Klanten Feedback

Score

3.0/5
93 beoordelingen
Score: 5/5 Vertalen

"Gants pour maladie de Raynaud"

beoordeeld woensdag 6 februari 2019

Score: 1/5 Vertalen

"No notable heat and poor quality material"

beoordeeld dinsdag 22 januari 2019

Score: 5/5

"Prima service en product,zeer tevreden!"

beoordeeld maandag 21 januari 2019

Score: 1/5 Vertalen

"Gloves don’t work I want my money back."

beoordeeld maandag 31 december 2018

Score: 4/5 Vertalen

"On a motorcycle will work better with heated grips/handlebar *****, as heathed gloves never quite reach the much needed fingertips, very good product."

beoordeeld vrijdag 16 november 2018

Score: 5/5 Vertalen

"produit de qualité facile à utiliser et efficace service tres réactif merci"

beoordeeld woensdag 14 november 2018

Score: 3/5 Vertalen

"coming apart from the seems after a few times wearing, cheaply made!"

beoordeeld dinsdag 13 november 2018

Score: 1/5 Vertalen

"The gloves were totally useless as they heat the back of the hand and the fingers are still left frezzing."

beoordeeld donderdag 22 februari 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Was easy to purchase sent to me the next day would consider telling my friends about it"

beoordeeld donderdag 18 januari 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent very well made product"

beoordeeld vrijdag 12 januari 2018

Score: 1/5 Vertalen

"The gloves didn't work, a waste of money and a disappointing gift."

beoordeeld donderdag 11 januari 2018

Score: 5/5 Vertalen

"They work well, we're the right size and not heavy with battery in place"

beoordeeld zondag 7 januari 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Your hands don’t get hot but they don’t get cold either so I suppose it’s like having normal feeling fingers!"

beoordeeld zondag 7 januari 2018

Score: 1/5 Vertalen

"dont work rubbish will not be visiting your site again"

beoordeeld vrijdag 29 december 2017

Score: 3/5 Vertalen

"these don't fit - thumbs ok but fingers too long. want to return them. I don't know how good they are"

beoordeeld vrijdag 29 december 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Prefect for my sin on cold days on his bike."

beoordeeld woensdag 27 december 2017

Score: 1/5 Vertalen

"They were very disappointing. They hardly got warm at all and did not keep your hands warm. Frankly a complete waste of money"

beoordeeld woensdag 27 december 2017

Score: 1/5 Vertalen

"Not working. Poorly fitted, uncovered cables. Mechanism overheats every battery tried. Will not buy again. Product to be returned."

beoordeeld woensdag 27 december 2017

Score: 4/5 Vertalen

"A semblé satisfaire le destinataire... A voir à l'usage"

beoordeeld dinsdag 26 december 2017

Score: 4/5 Vertalen

"not sure yet as they have not been used looked ok"

beoordeeld maandag 25 december 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Meine Bewertung des Kaufes ist in der Kundenzufriedenheit (Punkt 1) schon enthalten."

beoordeeld dinsdag 19 december 2017

Score: 1/5 Vertalen

"The gloves took a long time to heat up, my gloves might be faulty, it was a waste of money."

beoordeeld donderdag 30 november 2017

Score: 2/5 Vertalen

"They do heat up, but not suitable for those with very cold hand or Raynaud's."

beoordeeld zondag 12 november 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Does what it says on the label very well"

beoordeeld zondag 5 november 2017

Score: 2/5

"De handschoenen worden niet goed warm."

beoordeeld donderdag 2 februari 2017

Score: 4/5

"Geen enorme warmteafgifte maar wel voelbaar"

beoordeeld donderdag 5 januari 2017

Score: 1/5 Vertalen

"La taille S ressemble plutot a du M c'est dommage"

beoordeeld maandag 26 december 2016

Score: 4/5

"product in perfecte staat geleverd"

beoordeeld dinsdag 20 december 2016

Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld zondag 4 december 2016

Score: 1/5 Vertalen

"i guanti scaldano poco o nulla e solo sul dorso. alle dita non arriva nessun tipo di calore. prodotto pessimo. non certo quello atteso. Non lo terrei a catalogo. soldi buttati"

beoordeeld dinsdag 29 november 2016

Score: 2/5 Vertalen

"Have used twice and still not aware of the heating - in fact at the half way point in my ride my fingers are still cold!"

beoordeeld maandag 28 november 2016

Score: 4/5

"Good"

beoordeeld zaterdag 29 oktober 2016

Score: 4/5 Vertalen

"Je m'attendais à ce qu'ils chauffent plus mais par temps de pluie ou de petit froid, ils sont fort agréable."

beoordeeld dinsdag 25 oktober 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld woensdag 19 oktober 2016

Score: 5/5 Vertalen

"ras"

beoordeeld woensdag 13 april 2016

Score: 2/5 Vertalen

"I use recyclable batteries and the heat does not seem to last more than 30mins when cycling before it begins to fade away."

