Klanten Feedback
Score: 5/5 Vertalen

"So far they have proved to be a good buy."

beoordeeld dinsdag 26 februari 2019

Score: 1/5

"I am waiting now for more than 13 days for my delivery.....nothing arrives !That is absurd.... On their webside they promisse 3 a 5 days for delivery !!!"

beoordeeld vrijdag 22 februari 2019

Score: 1/5

"Nog steeds geen product ontvangen na drie weken."

beoordeeld woensdag 20 februari 2019

Score: 5/5

"Goede uitleg artikel, afwachten op resultaat"

beoordeeld woensdag 20 februari 2019

Score: 5/5 Vertalen

"High quality build, worked straight out of the box. We have had no cat problems since I installed them."

beoordeeld woensdag 20 februari 2019

Score: 1/5

"Verkeerde artikelen dus omruilen!!"

beoordeeld maandag 18 februari 2019

Score: 4/5 Vertalen

"Still potentially a little early to tell - hence the four, rather than five star rating for now. However after almost a week, significant results being seen. Not seen the cat which had been destroying our plant and using it as a scratching post, for several days now. Relieved this part of 'his' territory seems to have now been rightfully reclaimed by us - the ACTUAL owners instead!"

beoordeeld maandag 18 februari 2019

Score: 4/5 Vertalen

"Cannot understand why card details were rejected as the cards have been in use for some considerable time without trouble"

beoordeeld vrijdag 15 februari 2019

Score: 5/5 Vertalen

"The cat repellers are robust enough to withstand the recent snow we had the day after they were installed in the garden. Early days but the two cats that usually stroll the garden seem cautious and hurry through without stopping at the moment. No mess so far but will give them the month and return if not successful as promised."

beoordeeld dinsdag 12 februari 2019

Score: 5/5 Vertalen

"This make really works the best one I have tried yet."

beoordeeld dinsdag 5 februari 2019

Score: 4/5

"Zie boven, tot nu toe resultaat naar wens."

beoordeeld maandag 4 februari 2019

Score: 5/5 Vertalen

"Très efficace,les chats font demi tour dès qu'ils enclenchent l'appareil."

beoordeeld maandag 4 februari 2019

Score: 1/5

"Waarblijft de set????? Nog steeds niet in huis!!!"

beoordeeld vrijdag 1 februari 2019

Score: 5/5 Vertalen

"Die Geräte - wir haben jetzt schon 8 Stück - funktionieren sehr gut, dazu noch wartungsfrei, vorausgesetzt, die Sonne scheint immer mal wieder. Die Zusendung, nach Vorabüberweisung, erfolgte jedesmal zügig und zuverlässig."

beoordeeld vrijdag 1 februari 2019

Score: 4/5 Vertalen

"L'appareil livré fonctionne. Il manqué (selon la notice) une pièce facultative à mon avis. L'appareil n'a pas eu le résultat escompté sur mes chats, mais cela ne doit pas remettre en cause le fait qu'il est peut être adapté pour d'autres animaux plus sensibles aux ultrasons."

beoordeeld woensdag 19 december 2018

Score: 1/5 Vertalen

"Well made product but ineffective."

beoordeeld dinsdag 27 november 2018

Score: 4/5

"Zeer compleet met batterijen geleverd en werkt prima."

beoordeeld maandag 26 november 2018

Score: 4/5

"De kattenverjagers vragen nogal tijd om het resultaat goed te kunnen beoordelen. Ik twijfelde welke score ik dus zou geven. De apparaatjes staan in de tuin en tot nu toe (3dagen), heb ik geen katten in mijn tuin gezien. Nu hoop ik maar dat zich dat voortzet."

beoordeeld donderdag 22 november 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Seem to be working. I bought them to replace previous ones that were broken.No cat poo for me!"

beoordeeld donderdag 22 november 2018

Score: 1/5

"Purchase not recieved...."

beoordeeld woensdag 21 november 2018

Score: 4/5

"De katten verjagers zijn geïnstaleerd maar helaas zijn de katten er nog steeds"

beoordeeld maandag 19 november 2018

Score: 5/5

"Voor zo ver wij kunnen bekijken werkt het product."

