Klanten Feedback
Score: 3/5 Vertalen

"La fontaine en elle-même est très jolie et de qualité. Ce qui pose problème c'est le panneau solaire qui ne fonctionne que lorsqu'il est positionné en plein soleil. Lorsque le ciel est voilé, la pompe ne fonctionne pas."

beoordeeld dinsdag 1 januari 2019

Score: 1/5 Vertalen

"Great we got what ordered"

beoordeeld woensdag 14 november 2018

Score: 5/5 Vertalen

"I like it thank you its great"

beoordeeld vrijdag 9 november 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Bin rund um zufrieden auch mit der Lieferung."

beoordeeld donderdag 18 oktober 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Entspricht genau unseren Vorstellungen nicht zu klein und nicht zu gross. Sieht auch nicht auch aus wie der letzte Plastikschrott"

beoordeeld zondag 30 september 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Versuch der Bewertung Nr 2. Obwohl September als Liefertermin stand, kam er schon 3 Tage nach der Bestellung (Ende Juli ) Ich war Happy ???? Super schön zum Anschauen ???? Immergerne wieder ???? Vielleicht werde ich ihn später aufrüsten. Solar mit Akku. Denn er plätschert nur bei 100% Sonnenschein. Der kleinste Schatten lässt ihn versiegen. Ansonsten top"

beoordeeld donderdag 9 augustus 2018

Score: 1/5 Vertalen

"Very disappointed with this as it only works when the sun is strongly shining directly on the solar panel. So not very often. Total waste of money."

beoordeeld donderdag 9 augustus 2018

Score: 5/5 Vertalen

"tres belle fontaine bonne qualite et tres jolie du point de vu des finitions fonctionne tres bien"

beoordeeld dinsdag 31 juli 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Good customer service, delivered on time, item as described and just what I wanted, only thing is water stops at the merest hint of a cloud!"

beoordeeld dinsdag 31 juli 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Gute Qualität. Funktioniert einwandfrei. Wäre schön wenn das Solarfeld auch bei leichter Bewölkung aktiv wäre."

beoordeeld vrijdag 27 juli 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Super Teil. Herzlichen Dank"

beoordeeld donderdag 26 juli 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Love it suits my garden well"

beoordeeld vrijdag 13 juli 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Agréable ,jolie,conforme à mes attentes."

beoordeeld zaterdag 30 juni 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Item is lovely, works well and loved by my Mum"

beoordeeld zaterdag 30 juni 2018

Score: 5/5

"Staat prachtig in de tuin. Voldoet volledig aan de verwachtingen met zeer vlugge levering."

beoordeeld donderdag 28 juni 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Top aussehen und funktioniert richtig gut"

beoordeeld maandag 25 juni 2018

Score: 4/5 Vertalen

"trés beau produit que je conseille"

beoordeeld maandag 28 mei 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Das Produkt entspricht exakt der Beschreibung."

beoordeeld zondag 27 mei 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Très belle fontaine avec les détails qui sont très beau"

beoordeeld woensdag 23 mei 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Very good and works well."

beoordeeld maandag 21 mei 2018

Score: 4/5 Vertalen

"beau produit ,les finitions sont bien.super dans mon jardin"

beoordeeld woensdag 16 mei 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Easy to build lovely in the garden only got solar a panel to work it . beautiful"

beoordeeld maandag 14 mei 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Correspond à la description"

beoordeeld dinsdag 8 mei 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Very good quality and value for money. I'm already enjoying the sound of running water while I potter around my garden"

beoordeeld maandag 30 april 2018

Score: 5/5 Vertalen

"A very good product that works really well when the sunshine."

beoordeeld donderdag 12 april 2018

Score: 4/5

"Prima product maar jammer dat er geen optie is voor batterij back up van de solar panel."

beoordeeld maandag 5 maart 2018

Score: 4/5 Vertalen

"conforme a mes attentes pas de problèmes"

beoordeeld zaterdag 8 juli 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Spitzen Produkt ,wunderschön anzusehen und zu hören."

