RVS Waterwand - Gavarnia Waterval

Code: WF0475
RVS Waterwand - Gavarnia Waterval

Het rustig langs één kant van deze sierlijke waterwand naar beneden stromende water heeft een hypnotiserende effect. Gemaakt van gepolijst rvs staal en inclusief een pomp met een vermogen van 4000 liter per uur. Het is geschikt voor binnen of buiten gebruik (buiten het beste op een beschutte locatie). Het leidingwerk zit verborgen in de wand zelf; met aan de onderkant de aansluiting voor de pomp. Op deze wand krijgt u 12 maanden garantie. Schoonnmaken doet u het best met een rvs reinigingsmiddel. Bovendien krijgt u er een draadrooster basis bij zodat u de onderkant eventueel met kiezels kunt afdekken.

Let op: Het in de afbeelding getoonde vierkante rvs waterreservoir is niet bij de prijs in begrepen – deze kunt u hieronder apart mee bestellen.

Specificaties:

  • Hoogte: 140cm
  • Breedte: 50cm

Heeft u een reservoir nodig?

Het in de afbeelding getoonde reservoir is niet in de prijs inbegrepen. Tenzij u een fontein in een bestaande vijver wilt plaatsen heeft u dus waarschijnlijk een reservoir nodig. Voor deze wand kunnen wij u een bovengronds geborsteld rvs reservoir of, een van 100% gerecycleerd plastic gemaakt ondergronds reservoir aanbevelen. De wand wordt in het rvs reservoir op de, met het reservoir meegeleverde betonblokken, vrijstaand opgesteld.

Extra Opties De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling

Klik hier om ons volledige assortiment waterelementen te bekijken.
 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1