beoordeeld maandag 19 november 2018

Score: 5/5

"Zelf monteren lukte goed dankzij gebruiksaanwijzing apparaat werkt prima"

beoordeeld vrijdag 16 november 2018

Score: 4/5 Vertalen

"fonctionne tres bien depuis 15 jours efficacité totale depuis l'installation"

beoordeeld dinsdag 13 november 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Seems to work only long service will confirm"

beoordeeld dinsdag 13 november 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Gute Ware, guter Preis, schnelle Lieferung."

beoordeeld zondag 11 november 2018

Score: 3/5 Vertalen

"Not rating these any higher yet as still waiting to see what the outcome is. Have also applied some of the spike strips to the fence tops and so this may stop them getting into the garden; in which case these unit may never be really tested."

beoordeeld zondag 11 november 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Seems to work time will tell"

beoordeeld dinsdag 6 november 2018

Score: 4/5

"Het geleverde zag er goed uit, moet nog afwachten of het ook helpt."

beoordeeld maandag 5 november 2018

Score: 5/5

"werkt perfect zoals beloofd"

beoordeeld maandag 5 november 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Ça a l'air bien, maintenant je ne peux pas vous dire si c'est efficace c'est un peu trop tôt"

beoordeeld zondag 4 november 2018

Score: 5/5 Vertalen

"AT THE MOMENT SEEMS TO BE WORKING"

beoordeeld vrijdag 2 november 2018

Score: 4/5

"Mooie compacte apparaten, redelijk onzichtbaar op te stellen. Alleen rekening houden met de zon ode batterijen te kunnen opladen."

beoordeeld maandag 29 oktober 2018

Score: 4/5

"de kattenverjagers werken goed. Helaas is eentje snel kapot gegaan."

beoordeeld zaterdag 27 oktober 2018

Score: 3/5

"-------------------------"

beoordeeld donderdag 25 oktober 2018

Score: 1/5

"Nog niet ontvangen! Besteld 11 oktober vandaag is het 25 oktober."

beoordeeld woensdag 24 oktober 2018

Score: 5/5 Vertalen

"The cat and fox damage has stopped."

beoordeeld maandag 22 oktober 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Good. Did not realise that there was no charger unit"

beoordeeld woensdag 17 oktober 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Every week I had to clear the front garden of cat poo before I could mow the lawn. These have been up for a week and so far, no mess ????. Unobtrusive, easy to set up and at the moment I would consider them effective."

beoordeeld maandag 15 oktober 2018

Score: 5/5

"de katten verjager helpt echt"

beoordeeld dinsdag 9 oktober 2018

Score: 5/5 Vertalen

"It is begining to have an effect."

beoordeeld donderdag 4 oktober 2018

Score: 5/5

"Met enig wantrouwen toch de kattenverjagers aangeschaft. er staat er nu één opgesteld op een voor de katten gebruikelijk looptraject. Na weliswaar nog maar een week hebben wij van meet af aan geen kat meer gezien, terwijl er normaal gesproken een stuk of 6 onze tuin bezochten."

beoordeeld zondag 30 september 2018

Score: 3/5

"Nog niet gebruikt weet dus nog niet!!"

beoordeeld maandag 24 september 2018

Score: 1/5

"Artikel na 3 weken nog niet binnen"

beoordeeld zaterdag 22 september 2018

Score: 3/5

"Product nog niet uitgeprobeerd."

beoordeeld dinsdag 18 september 2018

Score: 5/5 Vertalen

"The product is working well and I have even bought more for others too."

beoordeeld dinsdag 18 september 2018

Score: 5/5

"Ik heb lang op mijn bestelling moeten wachten maar ik ben uitstekend geholpen en te woord gestaan door Dhr. Jos"

beoordeeld maandag 17 september 2018

Score: 2/5

"Waardeloos om met briefpost te verzenden."

beoordeeld maandag 17 september 2018

Score: 4/5

"Het lijkt te helpen,sinds die tijd geen kat meer gezien"

beoordeeld zondag 16 september 2018

Score: 4/5

"Product lijkt in orde maar moet zich nog bewijzen"

beoordeeld zondag 16 september 2018

Score: 4/5

"Dit is de 2e set: de 1e was op batterijen... deze op zonne-energie.. Bevalt tot nu toe goed: de batterijen waren steeds vlot leeg, omdat ook wijzelf langs de sensor lopen. Nu hopen op genoeg zo'n.... Duurt steeds even vóór de katten daadwerkelijk wegblijven... bij het vinden va een nieuw plekje kan de verjager moeiteloos verplaatst worden"

beoordeeld zaterdag 15 september 2018

Score: 1/5

"Geen idee. Nog steeds niet ontvangen."

