage claire et fournitures de pose adaptées."

beoordeeld donderdag 12 mei 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Beau, Bonne qualité"

beoordeeld zondag 24 april 2016

Score: 5/5 Vertalen

"correspond tout à fait"

beoordeeld maandag 7 maart 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Funktioniert wie erwartet"

beoordeeld donderdag 26 november 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld zaterdag 11 juli 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Tolles Produkt, gute Qualität !"

beoordeeld zaterdag 23 mei 2015

Score: 5/5 Vertalen

"très belle apparence et installation simple et rapide"

beoordeeld zaterdag 9 mei 2015

Score: 5/5 Vertalen

"läßt sich einfach und problemlos montieren, mach einen stabilen Eindruck und sieht gut aus."

beoordeeld dinsdag 7 april 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Fantastic awning and very pleased with the colour. Great"

beoordeeld donderdag 7 augustus 2014

Score: 5/5 Vertalen

"Up and looks great"

beoordeeld donderdag 31 juli 2014

Score: 5/5 Vertalen

"We are really happy with the awning. Does what we want it to do at a reasonable price for the quality."

beoordeeld donderdag 19 september 2013

Score: 5/5 Vertalen

"Gute Qualität, ohne Makel und Mängel"

beoordeeld donderdag 5 september 2013

Score: 5/5 Vertalen

"Die Markise macht einen sehr guten Eindruck, ließ sich gut anbringen. Leider konnten wir sie wegen der Witterung noch nicht benutzen."

beoordeeld dinsdag 30 april 2013

Score: 5/5 Vertalen

"VERY PLEASED WITH AWNING I AM A PENSIONER AND FITTED MYSELF WITH AID OF MY WIFE TO LIFT INTO POSITION ONCE BRACKETS FITTED EXCELLENT PRODUCT FITTED WITHIN 2/3 HOURS"

beoordeeld dinsdag 11 september 2012

Score: 5/5 Vertalen

"Je veux dire ici combien je suis ravi du suivi de ma / mes commandes de la part de Delphine qui a été REMARQUABLE, PROFESSIONNELLE. Félicitations à elle"

beoordeeld zondag 26 augustus 2012

Score: 5/5 Vertalen

"very pleased except for one vital thing the weather !!! good value for money delivery as you said if you can make it sunny 20 stars no sun sorry only 5 out of 5 stars seriously very pleased indeed have already recommended you to our friends THANK YOU VERY MUCH"

beoordeeld donderdag 19 augustus 2010