beoordeeld donderdag 22 juni 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Es war einfach alles super, bis auf die fehlende Beschreibung. Das finde ich aber als nicht so tragisch. Ich kann das Produkt weiterempfehlen. und ebenso den Service."

beoordeeld zondag 16 april 2017

Score: 5/5 Vertalen

"très jolie fontaine très bien imitée, fonctionne parfaitement, montage facile. seul le petit volet (sur le seau) d’accès à la pompe ne tient pas très bien, j'ai mis un bout de scotch. seul point négatif la notice uniquement en anglais."

beoordeeld maandag 10 april 2017

Score: 5/5 Vertalen

"very pleased with product and the service"

beoordeeld vrijdag 17 maart 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Muy bien"

beoordeeld vrijdag 20 januari 2017

Score: 4/5 Vertalen

"Es justo lo que pedí. Dimensiones y todo perfecto"

beoordeeld maandag 24 oktober 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Gute Ware"

beoordeeld dinsdag 23 augustus 2016

Score: 4/5 Vertalen

"trés jolie fontaine solaire ecureuils, facile a monter, le bruit de l'eau est très agréable...je l'avais déjà commandé pour l'offrir à ma mère et la je les commandé pour moi...je recommande pour embellir votre jardin, effet garanti"

beoordeeld zaterdag 9 juli 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Amazing just what my garden needed thank you"

beoordeeld woensdag 6 juli 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Je suis très content facile à monté et d'un belle effet."

beoordeeld woensdag 25 mei 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Ware wie abgebildet, funktioniert gut. Sieht toll aus im Garten."

beoordeeld maandag 23 mei 2016

Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld dinsdag 17 mei 2016

Score: 4/5 Vertalen

"Gutes Produkt. Macht Spaß und bereichert den Garten hervorragend. Auch bei Besuchern ein Blickfang. Selbst Sonneneinstrahlung von der Seite arbeitet der Brunnen. Als Option sollte vielleicht auch eine Solarzelle mit Akkuspeicher angeboten werden."

beoordeeld dinsdag 10 mei 2016

Score: 4/5 Vertalen

"Easy to assemble looks good BUT it only actually works when the sun is out no battery option so when it disappears behind a cloud it stops which does get quit annoying"

beoordeeld zondag 1 mei 2016

Score: 4/5 Vertalen

"produit bien réalisé"

beoordeeld zaterdag 16 april 2016

Score: 2/5

"Het product waterornanent (kraan met eekhoortjes op zonneenergie) dat ik heb gekocht werkt niet."

beoordeeld zondag 4 oktober 2015

Score: 3/5 Vertalen

"Solar panel and pump not as good of quality I expected. Had to repair the pump before I could use it. Pump shuts off if the smallest cloud blocks the sun."

beoordeeld zondag 13 september 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Product was as described (actually looked better). Does run only when the sun is shining. "

beoordeeld vrijdag 28 augustus 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Ravie du produit, c'est magnifique, le côté "solaire" fonctionne exactement comme on l'avait imaginé."

beoordeeld donderdag 23 april 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Schönes Produkt. Ein Brunnen der hält was er verspricht. Einfach toll!!!"

beoordeeld woensdag 22 april 2015

Score: 5/5 Vertalen

"a good solar feature at a good price"

beoordeeld donderdag 16 april 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Très jolie fontaine fonctionne parfaitement. Merci"

beoordeeld zondag 5 april 2015

Score: 4/5 Vertalen

"its good just the pump does not work unless the sun is out all the time got a new pump that runs off mains now can use when we want"

beoordeeld maandag 17 november 2014

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld maandag 3 november 2014

Score: 5/5 Vertalen

"Très jolie fontaine qui correspond tout à fait à notre désir."

beoordeeld dinsdag 28 oktober 2014

Score: 5/5 Vertalen

"Je suis très contente de cette petite fontaine qui fait son effet dans le jardin, même si elle s'arrête dès qu'il n'y a plus de soleil, elle est très décorative et le bruit de l'eau est bien agréable à attendre."