beoordeeld maandag 10 september 2018

Score: 5/5 Vertalen

"They really work! We bought two of these but the non solar ones for our back garden and they have done such a good job of stopping unwanted deposits in the garden we bought these solar ones to replace them with.. They really do work and i'm so glad i bought them"

beoordeeld maandag 10 september 2018

Score: 1/5

"Na 3 weken nog steeds niets ontvangen"

beoordeeld zaterdag 8 september 2018

Score: 5/5 Vertalen

"They've been out in the garden for a week now - and I haven't seen a single cat yet...so far so good!"

beoordeeld vrijdag 7 september 2018

Score: 4/5

"Eenvoudig product. Ik vond de levering lang duren, voor wat ik bij leveringen gewend ben."

beoordeeld donderdag 6 september 2018

Score: 1/5

"Niets ontvangen dus kan het niet beoordelen"

beoordeeld woensdag 5 september 2018

Score: 1/5 Vertalen

"par contre j'ai essayé toutes les fréquences et les chats "rigolent" ils sont même intrigué et s'approche des émetteurs d'ultrassons, contrairement à nous ou au enfants qui sommes dérangé par les ultrasons Déçu du produit"

beoordeeld woensdag 5 september 2018

Antwort von Primrose: "Bonjour, \nNous sommes désolés d'apprendre que vous n'avez pas encore observé des résultats positifs de fonctionnement comme attendu. Si vous n’êtes pas satisfait du rendement de l'appareil, il est possible de le retourner sous 45 jours, dans le cadre de notre garantie d'efficacité. \n\nBien cordialement, "
Score: 5/5 Vertalen

"Bon rapport qualité prix."

beoordeeld zaterdag 1 september 2018

Score: 3/5

"Direct na aankoop de 6 verjagers geplaats, en zijn toen op vakantie gegaan. Thuisgekomen 2 dagen geleden. Geen kat meer gezien maar wel verse kattenpotenafdrukken in de moestuin.De grond steeds geschoffeld in de namiddag, na de nacht weer pootafdrukken in de grond. Gisteravond nog iets aan de plaatsing van de verjagers veranderd. Ik ben er dus nog niet helemaal uit."

beoordeeld donderdag 30 augustus 2018

Score: 1/5

"niet geleverd, reageren niet op mail"

beoordeeld maandag 27 augustus 2018

Score: 1/5

"heb t nog steeds niet ontvangen !!!"

beoordeeld zondag 26 augustus 2018

Score: 5/5

"Uitstekende, milieuvriendelijke oplossing tegen andermans katten die je tuin als kattenbak gebruiken."

beoordeeld zondag 26 augustus 2018

Score: 4/5

"Tevreden over het geleverde artikel."

beoordeeld vrijdag 24 augustus 2018

Score: 3/5

"Ik heb ze niet gebruikt. Had de verkeerde set besteld."

beoordeeld zaterdag 18 augustus 2018

Score: 1/5

"Ik heb niks ontvangen van mij bestelling."

beoordeeld donderdag 16 augustus 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Another good product. We are very please with the result. No more cat litter to worry about"

beoordeeld donderdag 16 augustus 2018

Score: 1/5

"Heel erg langzaam met bezorgen"

beoordeeld maandag 13 augustus 2018

Score: 1/5

"Weet ik nog niet, duurt even voordat het apparaat werkt."

beoordeeld zondag 12 augustus 2018

Score: 3/5

"Er moet nog worden ondervinden of het werkt."

beoordeeld zondag 12 augustus 2018

Score: 5/5 Vertalen

"These things did just what it said on the tin, they repel cats! Took about a month or so for the dozy cats to get the idea, but now, no more cat dump all over my garden.....Brilliant!! Now I don't have to buy an expensive and lets face it, tricky to manage, alligator!!"

beoordeeld donderdag 9 augustus 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Good quality. Cats avoiding coverage. May buy more for wider coverage"

beoordeeld donderdag 9 augustus 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Il semblerait qu'ils soit efficace dans la zone couverte, j'ai vu un chat faire un écart lorsqu'il est passé devant!"

beoordeeld woensdag 8 augustus 2018

Score: 5/5 Vertalen

"great for its purpose very happy"

beoordeeld woensdag 8 augustus 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Après une semaine, semble efficace. A suivre sur la durée"

beoordeeld maandag 6 augustus 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Only used them for two weeks and time will tell if the cats will stay away. So far so good."

