Rustiek Verhoogd Bed- 0.9m

Code: TE9349
Rustiek Verhoogd Bed- 0.9m
Rustiek Verhoogd Bed- 0.9m

Of u nu uw eigen groenten en fruit kweekt of mooie bloemen wilt planten, dit rustieke verhoogde bed is ideaal voor u. Het is geweldig voor een tuin met minder goede aarde en geeft u de mogelijkheid om op een afgelegen stukje grond dat rijk is aan voedingsstoffen, gewassen te verbouwen.

Eigenschappen

  • Minimaal 70% van het hout dat gebruikt is voor dit bed is afkomstig uit FSC-gecertificeerde bossen - milieuvriendelijk
  • Onder druk behandeld naaldhout - zorgt voor de duurzaamheid en de sterkte van het bed
  • Gescheiden van de andere bedden en de bodem in uw tuin - beschermt tegen onkruid en ziekten
  • De bodem in het verhoogde bed zal eerder in het jaar opwarmen, zodat uw planten eerder in het seizoen kunnen groeien
  • Voeg compost en meststof toe- dit zal in het bed niet worden gecomprimeerd, in tegenstelling tot in uw tuin, en hierdoor is het graven gemakkelijker en zullen uw planten worden voorzien van voedingsstoffen.

Dit rustieke bed staat niet alleen aantrekkelijk in uw tuin, maar het biedt ook een verscheidenheid aan praktische voordelen. U kunt zelf de aarde en meststof voor het bed kiezen, zodat uw planten in de ideale aarde kunnen groeien. De aarde zal ook gemakkelijker zijn om in te graven want het zal niet worden gecomprimeerd, in tegenstelling tot normale tuingrond. Verhoogde groeibedden zijn geisoleerd van andere bedden in uw tuin, zodat ze worden beschermd tegen ziekten en onkruid. De grond in het bed zal eerder in het seizoen al warmer worden, omdat de bedden verhoogd zijn. Zo kunt u eerder in het jaar al beginnen met het planten. Dit bed is gemaakt van onder druk behandeld naaldhout en is daardoor bestand tegen rot. Ten minste 70% van het hout voor de bouw van dit product is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Dit bed is voorzien van half ronde palen, die elegante en zachte randen creeren.

Onder druk behandeld hout - drukbehandeling is superieur aan andere behandelingen, omdat de conserveermiddelen tot diep in het hout worden toegediend in plaats van alleen de oppervlakte. Nieuw onder druk behandeld hout heeft een lichte groene tint die na verloop van tijd zal verweren en een natuurlijkere kleur zal gaan krijgen zonder te rotten..

Afmetingen

Hoogte: 0.26m x Breedte: 0.9m x Diepte:0.9m

Houtdikte

Zijden: 75mm halfronde palen

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1