beoordeeld dinsdag 21 oktober 2014

Score: 4/5 Vertalen

"der Brunnen ist genau so wie ich wollte und im Internet dargestellt wurde"

beoordeeld zondag 12 oktober 2014

Score: 5/5 Vertalen

"beschenkte person sehr zufrieden-brunnen funktioniert sehr gut"

beoordeeld dinsdag 23 september 2014

Score: 5/5 Vertalen

"Der Brunnen ist wunderschön, leider verfügt die Solarzelle über keinen Akku. Deshalb plätschert der Brunnen nur bei direkter Sonneneinstrahlung. Ist ein bisschen mühsam, da die Sonne ja wandert muss man die Solarzelle immer wieder verstellen. Die Artikelbeschreibung auf der Hompage sollte verbessert werden. Es war für mich nicht klar ersichtlich das die Solarzelle zu diesem Brunnen über keinen Akku verfügt. Habe zuerst gedacht die Solarzelle sei defekt. Haber aber sehr schnell Informationen über den Kundendienst erhalten. Ich habe mir nun eine neue Pumpe mit einer Solarzelle mit Akku gekauft und jetzt plätschert der Brunnen auch ohne Sonnenlicht. Funktioniert super."

beoordeeld zondag 14 september 2014

Score: 3/5 Vertalen

"Pump seems a little flimsy for a fountain in this price range."

beoordeeld dinsdag 2 september 2014

Score: 5/5 Vertalen

"Top Qualität, wie beschrieben."

beoordeeld zondag 31 augustus 2014

Score: 2/5

"zonnepaneeltje veel te gevoelig; de zon moet op volle toeren branden om de fontijn in gang te houden; de minste zonnesterkte-vermindering doet de fontijn stoppen;"

beoordeeld woensdag 16 juli 2014

Score: 5/5 Vertalen

"Gute verpackung und snelle lieferung"

beoordeeld zondag 8 juni 2014

Score: 2/5 Vertalen

"Was disappointed to find it only works when sun is shinning. then read reports from others to find the same complaint. It should say in the write up that there is no battery back up."

beoordeeld zondag 25 mei 2014

Score: 5/5 Vertalen

"La fontaine correspond en tous points à ce que j'attendais. J'ai hâte d'être au printemps pour pouvoir en profiter pleinement."

beoordeeld donderdag 16 januari 2014

Score: 4/5 Vertalen

"The feature is delightful but I found the instructions on setting up slightly confusing"

beoordeeld zaterdag 21 september 2013

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld donderdag 19 september 2013

Score: 1/5

"De pomp werkt met horten en stoten en is niet krachtig genoeg om het water omhoog naar de uitloop te pompen, ook in de volle zon komt er geen behoorlijke straal uit de pomp. Ik heb zelf een pomp op 220Volt gekocht en een verlengsnoer van 25 meter om de fontijn toch te kunnen gebruiken. Een krachtiger zonnepaneel (met accu) zou een ideale oplossing zijn."

beoordeeld zondag 15 september 2013

Antwort von Primrose: "Geachte heer Brands, Naar aanleiding van uw klacht wil ik u erop wijzen dat u tot 7 dagen na ontvangst van uw product onze klantenservice kunt laten weten dat u het product wilt retourneren, waarna u 60 dagen de tijd heeft dit te doen. Bij ontvangst van het product krijgt u uw aankoopbedrag retour. Verder wil ik u melden dat waterornamenten op zonne-energie vanaf september niet voldoende meer werken aangezien de zon te laag aan de hemel staat en niet meer krachtig genoeg is de pomp goed te laten werken. U doet er goed aan te wachten tot april en dan te kijken of de pomp goed functioneert. Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Primrose Nederland Mayola B Commercial Executive"
Score: 4/5 Vertalen

"Système solaire pas très sympa. Obligatoire au soleil et pas de possibilité d'emmagasiner l'énergie. Dommage"

beoordeeld zondag 15 september 2013

Score: 5/5 Vertalen

"Der Brunnen ist wirklich schön - funktioniert einwandfrei - auch bei indirekter Sonneneinstrahlung bzw. leichter Bewölkung plätschert das Wasser, zwar nicht so intensiv aber dennoch ansehnlich - bin begeistert!!!"