beoordeeld maandag 6 augustus 2018

Score: 4/5

"Verwachting hoog gespannen????????"

beoordeeld zaterdag 4 augustus 2018

Score: 4/5

"Vlotte service gekregen, voor herhaling vatbaar"

beoordeeld donderdag 2 augustus 2018

Score: 3/5

"Moet nog ervaren of de kattenverjagers werken."

beoordeeld woensdag 1 augustus 2018

Score: 4/5

"Veel belovend. Functioneren goed. Pas 1 keer weer een kat in de tuin gezien."

beoordeeld woensdag 1 augustus 2018

Score: 5/5

"Ik heb al eerder 1 kattenverjager zonder zonnecellen gekocht en het werkt snel en prima. Geen overlast meer van andermans katten."

beoordeeld woensdag 1 augustus 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Easy to set up and appears to have worked. No cats seen since installed."

beoordeeld woensdag 1 augustus 2018

Score: 1/5

"we hebben nog steeds iets ontvangen"

beoordeeld maandag 30 juli 2018

Score: 1/5

"Dat weet ik niet, heb niks binnen."

beoordeeld zaterdag 28 juli 2018

Score: 4/5 Vertalen

"It hopefully will become 5 as they seem to have deterred some but still get a couple of cats so may have adjust the calibration unless they're using ear plugs"

beoordeeld zaterdag 28 juli 2018

Score: 4/5

"Over de Kattenverjager zijn wij tevreden. De katten lijken er om heen te lopen."

beoordeeld maandag 23 juli 2018

Score: 5/5

"1e is kapot gegaan naar jaren van dienst en het werkt vooral prima. Geen katten meer in de tuin en vooral geen uitwerpselen en stank meer."

beoordeeld zaterdag 21 juli 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Generally good to date but cannot comment on long term effectiveness. I would buy this product again based upon limited experience."

beoordeeld woensdag 18 juli 2018

Score: 4/5

"Geen bijzonderheden was verder prima"

beoordeeld dinsdag 17 juli 2018

Score: 5/5

"Goed product doet zijn werk goed"

beoordeeld dinsdag 17 juli 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Produit très efficace contre les chats"

beoordeeld dinsdag 17 juli 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Good service from my contact with the company."

beoordeeld dinsdag 17 juli 2018

Score: 5/5 Vertalen

"It really works. The power had run out in one of the units and the cats returned. Batteries were soon recharged by the sunlight and cats quickly disappeared. One of my best ever buys."

beoordeeld zaterdag 9 juni 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Unsure yet if effective..."

beoordeeld woensdag 6 juni 2018

Score: 5/5 Vertalen

"These cat repeller's actually seem to work. I ordered two for our veg garden and the cat's have stayed away. Think I might need to order a couple more of these, as the cat's are now using the soil underneath my Apple trees as a toilet instead !!"

beoordeeld dinsdag 5 juni 2018

Score: 5/5 Vertalen

"It works! No more mess in my cared-for garden."

beoordeeld maandag 28 mei 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Montage et installation faciles. A voir avec le temps si c'est efficace contre les chats ?..."

beoordeeld vrijdag 25 mei 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Working at the moment but have been told it may stop"

beoordeeld donderdag 24 mei 2018

Score: 4/5

"Werkt goed!! Het product doet wat het moet doen!"

beoordeeld zaterdag 19 mei 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Toujours en phase d'essais après deux semaines d'installation,mais les le répulsif à l'air de détourner les chats.A voir si avec le temps il n'y aura pas d'effet d'accoutumance"

beoordeeld vrijdag 18 mei 2018

Score: 4/5

"Hebben tot op heden nog niet kunnen constateren dat de kattenverjagers werkelijk effect hebben gehad."

beoordeeld donderdag 17 mei 2018

Score: 1/5

"Kan nog geen beoordeling geven. Onvoldoende ervaring om te kunnen beoordelen of product voldoet aan verwachtingen."

beoordeeld dinsdag 15 mei 2018

Score: 5/5

"Werkt echt, geen kat meer geweest"

beoordeeld maandag 14 mei 2018

Score: 4/5

"Dat moet nog blijken of ze ECHT werken ."

beoordeeld donderdag 10 mei 2018

Score: 1/5

"Spijtig, maar het product doet niet wat het beloofd."

