Vuilcontainerberging - 240L

Code: TE3162
Vuilcontainerberging - 240L
< > < >
Vuilcontainerberging - 240L
Vuilcontainerberging - 240L

Deze stijlvolle mahoniehouten vuilcontainerberging zal mooi staan in elke tuin, patio of aan de voorkant van uw huis. De berging is gemaakt van onder druk behandeld hout met een FSC-keurmerk, waardoor het niet alleen milieuvriendelijk is maar ook erg duurzaam.

Eigenschappen

  • Ruimte voor een vuilcontainer van 240L- verberg uw vuilcontainer en voorkom dat er dieren in uw vuilcontainer komen.
  • Onder druk behandeld mahoniehout - duurzaam en bestand tegen houtrot
  • Hout met een FSC*keurmerk - milieuvriendelijk
  • Vrijstaand, maar kan voor de veiligheid aan de grond worden verankerd
  • Deur met slot – houdt dieren en nieuwsgierige kinderen weg van uw vuilcontainer
  • Veiligheidshaak op deur- zodra deur gesloten is worden alle schroeven bedekt voor extra veiligheid
  • Mooie handgrepen en scharnieren
  • Automatisch dekselopeningsmechanisme – het deksel van de vuilcontainer opent zodra u het deksel van de berging opent. Houdt uw handen schoon
  • Platte verpakking met instructies om gemakkelijk in elkaar te zetten
  • Fabrieksgarantie: 5 jaar
Deze duurzame vuilcontainerberging houdt uw onaantrekkelijke vuilcontainer uit het zicht. De berging is gemaakt van onder druk behandeld mahoniehout wat tegen rot en schimmel bestand is. Mahoniehout is de hardste houtsoort van alle zachthoutsoorten. Het hout heeft een FSC keurmerk en is milieuvriendelijke geproduceerd.

Als u dieren of kinderen bij de vuilcontainer wilt weghouden, doet u simpelweg de deur op slot. Voor extra veiligheid kunt u een hangslot aan de veiligheidshaak hangen. De berging heeft een automatisch dekselopeningsmechanisme; het deksel van de vuilcontainer opent zodra u het deksel van de berging opent. Hierdoor hoeft u het deksel van de vuilcontainer niet aan te raken. Deze aantrekkelijke berging heeft een fabrieksgarantie van 5 jaar.

* Het Forest Stewardship Council (FSC) is een onafhankelijke, non-profit organisatie die het verantwoordelijk beheer van bossen bevordert. Producten met het FSC label hebben dit certifcaat onafhankelijk verkregen om consumenten te verzekeren dat het hout komt van bossen die beheerd worden om te voldoen aan de sociale, economische en ecologische behoeften van de huidige en toekomstige generaties.

Onder druk behandeld hout – deze behandeling is beter dan andere behandelingen doordat de conserveermiddelen tot diep in het hout worden doorgedrongen in plaats van slechts tot in het oppervlak. Dit proces beschermt het hout tegen rot en schimmel.

Afmetingen

Hoogte: 114cm x Breedte: 74.5cm x Diepte: 80cm

Ontworpen voor een 240L vuilcontainer

Fabrieksgarantie: 5 jaar

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1