beoordeeld donderdag 12 september 2013

Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld zondag 4 augustus 2013

Score: 1/5 Vertalen

"only works in strong sun light arrived broken"

beoordeeld zaterdag 3 augustus 2013

Score: 4/5 Vertalen

"The panel is very sensitive. It doesn't work if there is a cloud over the sun for a second. For the sort of money that it cost I would have preferred that it stored the energy up but we did know this before we brought it."

beoordeeld zaterdag 3 augustus 2013

Score: 5/5 Vertalen

"heureuse de ma fontaine, j'aime qu'elle ne marche pas la nuit, bien surprise, j'entend le bruit de l'eau de ma terrasse et c'est très agréable."

beoordeeld woensdag 31 juli 2013

Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld dinsdag 30 juli 2013

Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld dinsdag 30 juli 2013

Score: 5/5 Vertalen

"bought this for my Nans, 88th Birthday, love it so much Im going to buy one for myself, great quality and great service"

beoordeeld zondag 28 juli 2013

Score: 5/5 Vertalen

"unfortunately this water feature was found damaged when we unpacked it, the fixed squirrel had been broken off the main body. however I was able to effect a repair using a strong adhesive. It's now a very pleasant feature in my garden working very satisfactorily, 5 star rating."

beoordeeld zaterdag 27 juli 2013

Score: 4/5 Vertalen

"Product fine, the door to access the pump is a bit flimsy and can fall off easily, but once in place and running, unless disturbed, its fine. Other than that, enjoying it when the sun shines."

beoordeeld dinsdag 23 juli 2013

Score: 4/5 Vertalen

"Lovely Water Feature we have made ours a little taller ,by having a log cut to put it on it looksreally great..Just a pity it doesn't charge with daylight as well as sunlight.. the technology is about for that..as we have garden lights that work all year round. Our grandchildren love it"

beoordeeld donderdag 11 juli 2013

Score: 4/5 Vertalen

"The water feature is lovely, the only thing I would have liked would be a battery back up on the solar panel."

beoordeeld dinsdag 9 juli 2013

Score: 4/5 Vertalen

"Lovely water feature however would only work when the sun hit it direct, the min a cloud appeared it stopped so we bought a small electric pump and it's working a treat. Would only recommend with a electric pump so prob better to buy a electric water feature but it does look lovely"

beoordeeld maandag 8 juli 2013

Score: 5/5 Vertalen

"we are delighted with the feature ive wanted a one for a long time and it is admired by the our neighbours when they pass the garden"

beoordeeld zondag 7 juli 2013

Score: 4/5 Vertalen

"have set it up and so far it works well"

beoordeeld maandag 24 juni 2013

Score: 5/5

"Werkt perfect ."

beoordeeld zondag 23 juni 2013

Score: 5/5 Vertalen

"Love it"

beoordeeld zondag 23 juni 2013

Score: 5/5 Vertalen

"Looks lovely and works well"

beoordeeld zaterdag 22 juni 2013

Score: 4/5 Vertalen

"Had a problem when the product was assembled as the pump unit did not work. contacted Primrose and they gave some advice and now product working okay."

beoordeeld vrijdag 21 juni 2013

Score: 5/5 Vertalen

"Très heureuse du produit conforme à mes attentes. Juste un bémol l'énergie solaire n'est pas accumulée avec une pile ce serait parfait."

beoordeeld donderdag 20 juni 2013

Score: 5/5 Vertalen

"Could'nt be more delighted with my water feature, and although it took several days to see it working (lack of sunshine) made me smile when it did. Very easy to assemble, only had to push one tube onto the solar pump. Don't think the website picture did justice to the real thing - will shop with Primrose for the next water feature I want - as already have a wishing well."