beoordeeld donderdag 10 mei 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Seen the effects in 3 days. Keeps all pesky cats at bay. Seems to have lasted 2 weeks so far"

beoordeeld dinsdag 8 mei 2018

Score: 4/5

"Nog nauwelijks ervaring met deze set. De costructie van de grondpin is nodeloos ingewikkeld door de kleine schroefjes en moertjes."

beoordeeld zaterdag 5 mei 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Wirkung ist ausgezeichnet, Geräte sind sofort einsatzbereit."

beoordeeld vrijdag 4 mei 2018

Score: 5/5 Vertalen

"bon materiel ,pour l instant aucun chat dans mon potager."

beoordeeld vrijdag 4 mei 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Next door's cat has left me fewer offerings aince the repellers have been in place, so I'm hoping they are working. Very easy to assemble and out in place. Might get some more to have the whole garden covered!"

beoordeeld donderdag 3 mei 2018

Score: 4/5

"Dat kan ik nog niet zeggen."

beoordeeld woensdag 2 mei 2018

Score: 5/5

"Zo te zien doen ze precies van beloofd is. Minder katten in de tuin"

beoordeeld woensdag 2 mei 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Cat soiling definitely reduced but they still visit our garden."

beoordeeld woensdag 2 mei 2018

Score: 4/5 Vertalen

"rapport qualité prix trés correct facile a mettre en oeuvre"

beoordeeld dinsdag 1 mei 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Bon produit à voir sur le plus long terme j’en ai recommandé 2 unités les chats peuvent passer mais ne restent plus dans notre jardin"

beoordeeld dinsdag 1 mei 2018

Score: 4/5 Vertalen

"good replacement thank you"

beoordeeld dinsdag 1 mei 2018

Score: 3/5

"Ik heb het product pas een week in gebruik en er komt nog wel eens een kat om de hoek kijken, dus ik weet nog niet zeker of het werkt, maar de voorwaarde ´1 maand gebruiken, dan nog geen resultaat, geld terug´ geeft mij vertrouwen. Zelf hoor ik de geluiden ook als ik langsloop, maar ik heb er geen last van. Nadeel is wel dat in de handleiding niet staat op welke stand je het apparaat het best in kunt stellen om katten op afstand te houden. Daar moet je dus wat mee experimenteren."

beoordeeld maandag 30 april 2018

Score: 1/5

"Niet mogelijk nog niet ontvangen"

beoordeeld maandag 30 april 2018

Score: 4/5

"Tot nu toe tevreden, de katten lijken weg!!"

beoordeeld maandag 30 april 2018

Score: 1/5

"We hebben het product nooit ontvangen!"

beoordeeld woensdag 25 april 2018

Score: 1/5

"retour sturen van iets van 31,99 euro kost bij hen 15 euro!!"

beoordeeld woensdag 25 april 2018

Score: 5/5 Vertalen

"They appear to be working well. Cat free garden. Freshly hoed borders free of cat mess, plants undamaged. I have been able to plant areas that had previously been used as a cat toilet. I can garden and my grandson can play football without coming into contact with vile cat mess."

beoordeeld woensdag 25 april 2018

Score: 5/5

"snel geleverd en goed product"

beoordeeld dinsdag 24 april 2018

Score: 5/5

"Alles is goed aangekomen, nu afwachten of het werkt"

beoordeeld zondag 22 april 2018

Score: 5/5

"Het werkt! Dus een super produkt!"

beoordeeld donderdag 19 april 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Very good product and service"

beoordeeld donderdag 19 april 2018

Score: 3/5

"Ik heb het nog maar net in me bezit, dus is het te kort dag om het te beoordelen."

beoordeeld woensdag 18 april 2018

Score: 4/5

"Ik denk dat het product werkt. Echter moet nog even afwachten."

beoordeeld woensdag 18 april 2018

Score: 5/5

"Het product werkt prima!! Wij hadden veel last van katten in de tuin, maar ze komen niet meer!"

beoordeeld woensdag 18 april 2018

Score: 3/5 Vertalen

"Pas très convaincu du produit"

beoordeeld maandag 16 april 2018

Score: 1/5 Vertalen

"les chat passe devant les detecteur comme si ne rien etai"

beoordeeld zaterdag 14 april 2018

Antwort von Primrose: "Bonjour, \nMerci pour votre commentaire.\nPourriez vous s'il vous plait régler les répulsifs entre le 3ème et 5ème point  bouton de  gauche) pour viser spécifiquement les chats.\nBien Cordialement"
Score: 5/5 Vertalen

