Solaray™ - "Ruthwell" Vogelbad op Zonne-energie (H70cm)

Code: WF9302
Solaray™ - "Ruthwell" Vogelbad  op Zonne-energie (H70cm)
< > < >
Solaray™ - "Ruthwell" Vogelbad  op Zonne-energie (H70cm)

Dit prachtige traditionele vogelbad brengt een vleugje antieke charme in uw tuin. Gemaakt van slijtvast vorst- en UV-bestendig kunststof. Door het mooie bloem ontwerp kan het, voor de komende jaren een opvallend middelpunt van uw tuin worden. Het is geheel op zichzelf staand en werkt op zonne-energie, waardoor het milieuvriendelijk is en overal, waar er voldoende zonlicht is, geplaatst kan worden.

Productinformatie:

  • Op zonne-energie - draadloos, milieuvriendelijk en goedkoop in gebruik
  • Meer vogels in uw tuin - het hele jaar door een ideale bron van water voor uw gevederde vrienden
  • Traditioneel gelaagd ontwerp - prachtig victoriaans ontwerp vormt een mooi centraal punt in uw tuin
  • Steen-effect - het natuurlijk ogende materiaal past in elke tuin
  • Hoge kwaliteit kunsthars - een licht en duurzaam materiaal
  • Op zichzelf staand - met ingebouwde pomp en reservoir, geen graafwerk nodig
  • UV- en vorstbestendig - kunsthars is vorstbestendig en de UV bescherming zorgt ervoor dat de kleur, ook in fel zonlicht, goed behouden blijft
Specificaties:

  • Hoogte 70cm
  • Diameter 43cm
  • Gewicht 9,5kg

Werkt op Zonne-Energie

Werkt geheel op zonne-energie dus milieuvriendelijk en goedkoop in gebruik en kan dus ook overal in de tuin geplaatst worden, mits er voldoende zonlicht aanwezig is.

Schitterend Ontwerp

Met deze prachtige gelaagde waterpartij kunt u een vleugje traditie aan uw tuin toevoegen. Vanaf de ontluikende bloem bovenop sijpelt het water zacht en subtiel over de gespreide bloemblaadjes verder naar beneden. Om het even waar u het in uw tuin neerzet, zal het met zijn verweerd stenen afwerking herinneringen aan vroeger tijden oproepen.

Gemaakt van een Hoge Kwaliteit Kunsthars

Kunsthars heeft een aantal eigenschappen die het erg geschikt maken voor gebruik in waterpartijen. Zo is het bijvoorbeeld UV- en vorstbestendig en het zal dan ook zelfs na langdurige blootstelling aan fel zonlicht zijn kleur behouden en door de flexibele eigenschap van het kunsthars is er veel minder kans op barsten of scheuren als gevolg van vorstschade. Het is ook veel lichter qua gewicht dan een vergelijkbare stenen of metalen waterpartij en dus veel gemakkelijker te (ver)plaatsen.

Op Zichzelf Staand

Het vogelbad heeft een ingebouwde pomp en reservoir en kan dan ook, zonder enig graafwerk, eenvoudig en snel overal in uw tuin of op uw terras geplaatst worden, waar er voldoende zonlicht aanwezig is.

Lok Vogels naar uw Tuin

Dit vogelbad zal heel wat vogels naar uw tuin lokken. Die het in de zomer zullen gebruiken voor een verfrissend drankje en bad en het 's winters bezoeken als bron van vers, niet bevroren water waarvan ze veilig voor roofdieren kunnen drinken. Met dit vogelbad creëert u voor vogels een miniatuur oase en voor de mensen een onderhoudend schouwspel.

Onderhoud

Houd uw waterpartij schoon en algenvrij met ons innovatieve en vernieuwde Ambiente Fountain Safe schoonmaakproduct. Dit product helpt u om uw nieuwe waterpartij als nieuw te houden. Het is volkomen veilig voor kinderen, (huis)dieren en vissen. Fountain Safe vermindert tijdrovend schoonmaak- en onderhoudwerk en helpt de levensduur van de pomp verlengen. Het is bovendien geurvrij en makkelijk te gebruiken.

Extra Opties De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling

 
Klanten Feedback
Score: 4/5 Vertalen

"Product as expected, well packed and reasonable VFM"

beoordeeld woensdag 15 augustus 2018

Score: 4/5 Vertalen

"I love this, it looks good even when it's not running, which is quite often as it does need a fair bit of sun to be going, which is why I only gave it 4 stars, but that's solar for you !"

beoordeeld vrijdag 27 juli 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Great fountain!! Easy to put together and lovely all together"

beoordeeld woensdag 25 juli 2018

Score: 4/5 Vertalen

"reservoir could do with being larger, has to be topped up every day."

beoordeeld donderdag 28 juni 2018

Score: 1/5 Vertalen

"Siehe Text vorne. Gerät ohne Speicher und größere Solarzelle fast nutzlos, weil man es ständig der Sonne hinterherdrehen muss. Optik ist aber schön."

beoordeeld maandag 7 mei 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Sieht toll aus in unserem Garten."

beoordeeld zondag 6 mei 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Absolutely fantastic solar bird bath fountain, which looks great and performs perfectly"

beoordeeld zondag 24 september 2017

Score: 4/5 Vertalen

"Well it would have 5stars but it only works in direct sun. I knew this when I bought it though, it is still good. It's a shame they can't make the solar panels over a dome shape to collect the rays all day"

beoordeeld maandag 10 juli 2017

Score: 5/5 Vertalen

"As it shows on the website. Excellent product. Love it."

beoordeeld maandag 10 april 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Exceeded my expectations. Solid and heavy, looks like proper stone. Solar fountain works really well if panel is placed in a good sunny spot. Even works sometimes when not in full sun. Very satisfying sound of water. Will be buying a wall fountain off Primrose very soon."

beoordeeld dinsdag 10 mei 2016

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1