Tuinspiegel "Sierlijk Zwart Metalen Traliehek" - H1.84m x B93cm x D3cm

Code: DF8215
Tuinspiegel "Sierlijk Zwart Metalen Traliehek" - H1.84m x B93cm x D3cm
< > < >
Tuinspiegel "Sierlijk Zwart Metalen Traliehek" - H1.84m x B93cm x D3cm
Tuinspiegel "Sierlijk Zwart Metalen Traliehek" - H1.84m x B93cm x D3cm

Afmetingen:

  • Hoogte 1.84m x Breedte 93cm x Diepte 3cm
  • Gewicht 9kg

Eigenschappen
    • Sterk en robuust - metalen frame
    • Gepoedercoat frame - bestand tegen roestvorming en corrosie
    • Onbreekbare en weersbestendige acrylspiegel
    • Creëert een illusie van ruimte in uw tuin

De delicate smeedijzeren look van deze spiegel is gevormd tot een tuinpoort en geeft een geheel nieuwe dimensie van schoonheid aan uw tuin. Tuinspiegels worden steeds populairder om, op een eenvoudige manier, de schijn van meer ruimte te wekken. Het stevige metalen frame van deze spiegel zal ervoor zorgen dat het ook onder slechte weersomstandugheden niet uit elkaar valt zodat u er lang plezier van heeft. De poedercoating op het frame beschermt het tegen roest en corrosie. Het ontwerp schept de illusie van een grotere tuin en geeft, zeker aan kleinere ruimtes, een gevoel van diepte. De acrylspiegel is weerbestendig en zal in tegenstelling tot glas niet barsten of breken en is zodoende een veilig alternatief om in een tuin toe te passen.

Gepoedercoat Staal

Gepoedercoat staal is sterk en duurzaam omdat de poedercoating fungeert als een barrière die voorkomt dat water in aanraking komt met het staal. Het heeft dus de sterkte van staal met waterbestendige eigenschappen. Deze manier om metaal tegen corrosie en roest te beschermen is veel duurzamer dan lakken, omdat bij poedercoating er eerst één aaneengesloten laag poeder wordt aangebracht, dus zonder openingen, waarna het poeder in een oven aan het metaal wordt vastgebakken. Poedercoating wordt al jaren gebruikt voor fietsen en auto-onderdelen, wat bewijst dat het langdurig in staat is om staal roestvrij te houden. Het is dikker dan verf maar omdat het gemakkelijker is toe te passen, wordt poedercoating steeds vaker gebruikt om staal te beschermen tegen corrosie.

Acrylspiegel

Terwijl glazen spiegels veelal traditioneel binnenshuis aangetroffen worden, is het niet altijd de beste oplossing voor buitengebruik, zoals in een tuin. Acrylspiegels hebben een goede reflectie en versplinteren niet als ze door de wind omver worden geblazen of door spelende kinderen worden omgestoten. Bovendien is acryl van nature waterdicht, in tegenstelling tot spiegels van glas, waar op de achterkant van de spiegel doffe vocht- en oxidatie plekken kunnen onstaan die de reflecterende werking verminderen. Acrylspiegels zijn in een tuin dan ook een veel veiliger alternatief voor glas.

Tuinpoort Illusie

Illusiespiegels worden momenteel steeds vaker in kleine tuinen gebruikt, omdat ze een illusie van meer ruimte scheppen en in dit geval dat er nog meer tuin ligt achter de poort. De manier waarop de spiegel uw tuin weerspiegelt doet aan alsof de poort toegang geeft naar een ander perceel en geeft het gevoel dat er voorbij de poort nog een stuk tuin ligt. Uw vrienden en bezoek zullen misleid worden en denken dat u meer tuin heeft dan u eigenlijk heeft, terwijl u geniet van het gevoel van ruimte dat deze spiegel brengt.

Ook interessant
 
Klanten Feedback
Score: 4/5 Vertalen

"Looked good but didn't actually work for our circumstances"

beoordeeld vrijdag 24 augustus 2018

Score: 3/5 Vertalen

"Flimsy no fitting template, customer service support lacked"

beoordeeld maandag 13 augustus 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Brilliant.. outstanding. Absolutely love the product."

beoordeeld dinsdag 13 maart 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Just what I wanted,..........."

beoordeeld donderdag 31 augustus 2017

Score: 1/5 Vertalen

"Disappointed with plastic mirror. Not flat, distorted image."

beoordeeld woensdag 19 juli 2017

Score: 1/5 Vertalen

"Miroir déformant, dommage,"

beoordeeld woensdag 28 juni 2017

Score: 4/5 Vertalen

"Very happy with the product and extremely amusing to watch the birds who can't understand seeing their reflection."

beoordeeld donderdag 9 maart 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Looks brilliant."

beoordeeld zondag 5 maart 2017

Score: 4/5 Vertalen

"Mirror distorted"

beoordeeld donderdag 19 maart 2015

Score: 2/5 Vertalen

"Although the mirrors appeared to be flat there is distortion in the reflection which destroys any chance of the illusion that you can walk through the gate. A small part of the wrought iron gate had become detached from the gate frame. My rating of 'poor' is a bit harsh but 'average' was not an option."

beoordeeld woensdag 15 oktober 2014

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1