Solaray™ - "Dunmore" Vogelbad op Zonne-energie (H72cm)

Code: WF9303
Solaray™ - "Dunmore" Vogelbad  op Zonne-energie (H72cm)
< > < >
Solaray™ - "Dunmore" Vogelbad  op Zonne-energie (H72cm)

Dit prachtige traditionele vogelbad brengt een vleugje antieke stijl in uw tuin. Met de traditionele ananas bovenop en afgewerkt in prachtig oud steen effect ziet deze fontein eruit alsof hij zo uit een weelderige Elizabethaanse tuin is weggelopen.Gemaakt van slijtvast kunststof, geheel op zichzelf staand en op zonne-energie, waardoor het milieuvriendelijk is en overal, waar er voldoende zonlicht is, geplaatst kan worden.

Productinformatie:

  • Op zonne-energie - draadloos, milieuvriendelijk en goedkoop in gebruik
  • Meer vogels in uw tuin - het hele jaar door een ideale bron van water voor uw gevederde vrienden
  • Traditioneel gelaagd ontwerp - prachtig victoriaans ontwerp vormt een mooi centraal punt in uw tuin
  • Steen-effect - het natuurlijk ogende materiaal past in elke tuin
  • Hoge kwaliteit kunsthars - een licht en duurzaam materiaal
  • Op zichzelf staand - met ingebouwde pomp en reservoir, geen graafwerk nodig
  • UV- en vorstbestendig - kunsthars is vorstbestendig en de UV bescherming zorgt ervoor dat de kleur, ook in fel zonlicht, goed behouden blijft
Specificaties:

  • Hoogte 72cm
  • Diameter 41cm
  • Gewicht 6,5kg

Vandaag de dag lijkt het misschien vreemd om een ananas als symbool bovenop een waterpartij of fontein te zetten, maar tijdens het interbellum, de periode tussen de Eerste en de Tweede Wereldoorlog was de ananas hét symbool van luxe en welvaart. Op menu’s uit die tijd, stond altijd ananas als teken van grote luxe. De betere burgers verdrongen zich om zo’n ananas in huis te hebben, als blikvanger op de fruitschaal om de gasten te imponeren. Je kon zelfs een ananas huren voor de duur van een feestje, dat was minder duur. Tegenwoordig vind je ananassen op elke markt en in elke supermarkt, maar de decoratieve ananassen die we terugvinden in de architectuur en fonteinen uit die tijd dragen nog steeds dat gevoel van rijkdom en luxe met zich mee.

Werkt op Zonne-Energie

Werkt geheel op zonne-energie dus milieuvriendelijk en goedkoop in gebruik en kan dus ook overal in de tuin geplaatst worden, mits er voldoende zonlicht aanwezig is.

Traditioneel Design

Met deze klassiek gelaagde waterpartij kunt u een gevoel van weelde aan uw tuin toevoegen. Vanaf de sierlijke ananas bovenop sijpelt het water zacht en subtiel verder naar beneden. Om het even waar u het in uw tuin neerzet, zal het met zijn verweerd stenen afwerking niet alleen herinneringen aan vroeger tijden oproepen, maar ook een schitterend middelpunt in uw tuin vormen.

Gemaakt van een Hoge Kwaliteit Kunsthars

Kunsthars heeft een aantal eigenschappen die het erg geschikt maken voor gebruik in waterpartijen. Zo is het bijvoorbeeld UV- en vorstbestendig en hat zal dan ook zelfs na langdurige blootstelling aan fel zonlicht zijn kleur behouden en door de flexibele eigenschap van het kunsthars is er veel minder kans op barsten of scheuren als gevolg van vorstschade. Het is ook veel lichter qua gewicht dan een vergelijkbare stenen of metalen waterpartij en dus veel gemakkelijker te (ver)plaatsen.

Op Zichzelf Staand

Het vogelbad heeft een ingebouwde pomp en reservoir en kan dan ook, zonder enig graafwerk, eenvoudig en snel overal in uw tuin of op uw terras geplaatst worden, waar er voldoende zonlicht aanwezig is.

Lok Vogels naar uw Tuin

Dit vogelbad zal heel wat vogels naar uw tuin lokken. Die het in de zomer zullen gebruiken voor een verfrissend drankje en bad en het 's winters bezoeken als bron van vers, niet bevroren water waarvan ze veilig voor roofdieren kunnen drinken. Met dit vogelbad creëert u voor vogels een miniatuur oase en voor de mensen een onderhoudend schouwspel.

Onderhoud

Houd uw waterpartij schoon en algenvrij met ons innovatieve en vernieuwde Ambiente Fountain Safe schoonmaakproduct. Dit product helpt u om uw nieuwe waterpartij als nieuw te houden. Het is volkomen veilig voor kinderen, (huis)dieren en vissen. Fountain Safe vermindert tijdrovend schoonmaak- en onderhoudwerk en helpt de levensduur van de pomp verlengen. Het is bovendien geurvrij en makkelijk te gebruiken.

Extra Opties De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling

 
Klanten Feedback

Score: 4.7/5 (3 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"I have already written about this product."

beoordeeld zondag 6 januari 2019

Score: 4/5

"Ik ben zeer tevreden met de fontein"

beoordeeld donderdag 11 oktober 2018

Score: 5/5

"goede producten en afspraken worden nagekomen"

beoordeeld maandag 11 september 2017

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1