beoordeeld maandag 29 februari 2016

Score: 4/5 Vertalen

"Die Handschuhe entsprechen meinen Erwartungen"

beoordeeld vrijdag 12 februari 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Habe für meinen Enkel die Handschuhe bestellt und er ist voll zuftrieden mit der Qualität.Aus gesundheitlichen Gründen sind die Handschuhe unverzichtbar."

beoordeeld maandag 8 februari 2016

Score: 1/5 Vertalen

"Bad"

beoordeeld zondag 31 januari 2016

Score: 4/5

"goede kwaliteit"

beoordeeld vrijdag 29 januari 2016

Score: 5/5 Vertalen

"very good works well under motorbike gloves"

beoordeeld maandag 25 januari 2016

Score: 1/5 Vertalen

"Aún no han llegado y hace casi 15 dias que los pedí...."

beoordeeld vrijdag 22 januari 2016

Score: 4/5 Vertalen

"bon"

beoordeeld zondag 17 januari 2016

Score: 4/5 Vertalen

"My husband has poor circulation and these gloves really help"

beoordeeld vrijdag 1 januari 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Very comfortable and almost can't wait for colder weather!"

beoordeeld donderdag 12 november 2015

Score: 4/5

"Vallen te klein uit."

beoordeeld zaterdag 17 oktober 2015

Score: 4/5

"Good"

beoordeeld zondag 20 september 2015

Score: 5/5

"Excellent"

beoordeeld zaterdag 18 april 2015

Score: 1/5 Vertalen

"bonjour j'ai fait une erreure de taille sur le gilet chauffant 1ou2taille au dessus aurait ete parfait est il possible d'y remedier"

beoordeeld vrijdag 20 maart 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Die Grösse und die Handschuhe sehen gut aus. Jedoch nachdem ich diese erhalten habe wurde es zu warm um diese auszuprobieren. Müssen warscheinlich bis zum nächsten Kälteeinbruch warten. Sorry"

beoordeeld maandag 16 maart 2015

Score: 1/5 Vertalen

"One glove split at the base of the thumb as I put it on. One glove seemed to get warm. The other didn't seem to work. Very poor value."

beoordeeld dinsdag 10 maart 2015

Score: 2/5 Vertalen

"pas de chauffage des gants"

beoordeeld woensdag 25 februari 2015

Score: 4/5

"Good"

beoordeeld maandag 23 februari 2015

Score: 5/5 Vertalen

"They're good but still waiting for another order(heat packs)"

beoordeeld maandag 23 februari 2015

Score: 1/5 Vertalen

"Coutures de la poche de la pile défaillantes.En attente de remboursement."

beoordeeld dinsdag 17 februari 2015

Score: 1/5

"Ze doen niet aan de verwachtingen bijna geen verwarming en tevens bij het eenmaal aandoen zij de naden al los. Besluit te omslachtig om terug te sturen en zal ze dan in de vuilnisbak werpen en geen verder aankopen doen op deze site."

beoordeeld maandag 16 februari 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Pas encore essayé concrètement, juste le fonctionnement."

beoordeeld vrijdag 13 februari 2015

Score: 1/5 Vertalen

"NE CHAUFFE PAS PAR - 10 DEGRES !!!!!"

beoordeeld vrijdag 13 februari 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Cheap and cheerful but they do work, especially with the disposable heat packs fitted. Get some rechargable 9V batteries because these gloves eat batteries rather quickly, and use oversized outer gloves to fit everything in."

beoordeeld vrijdag 13 februari 2015

Score: 4/5 Vertalen

"chauffe vite satisfaite"

beoordeeld donderdag 12 februari 2015

Score: 1/5

"warmen niet echt hard op,+ batterijen direct leeg"

beoordeeld woensdag 11 februari 2015

Antwort von Primrose: "Wij verzoeken u om allereerst contact op te nemen met onze klantendienst. Ons team zal u graag verder helpen. Primrose Nederland, Klantenservice"
Score: 1/5 Vertalen

"il a pris feu dans la poche de ma veste, sont il garanti???"

beoordeeld maandag 2 februari 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld maandag 2 februari 2015

Score: 2/5 Vertalen

"segun mi criterio personal dan una sensación calorífica bastante baja por no decir imperceptible"

beoordeeld maandag 2 februari 2015

Score: 2/5 Vertalen

"One glove liner worked fine but the battery didn't last long. You can really turn them on and off when you have gloves on. The other liner doesn't seem to work"

beoordeeld vrijdag 30 januari 2015

Score: 1/5

"kreeg het product al stuk binnen en van de warmte voelde ik ook niks ben nu bezig om het retour te sturen en ben in afwachting hoe ze dit gaan oplossen"

beoordeeld maandag 26 januari 2015

Antwort von Primrose: "Wij hebben een garantieperiode voor defecten van 2 jaar op onze producten. Ik heb er alle vertrouwen in dat onze klantenservice u inmiddels al heeft geholpen. Primrose Nederland, Klantenservice"
Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld maandag 26 januari 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld woensdag 21 januari 2015

