Ronde Goudkleurige Spiegel van Reflect™ - 40cm

Code: DF0761R16
Ronde Goudkleurige Spiegel van Reflect™ - 40cm
Korting op grote aantallen
x1 €29,99
per stuk
x2 €26,99
per stuk
Bespaar €6,00
x3 €24,99
per stuk
Bespaar €15,00
x4 €22,99
per stuk
Bespaar €28,00
x5+ €20,99
per stuk
Bespaar €45,00

Deze acrylspiegel is perfect om wat licht en ruimte in uw tuin te creëren. Deze spiegel, die speciaal voor buitengebruik is ontworpen, is sterker en lichter dan glas, dus veel veiliger in een drukke tuin. Spiegels zijn een geweldige aanwinst voor kleine tuinen, omdat zij licht in donkere hoeken brengen en een gevoel van ruimte geven.

Eigenschappen
  • Brengt licht en ruimte in uw tuin - spiegels zijn geweldig om licht en een gevoel van ruimte in kleinere tuinen te brengen door licht in donkere hoeken te reflecteren en uw ruimte te weerspiegelen en zo te vergroten
  • Snel en makkelijk op te hangen - deze spiegel kan makkelijk met spiegellijm of met schroeven opgehangen worden
  • Gemaakt van duurzaam acryl - acrylspiegels zijn niet alleen schokbestendig en weerbestendig, maar zijn ook 80% lichter en 10x sterker dan glazen spiegels
  • Weinig onderhoud - Gemakkelijk te reinigen met een zachte doek en water met een mild schoonmaakmiddel
  • Veelzijdig - kan bijgesneden worden met een laminaat snijmes
Specificaties
  • Diameter 40cm
  • Dikte 3mm
Let op: de spiegel is van buigzaam acryl en de reflectie is soms niet perfect.

Zie hieronder voor andere kleuropties van deze spiegel:

Download de Gebruiksaanwijzing

Deze acrylspiegel is zowel tien keer sterker als 80% lichter dan glas, wat betekent dat u het veilig kunt ophangen zonder u zorgen te maken over breekbaarheid. Acryl kan gemakkelijk schoon gemaakt worden met een doek en water met een zacht schoonmaakmiddel en is volledig weerbestendig en breekbestendig. Deze praktische en eigentijdse spiegel is ideaal om licht in donkere hoeken te brengen en uw tuin een grotere ruimtelijke indruk te geven.

Acrylspiegels zijn buigzaam en de geproduceerde reflectie hangt af van het oppervlak waarop de spiegel bevestigd is. Het is daarom aan te bevelen dat de spiegellijm gelijkmatig verspreid en de spiegel stevig tegen de achtergrond gedrukt wordt.
Let op: onderstaande afbeeldingen zijn uitsluitend voor illustratieve doeleinden. Deze pagina is voor de goudkleurige versie van de ronde spiegel.

Breng meer licht en ruimte in uw tuin

Spiegels geven altijd een gevoel van ruimte in een kleine tuin. Het lijkt net alsof de ruimte zich buiten uw muur of hek verder uitstrekt. Het licht wordt weerkaatst op uw gazon en bloembedden.

Makkelijk op te hangen

Deze acryl-spiegels kunnen zowel aan een muur als aan een hek opgehangen worden met spiegellijm of schroeven. De afmetingen kunnen ook gewijzigd worden met een laminaat snijmes.

 
Klanten Feedback

Score: 5.0/5 (1 beoordeling)

Score: 5/5

"prima geregeld een kunststof 'spiegel 'voor een blinde muur om ook te zien wat er aan de andere kant gebeurd. Geeft veel ruimtegevoel ben er heel blij mee. prachtige kleur en heel goed voor buiten. Niet geboord in de muur maar tape gebruikt om bijv. brievenbussen op te hangen ;)"

beoordeeld donderdag 17 januari 2019

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1