Warmawear™ Deluxe Verwarmde Sporthandschoenen met Touchscreen Functie

Code: CF0290
Warmawear™ Deluxe Verwarmde Sporthandschoenen met Touchscreen Functie
< > < >
Warmawear™ Deluxe Verwarmde Sporthandschoenen met Touchscreen Functie
Eigenschappen:
  • Gemakkelijk bereikbare aan/uit schakelaar op de polsband - houdt de handschoenen aan terwijl u ze in- of uitschakelt
  • Direct warm - warmt binnen een paar ogenblikken na het inschakelen op
  • Door de unieke Warmawear Tecsense vingertoppen kunt u een touch screen (aanraak scherm) bedienen zonder de handschoenen uit te trekken, uw handen blijven dus lekker warm
  • Binnenvoering is volledig uitneembaar en kan in de wasmachine, terwijl de buitenkant gemakkelijk schoon te vegen is/geschikt voor droog reinigen.
  • Discreet, onopvallend batterijcompartiment - geen onhandige hulpstukken of kabels
  • LED aan/uit indicator op de batterijhouder
  • Gemakkelijk bereikbare batterijhouder - batterijen zijn gemakkelijk te vervangen
  • Lange manchetten met elastische band om regen, sneeuw en koude lucht buiten te houden
  • Verstelbare polsband voor een betere pasvorm en om het ontsnappen van warmte tegen te gaan
  • De Duimzeem op de buitenkant van de duimen, is gemaakt van een micro-absorberende kras- en vlekbestendig materiaal, ideaal voor het verwijderen van vocht of sneeuw van uw (ski)bril
  • Metalen verwarmingselementen - zorgen voor warmte tot aan de vingertoppen
  • Verwarmingselementen op de rug van de hand, niet in de palm, omdat de rug van de hand het gevoeligste is voor kou
  • Waterbestendige, aanrakingsgevoelige stof met elastische scharnierverbindingen
  • Veerclip om handschoenen bij elkaar te houden
Specificaties:

Extra Opties De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling

71931

Let op: Uit ons onderzoek bleek dat, hoewel de Duracell batterijen het ongeveer even lang volhouden als de Panasonic Pro Power batterijen, de verwarmingselementen met de Panasonic batterijen merkbaar warmer werden.

Metalen Verwarmingselementen

De metalen verwarmingselementen in de handschoenen verspreiden een aangename warmte over de rug van de hand en langs de vingers, omdat dit de gevoeligste delen zijn voor kou. Deze elementen lopen door tot aan de vingertoppen om deze ook te wapenen tegen de kou. Omdat de temperatuur van onze ledematen van grote invloed is op onze lichaamstemperatuur, is het dus belangrijk om onze handen en voeten warm te houden. De consistente en aangename warmte helpt om de handen te beschermen tegen de kou en het bevordert de doorbloeding. Het kan ook helpen om de symptomen van de ziekte van RaynaudZiekte van Raynaud of fenomeen van Raynaud
Dr Rob Hicks
Voor het eerst beschreven door Maurice Raynaud in 1862, er veronderstelt dat ongeveer 10 miljoen mensen in het Verenigd Koninkrijk aan de Ziekte van Raynaud lijden.
In extreme gevallen leidt dit tot hevige pijn in de ledematen bij blootstelling aan veranderingen in temperatuur
en lichte artritis te verlichten.

Directe Warmte - Gemakkelijke Inschakel Technologie

Door de 'Directe Opwarmfunctie' zal binnen een paar ogenblikken na inschakeling de warmte al voelbaar zijn, en door de gemakkelijke Inschakel Technologie zijn ze voor korte periodes achter elkaar aan te zetten, zonder de handschoenen uit te trekken. Druk gewoon op de schakelaar op de polsband, een LED geeft aan of de handschoen is ingeschakeld of niet. Door de handschoenen alleen voor korte periodes in te schakelen wordt de levensduur van de batterijen aanzienlijk verlengd. De batterijen zijn eenvoudig te installeren in de discrete en onopvallende vakjes op de manchetten en zijn indien nodig ook gemakkelijk te verwijderen.

Uitneembare Binnenvoering – Zacht Fleece

De zachte binnenvoering zal uw handen lekker warm houden terwijl de levensduur van de batterijen gespaard blijft door de warmte vast te houden daar waar het nodig is. De nieuwe langere manchetten met elastiek rijgkoord zullen ook de warmte beter vast houden en de kou en sneeuw buiten houden. Ideaal om uw handen tijdens het skiën warm te houden, of tijdens andere buitensporten. De binnenvoeringen kunnen gemakkelijk verwijderd worden zodat u ze kunt wassen in de wasmachine.

Ondanks dat de handschoenen dik en goed gevoerd zijn, zijn ze ontworpen om comfortabel en flexibel te zijn. Het materiaal van de vingers en handpalmen is sterk en duurzaam, maar is ook zacht en aangenaam voor een grotere beweeglijkheid. De elastische scharnierverbindingen maken het mogelijk om uw handen vrij en comfortabel te gebruiken. De duimen hebben een Duimzeem; de stof aan de buitenkant van de duim is zowel micro-absorberend als ook kras- en vlekbestendig - ideaal voor het afvegen van vocht op een (ski)bril. Door de unieke Warmawear Tecsense vingertoppen kunt u een touch screen gebruiken zonder uw handschoenen uit te trekken. Deze handschoenen zijn voorzien van een klein opbergvak met rits, ideaal voor bankkaarten of skipas, en een veerklem om handschoenen bij elkaar te houden wanneer ze niet gebruikt worden.


Handschoenen vergelijkingstabel:

 
Klanten Feedback
Score: 1/5 Vertalen

"UNA SCHIFEZZA, NON COMPRATELI! Li ho acquistati l'inverno scorso: non scaldano quasi nulla e si rompono in brevissimo tempo. Anche con pile nuove scaldano davvero poco!"

beoordeeld donderdag 10 september 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Tolle Qualität,top!"

beoordeeld zaterdag 27 december 2014

Score: 4/5 Vertalen

"El pedido se ajusta a la descripción del mismo y calientan las manos de forma rápida."

beoordeeld woensdag 24 december 2014

Score: 5/5 Vertalen

"Buena calidad"

beoordeeld dinsdag 23 december 2014

Score: 4/5

"Good"

beoordeeld donderdag 18 december 2014

Score: 4/5 Vertalen

"Recipient yet to try but seem good to me"

beoordeeld maandag 17 november 2014

Score: 5/5 Vertalen

"Preso in offerta perciò ottimo rapporto qualità prezzo! ! Comodi semplici da usare "

beoordeeld woensdag 8 oktober 2014

Score: 1/5 Vertalen

"Gants de mauvaise qualité, coutures mal faites, doigt de travers. Chauffe très peu, consommation excessive des batteries qui ne durent qu'une heure environ. Les doublures sont grossières et gênantes. Je ne recommande absolument pas ce produit et je suis fort déçue."

beoordeeld dinsdag 25 maart 2014

Score: 1/5 Vertalen

"GLOVES ARE A BAD FIT WITH THE LINER SUPPLIED. THE BATTERIES ONLY LAST TEN MINUTES AT BEST. THE TOUCHSCREEN PADS DONT WORK ON MY IPHONE, SO REALLY POOR OVERALL, NOT WORTH THE TWENTY POUNDS"

beoordeeld donderdag 27 februari 2014

Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld dinsdag 25 februari 2014

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1