Score: 2/5 Vertalen

"Was expecting more heat out of these (only on battery), you can only feel it when it is properly cold, slightly cool you wont notice unless you clench a fist, heating elements could be slightly bigger so you could feel it. Also on off button could be more of a push button for ease when you are out in the cold fiddling with a switch is awkward. Fabric is VERY thin, I barely need the first finger and thumb contact pad for touch devices as it works most of the way across these. My pair of gloves had 8 small holes in them that I can see my hand through when they arrived and if it was not for the fact that these are primarily an underglove and I needed them immediatly I would have returned them. Do the job on the REAL cold days but not great quality control on the fabric."

beoordeeld maandag 19 januari 2015

Score: 4/5

"De handschoene zijn Ok"

beoordeeld woensdag 14 januari 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Service was quick and excellent"

beoordeeld woensdag 14 januari 2015

Score: 1/5 Vertalen

"Podrían calentar más y la batería dura menos de 4 horas."

beoordeeld woensdag 14 januari 2015

Score: 1/5 Vertalen

"Dommage, très mauvais produit, je me suis fait avoir sur ce coup"

beoordeeld zondag 11 januari 2015

Score: 2/5 Vertalen

"Ne chauffe rien du tt"

beoordeeld zaterdag 10 januari 2015

Score: 1/5

"worden naulijks warm"

beoordeeld woensdag 31 december 2014

Antwort von Primrose: "U kunt met al uw vragen en klachten bij onze klantendienst terecht. Ons team kan altijd een oplossing vinden. Primrose Nederland, Klantenservice"
Score: 5/5 Vertalen

"Very good thanks"

beoordeeld dinsdag 30 december 2014

Score: 3/5 Vertalen

"i guanti non vanno bene come taglia ma è un problema mio che ho ordinato la taglia M anzichè la S"

beoordeeld dinsdag 30 december 2014

Score: 1/5

"Doet helaas niet wat ik had gehoopt. Kan geen warmte waarnemen"

beoordeeld maandag 29 december 2014

Antwort von Primrose: "Onze belofte is: bestelling die voor 16 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag verzonden. U kunt met al uw vragen en klachten bij onze klantendienst terecht. Ons team kan altijd een oplossing vinden. Primrose Nederland, Klantenservice"
Score: 2/5 Vertalen

"Die Handschuhe sind leider sehr schief vernäht. Funktionieren tun sie aber gut."

beoordeeld maandag 29 december 2014

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld maandag 29 december 2014

Score: 5/5 Vertalen

"a valuable purchase that really works for me, many thanks."

beoordeeld maandag 29 december 2014

Score: 1/5

"geven voor mijn gebruik als binnenhandschoen op de motor veel te weinig warmte af"

beoordeeld maandag 22 december 2014

Antwort von Primrose: "Hartelijk dank voor uw email aan onze klantendienst. Wij streven ernaar al onze klanten naar volle tevredenheid te helpen. Primrose Nederland, Klantenservice"
Score: 1/5 Vertalen

"un des gants a une couture qui déchire le tissus autour du pouce(couture mal faite)"

beoordeeld donderdag 18 december 2014

Score: 2/5 Vertalen

"diffuse une chaleur très discrète et nécessite un temps de chauffe certain. La durée de vie de la pile me parait très réduite. Bref, vraiment pas convaincue de l'efficacité du dispositif quand l'on a un réel problème de doigts froids (pb circulatoire, maladie de Reynaud, chimiothérapie entrainant des effets neurologiques avec le froid etc...) - Sinon, pour le loisir, sur personne sans problème, oui cela doit réchauffer un peu..."

beoordeeld donderdag 18 december 2014

Score: 2/5 Vertalen

"qualite mediocre et article abime"

beoordeeld donderdag 27 november 2014

Score: 1/5 Vertalen

"Have worn my gloves a few times when walking the dogs in this colder weather, was not even sure they were turned on when I first started to wear them! The palms were slightly warm but otherwise made no difference. Already there are two small holes.Would like to send them back but can't find the receipt."

beoordeeld dinsdag 25 november 2014

Score: 4/5 Vertalen

"The heated gloves work very well. The switch is a bit fiddly to use, particularly with gloves on (which is the whole point, after all!), so a 'good' rather than 'excellent' rating."

beoordeeld donderdag 2 januari 2014

Score: 4/5 Vertalen

"The glove liners dide not work. They paid me back immediately"

beoordeeld dinsdag 31 december 2013

Score: 2/5 Vertalen

"I wore them as undergloves to keep my hands warm when cycling, they had no effect"

beoordeeld maandag 30 december 2013

Score: 5/5 Vertalen

"Great product, lovely material. Haven't tried them yet as need to exchange but so far all great. No paperwork sent with product -unusual? Thank you!"

beoordeeld donderdag 26 december 2013

Score: 4/5 Vertalen

"They do the job of keeping the hands warm."

beoordeeld dinsdag 24 december 2013

Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld woensdag 11 december 2013

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld woensdag 11 december 2013