"It works without any trouble"

beoordeeld zaterdag 14 april 2018

Score: 3/5 Vertalen

"I found cat mess in the garden so am not sure if really effective"

beoordeeld dinsdag 10 april 2018

Score: 5/5

"Het product voldoet tot op heden aan al mijn verwachtingen."

beoordeeld zondag 8 april 2018

Score: 4/5

"They were easy to put together, and did not look out of place in the garden. A bit early to tell if they will help, but up until now they have been working very well."

beoordeeld zondag 8 april 2018

Score: 4/5

"producten prima, bestelproces te onduidelijk"

beoordeeld zondag 8 april 2018

Score: 5/5

"Het werkt geweldig geen kat meer in de tuin te zien"

beoordeeld zaterdag 7 april 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Great item fast delivery ."

beoordeeld donderdag 5 april 2018

Score: 4/5

"Ze doen denk ik wat ze moeten doen ,hoewel ze nog maar kort in de tuin staan."

beoordeeld dinsdag 3 april 2018

Score: 5/5

"Prima product, geen gedoe met batterijen meer, ideaal! De katien uit de buurt zijn er minder blij mee..."

beoordeeld zondag 25 maart 2018

Score: 4/5

"Als ze doen het eerste jaar perfect tweede jaar niet meer jammer."

beoordeeld zondag 25 maart 2018

Score: 4/5

"werkt uitstekend. duidelijke instructies."

beoordeeld dinsdag 20 maart 2018

Score: 3/5

"Geen idee nog,staat nog te kort in de tuin,vandaar maar 3 sterren"

beoordeeld maandag 19 maart 2018

Score: 5/5

"Onze tuin is sinds de plaatsing van de verjagers niet meer de openbare kattenbak van de buurt."

beoordeeld dinsdag 13 maart 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Its still early days (about 2 weeks) but the regular cat visitors fouling the garden are nowhere to be seen and the birds have rapidly come back."

beoordeeld zaterdag 10 maart 2018

Score: 4/5

"goed geregeld allemaal zo"

beoordeeld vrijdag 9 maart 2018

Score: 2/5

"Tijdige levering. In apparaat op zonne-energie blijken batterijen te moeten. Dat had er wel explicieter bij gemogen. Nu heb ik het gevoel bewust op het verkeerde been gezet te zijn"

beoordeeld maandag 26 februari 2018

Score: 4/5

"goed product , werking lijkt goed , nog geen kat weer in de tuin gezien ."

beoordeeld donderdag 22 februari 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Haven't installed yet due to bad weather, thought I would save it till later when the cats roam more freely."

beoordeeld donderdag 22 februari 2018

Score: 5/5

"Scherpe prijs, zeer compleet geleverd!"

beoordeeld donderdag 8 februari 2018

Score: 4/5 Vertalen

"The latest version which is solar powered is a brilliant idea so long as you don't want to locate it under shrubbery! However, if you can site it in the sun it saves the hassle of changing batteries every 2 or 3 months. I like the fact that it is also adjustable for sensitivity and sonic settings."

beoordeeld zondag 21 januari 2018

Score: 4/5 Vertalen

"It is early days but I think there have been less visits from cats to our garden"

beoordeeld donderdag 11 januari 2018

Score: 5/5

"Sinds ik de kattenverjagers heb geplaatst zie ik geen katten meer in mijn tuin. De eerste dag kwam er een kat aan het apparaat snuffelen, maar deinsde terug, liep weg en is niet meer terug gekomen. De vogeltjes blijven wel gewoon komen. Heerlijk dat mijn tuin niet meer gebruikt wordt als kattenbak en jachtterrein!"

beoordeeld donderdag 23 november 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Very effective product, noticed the difference immediately as would have expected cat mess in several locations usually but this product has pretty much eliminated the problem!!"

beoordeeld zondag 19 november 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent product good service"

beoordeeld dinsdag 14 november 2017

Score: 5/5 Vertalen

"The devices have stopped cats using my patio as their toilet. Worked within a couple of days! Thanks!"

beoordeeld dinsdag 31 oktober 2017

Score: 3/5 Vertalen

"Too early to be precise. Initially the cats took no notice of them at all, it has to be said though, that for the past few days the pests have not been seen during the daytime."

beoordeeld woensdag 25 oktober 2017