”Sirius” Bubbelwand met Kleur Veranderende Verlichting – H150cm

Code: WF8501EU
”Sirius” Bubbelwand met Kleur Veranderende Verlichting – H150cm
< > < >
”Sirius” Bubbelwand met Kleur Veranderende Verlichting – H150cm
”Sirius” Bubbelwand met Kleur Veranderende Verlichting – H150cm

Afmetingen

  • Hoogte 1.50m x Breedte 39cm x Diepte 3.5cm
  • Geleverd met 4W pomp

Eigenschappen
  • Holle cylinders in de wand creëeren fascinerende bubbel patronen
  • RVS voet - roest niet
  • Kleur veranderende verlichting creëerd een ontspannen sfeer
  • Behuizing van doorzichtig acryl - sterk en stevig
  • Inclusief pomp - ideale snelheid voor optimale waterstroom
  • <
  • Volledig zelfvoorzienend - voor gebruik binnen zonder spatgevaar

Deze prachtige bubbelwand heeft veel verschillende kleuren verlichting voor het creëeren van allerlei verschillende effecten passend bij elke sfeer. Van ontspannend blauw tot vibrerend rood en paars, brengt deze watermuur zeker opwinding en licht in uw huis. Er is niets beters dan een bubbelwand.


Creatieve Bubbelpatronen

Het meest opvallende van een bubbelwand is - natuurlijk – de luchtbellen! Deze muur heeft 10 holle cylinders tussen de acrylpanelen, die een prachtige werveling van water en kleur creëeren, op een manier die andere bubbelwanden niet kunnen evenaren. Geniet van de mooie luchtbellen die uw wand maakt, en laat de waterbogen uw vermoeide geest ontspannen en verlichten.

Roestvrij Stalen Voet

RVS roest niet, waardoor het een uitstekende keus is als bouwmateriaal voor waterornamenten. Omdat het constant in contact is met water, is het belangrijk dat het glimmende oppervlak er mooi uit blijft zien, ongeacht hoe lang u de bubbelwand aanhoudt.

Acrylstructuur

De acrylstructuur van de bubbelwand is sterk en stevig; vrijwel onbreekbaar. In tegenstelling tot glas, hoeft u niet in te zitten over het breken van de platen, en water op uw vloer. Acryl is sterk en veilig als materiaal voor waterornamenten, aangezien de temperatuur van het water het acryl niet beïnvloed zoals het met glas zou doen.

Zelfvoorzienend

Dit waterornament wordt compleet geleverd met alles wat u nodig heeft om het aan te zetten. Met eigen stroomkabel, zelfvoorzienend reservoir, en laag voltage pomp, is dit ornament compleet, zonder dat u moeite hoeft te doen. De stroomaansluiting op deze bubbelwand heeft 1.5m kabel, zodat u het gemakkelijk overal waar u het hebben wilt kunt plaatsen. Het ingebouwde reservoir betekend dat u het gemakkelijk binnen kunt gebruiken; plaats eenvoudig het wandpaneel op de voet, plaats het waar u maar wilt, en geniet van uw aankoop. Voeg water toe, en klaar is Kees!

Kleur Veranderende Verlichting

Deze prachtige bubbelwand wordt geleverd met afstandbediening om de kleuren van de verlichting te veranderen in de watermuur. Met keus uit 15 verschillende kleuren, en lichteffecten, kunt u uw bubbelwand passend bij elke situatie of sfeer instellen. Door de fascinerende kleuren en effecten is deze bubbelwand de perfecte blikvanger in uw huis.


 
Klanten Feedback

Score: 3.3/5 (6 beoordelingen)

Score: 4/5 Vertalen

"Die Wasserwand Sirius ist schön, aber die Pumpe laut. Es sollte alles besser gedämmt werden. Die Plexiglasscheiben sind von innen dreckig milchig ( wahrscheinlich durch Staub)"

beoordeeld maandag 19 december 2016

Score: 4/5 Vertalen

"C'est exactement ce que nous attendions de ce mur de bulle. Le seul bémol est que les parois internes sont un peu sales alors le rendu n'est pas parfait et c'est gênant quand le mur de bulle n'est pas allumé. Sinon rien à dire"

beoordeeld donderdag 11 augustus 2016

Score: 1/5 Vertalen

"Pumpe für die Luft lässt sich nicht regeulieren, wir erwarten dafür die Neulieferung einer funktionierenden Pumpe."

beoordeeld zondag 5 juni 2016

Score: 4/5 Vertalen

"Je trouve ce mur magnifique et le rendu très sympa. Mon entourage est gêne par le bruit engendré par la pompe. Personnellement c'est un bruit qui ne me dérange pas et j'apprécie le léger clapotis d eau qui s'y mêle.. Tout dépend de votre seuil de tolérance au bruit de fond"

beoordeeld zondag 18 oktober 2015

Score: 2/5 Vertalen

"En ce qui concerne le visuel, c'est parfait, mais concernant l'acoustique, c'est une horreur! Le moteur fait beaucoup de bruit et en plus émet des vibrations!"

beoordeeld maandag 5 januari 2015

Score: 5/5 Vertalen

"È bellissima però è un po rumorosa"

beoordeeld dinsdag 25 november 2014

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1