beoordeeld donderdag 20 juni 2013

Score: 5/5 Vertalen

"Works like a dream - good value for money and looks great on my decking"

beoordeeld donderdag 20 juni 2013

Score: 4/5

"goede kwaliteit / prijs verhouding"

beoordeeld donderdag 23 mei 2013

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld donderdag 23 mei 2013

Score: 2/5 Vertalen

"La fontaine est très bien mais dommage qu'il n'y a pas de pile intégré au capteur solaire car la fontaine ne fonctionne que si le capteur est placé face au soleil. Au moindre nuage elle s'arrête de fonctionner. Elle n'emmagasine pas le soleil afin de restituer le soir par exemple et comme le soleil tourne (quand il y en a ) il faut toujours déplacer le capteur solaire. Existe t'il un autre capteur avec pile intégrée que l'on puisse raccordée à la fontaine? Si oui elle serait parfaite."

beoordeeld donderdag 23 mei 2013

Score: 5/5 Vertalen

"Brunnen ist sehr gut verarbeitet und macht einen stabilen Eindruck. Man sollte aber erstmal eine Weile vergehen lassen, um ein endgültiges Urteil abgeben zu können. Fürs erste bin ich jedoch sehr zufrieden. Optisch ist der Brunnen ein absoluter Hingucker im Garten. Die beiden Eichhörnchen runden das Ganze ab. Wenn die Sonne mal öfter scheinen würde, dann könnte man auch das plätschern des Wassers noch mehr genießen. Alles in allem macht der Brunnen aber richtig Spass und ich kann ihn allen, die etwas besonders für ihren Garten suchen, nur weiter empfehlen."

beoordeeld dinsdag 14 mei 2013

Score: 5/5 Vertalen

"Klappte auf anhib Danke"

beoordeeld maandag 13 mei 2013

Score: 4/5 Vertalen

"its a very nice looking water feature and works well in sunlight, but disserpointed that it does not work on cloudy skies, a battery backup solar panel would of been a better idea, which i have now purchased not yet tried it, but overall it is an excellent water feature"

beoordeeld donderdag 18 april 2013

Score: 4/5 Vertalen

"Esthetique et qualité très satisfaisantes.. Par contre s'arrête instantanément de fonctionner dès que le soleil se cache car pas de batterie.."

beoordeeld maandag 8 april 2013

Score: 4/5 Vertalen

"Item was as expected, and the gift recipient was delighted with it."

beoordeeld woensdag 20 maart 2013

Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld dinsdag 19 maart 2013

Score: 4/5 Vertalen

"The unit itself is excellent but the solar panel is very weak requiring full bright sun to operate."

beoordeeld maandag 10 september 2012

Score: 5/5 Vertalen

"we were really pleased with our purchase and we have already recommended you to a friend. "

beoordeeld maandag 10 september 2012

Score: 5/5 Vertalen

"Very easy to assemble, a real pleasure to have in a garden with aloud sound of running water. Fabulous. "

beoordeeld woensdag 15 augustus 2012

Score: 5/5 Vertalen

"Absolutely fantastic "

beoordeeld maandag 13 augustus 2012

Score: 4/5 Vertalen

"Lovely water feature, would benefit from battery back-up as solar pump only works with solar panel in constant direct sunlight"

beoordeeld zondag 12 augustus 2012

Score: 5/5 Vertalen

"Superbe fontaine solaire, accompagné de deux écureuils criant de réalisme ( dommage qu'ils ne soient pas peints) Fonctionnement parfait, et agréable à la vue et au son"

beoordeeld vrijdag 10 augustus 2012

Score: 4/5 Vertalen

"Brunnen ist schön aber der Ausgang wo das Wasser raus rinnt ist recht weit oben so das das halbe Wasser bei der Seite raus spritzt, wir mussten einen Schlauch drauf stecken."

beoordeeld woensdag 8 augustus 2012

Score: 4/5 Vertalen

"Im very pleased with my purchase , it has added the finishing touch to my garden ."

beoordeeld woensdag 8 augustus 2012

Score: 5/5 Vertalen

"very good this the not the fifth solar water feature i have had i have found them very good i would bye again"

beoordeeld woensdag 8 augustus 2012